Vymenil vás partner za inú ženu?
Vymanil vás partner po čase v jeho očiach za lepšiu ženu? Ako ste sa z toho dostávali? Ľutoval toho alebo ste sa už nikdy o tom nebavili s nim? Nejake konkretne príbehy, skúsenosti vás poprosím. Prežívam niečo takéto :( Ďakujem za všetko predom
neber to tak ze ta vymenil. ber to tak ze ti dal sancu spoznat niekoho lepsieho, kto ta bude lubit viac.
Tak ja vymienam auta😉.Pokial mas pocit,ze ta vymenil,nemas za cim banovat.Urcite stretnes takeho,co si Ta bude vazit.Hod to za hlavu,mas na viac😘
Ak ta vymenil za "lepsiu" nemas za cim lutovat. Podakuj mu, ze ti dal sancu najst lepsieho
Never tomu,že za lepšiu. To len on hovorí,že za lepšiu!!!
Ahoj, je to pre teba cerstve a este bolestive.
On nevymenil teba,on ti dal najavo,ze ten vztah,ktory ste spolu vybudovali uz budovat nechce..
Takze nechce byt vo vztahu s tebou..
Ten vztah,co ste mali bol o vas dvoch,to ano,ibaze do neho vstupovalo vela premennych,ktore ten vztah ovplynili nejakym sposobom..
Tak teraz investuje svoje cas do ineho vztahu.
Ako mozeme ti tu napisat aj stovku pribehov,ale neviem ci ti to nejako pomoze.
Co ti urcite pomoze, je popocuvat par podcastov o rozchode,odpusteni a prijati.
Zajst si na vino s kamoskou, pustit tie emocie von a neporovnavat sa s tou zenou.
Nie si ani horsia,ani lepsia jak ona.
Prečo by sa mal o tom somnou baviť,keď ma vymenil pre neho za lepšiu,tak asi mu lepsie vyhovuje tá druhá.Vsak načo byť s niekým kto mi nevyhovuje
Kazdy clovek ma rovnaku cenu. Ze jeden z partnerov vztah skoncil a zacal druhy, nehovori nic o hodnote toho druheho, hovori to len o kvalite toho vztahu. Tak hlavu hore, pozeraj dopredu. Casom zistis, ze toto co cele prezivas, muselo prist, lebo sa ti otvoria nove moznosti, zazitky a vztahy. Tvoj zivot uz nebude ako predtym, ale to vobec neznamena, ze bude horsi. Drzim ti palce ❤️
Samozrejme,že si v jeho očiach tá horšia. Tá nová je predsa dokonala,úplne iná než Ty, oveľa lepšia. 🤷 Chvalabohu si sa ho zbavila. Raz mu za to podakujes, uvidíš. Mysli na to,že bude lepšie. Držím palce!
ty nie si ponozka aby ta vymienal.
Tak nasiel si druhu. V niecom mu nevyhovujes. Tamta sa mu zapacila viac. Lepsie teraz ako s manzelstvom a detmi.
Najdes si ineho. A bude pre teba dobry, lebo ta bude mat naozaj rad a nebude chciet od teba odist.
Vies, nikdy nevies, ako nejaka cesta skonci, kym nedojdes po koniec. Tento rozchod budes mozno po case hodnotit, ako to najlepsie co sa ti stalo.
Mna raz vyhodili z prace, nahle z hodiny na hodinu, pracovala som dobre a nacas...
Dlhe tyzdne ma to trapilo...potom som, ale vdaka tomu nasla ovela lepsie prilezitosti a mam viac casu a som lepsie hodnotena. Spatne som rada, ze ma "vcas" vyhodili, akurat som stihla posledny prispevok z jedneho projektu na up, a dostala peniaze na rozbeh svojho podnikania.
a tak presne...ty mas teraz otvorene cesty, najst niekoho, ktory by sa inak s tebou nikdy nestretol..nemusi to byt len zivotny partner...ale aj ina prilezitost, novy konicek, kamaratka atd. .
To ci ta vymenil za lepsiu ukaze len cas, ale ty sa to nedozvies, pretoze bude pre teba najlepsie na neho zabudnut, nevsimat si ho a neriesit ho, ty mas teraz prilezitost najst si lepsieho.
Tak logicky je lepsia pre neho. Inak by ta nemenil, nie?
Ty na to ale zas takto nepozeraj. Ze si teda odpad.
Naopak, ty mas pred sebou nove moznosti. Aj ked ich nevidis a pride ti to zbytocne, chcela by si naspat to stare (ci aspon daku satisfakciu, ze to tajne lutuje, ci sa chce vratit).
Vazne mas kopec teraz moznosti, len to musis chciet vidiet.
Mozes si robit, co chces, si volna a mozes sa riadit len svojimi rozhodnutiami. Chces nieco napr. prerobit, ci niekam ist, nemusis sa dohodnut. Urobis si po svojom.
Ak sa ti daky muz niekde prihovori a aj tebe bude sympaticky, nemusis rozmyslat, ci sa to hodi, aby si sa s nim bavila. Alebo ci neriskujes, ze sa to zvrhne na neveru.
Teraz to mozno tak nevidis, ale casom zistis, ze toto je vyhra.
Len musis vediet zit aj sama so sebou a neporovnavat kazdeho s exom. Lebo toto by boli vazne kamene urazu a zaruceny buduci neuspech.
Nemôžeš to takto brať. Mňa trebárs jeden môj ex ,,vymenil" za oveľa škaredšiu ženu, to som nehovorila ja, ale aj jeho okolie, kolegovia a pod. Ono aj to ťa ,,naserie", lebo si zase hovoríš, že ako je to možné, veď tá škaredšia, má zlé vlasy, veľký nos a pod. Ruku na srdce, všetky vieme, že to nie je len o tom. Jasné, že teraz má novú, tak mu pripadá ako dokonalá a úžasná, ale časom možno zistí a uvedomí si, že ty si bola lepšia partnerka, možno aj krajšia, ale vieš, teraz to tak nevníma ani on ani ty. Nechaj ho tej ,,lepšej", nájdi si tiež časom niekoho lepšieho a kašli nato. Ja viem, to teraz úplne nejde, ale ver mi, bude lepšie. Odstrihni kontakty, nekukaj jeho a jeho frajerku na sociálnych sieťach a ani sa nepozeraj, aká je ona lepšia a krajšia. Zíde z očí, zíde z mysle, nič nezisťuj a nechaj to tak. Časom prídu do tvojho života iné veci iní ľudia.
Prežila som nieco podobné, ale nemôžem povedať že za lepšiu, charakterovo určite nie a vizuálne?? 😉 Pochybujem. Dnes mu robí slúžku ona, nie ja
Kašli na neho, musíš ísť ďalej, aj keď viem z vlastných skúseností, že je to ťažké.
Neviem či si ma ex vymenil na lepšiu , či krajšiu...Každopádne ja som si našla potom lepšieho a som s ním dvadsať rokov.
Po čase sa chcel síce vrátiť a poslala som ho kade ľahšie
Býva to tak že kto si neváži to, čo má, dostane už len to, čo si zaslúži … čo k tebe patrí nestratíš, čo nepatrí, neudržiš ..nechaj ho ísť, prúde niečo lepšie ..čas ukáže 🍀🍀🍀
No za vela nestal, ked ta opustil.