icon

Vyhýbanie sa niektorým ľuďom

23. jún 2023

Ahojte.
Mali ste aj vy niekedy taký pocit a potrebu vyhýbať sa niektorým ľuďom ? Niečo vás akoby upozornovalo alebo taký pocit robiť to?
Ja som asi divná lebo na neviem na každého sa usmievať rovnako a aj chovať sa rovnako ku každému

dskjhfdlkdjhl
23. jún 2023

A preco by si sa mala na kazdeho rovnako usmievat a ku kazdemu rovnako chovat? Ved to sa logicky neda.

autor
23. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl veď ja hovorím si že som asi divná. Nie každý má ma rád tak prečo by som mala aj ja mať rada všetkých 🤷

autor
23. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl preto lebo niekoho vidím že vie vychádzať s každým 🤷

januska12323
23. jún 2023

A? Každý je iný, niekto sa vie pretvarovať a niekto s ľuďmi vychádza lebo nerieši blbosti.

sally001
23. jún 2023

Je to úplne normálne ze ľudí ktorých nemusíme tak sa im snažíme vyhnut

zmrzlinka2021
23. jún 2023

Je uplne normalne prechovavat k niekomu vacsie sympatie, a k niekomu mensie.
Co je na tom divne?

lindous
23. jún 2023

Nie s každým som kamarátka, nie každý mi je sympatický, nie každého mám rada, ale ku každému sa snažím byť rovnako slušná... ak to je osobné a nedokážem to, radšej sa vyhnem pokiaľ sa dá...

hortenziaj
23. jún 2023

V pohode,j cítim aj z niektorých ľudí že má nemajú v láske,dokonca aj z rodiny (či mojej alebo mužovej strany), ja tiež nemám rada každého,nie každý mi je sympatický, q ak sa dá,tak sa s ním nejako nekontaktujem,ja je to rodín alebo kolega,snažím sa vyjsť vramci daných možnosti čo najlepšie.

marca12
23. jún 2023

Vediet vychadzat s kazdym je unavujuce. Alebo takto to napisem. Mam ludi,ktorych nemusim,najradsej by som ich nestretla,ale ked sa uz stretneme,viem sa porozpravat. Ale na vylet alebo kavu by som s tym clovekom nesla. Musis sa vediet odosobnit. Tiez nie si kazdemu sympaticka. Sme ludia a mali by smw byt k sebe slusny a vludny. Nemam rada takych odronov,co nevedia,co je to slusne spravanie.

viestta
23. jún 2023

Nie je povinnostou vychadzat s kazdym. Vychadzat sa ma s ludmi, s ktorymi som si blizka. S ostatnymi udrziavam korektne vztahy, s hnusobami vobec ziadne

tykat
23. jún 2023

Tak hlavne sa neusmievaj na kazdeho lebo sa zacnu vyhybat tebe.

sulavikova
24. jún 2023

Neviem koľko máte rokov. Ja 44 a priateľky som zúžila na 1,5 človeka. Mám svoju sebaúctu, nie som splachovacia, nebavím sa s ľuďmi len preto, že sa to patrí, alebo sa “musím” prispôsobiť. Nemusím nič a nehanbím sa za to. Rovnako to platí v rodinných
vzťahoch. Žiaľ, rodinu si na rozdiel od priateľov nevyberám…

cacianka
24. jún 2023

To je iba klam, veď toho človeka nevidíš 24/7/31.
Takže nevieš že má tiež ľudí v okolí, s ktorými sa nemusí