Vyriešenie konfliktu v manželstve kvôli svokre
Baby prosim poradte,s teraz uz mn sme si kupili 3 izb byt, deti zatial nemame, s jeho rodicmi nevychadzam dobre, hlavne neho mama je cudna zena ktora vsetkymi manipuluje ale vzdy som sa snazila byt s nou co najmenej a byt diplomaticka...na rodinnej oslave ked sa rozoberal nas byt zahlasila ze MA konecne vacsi byt a izbu pre seba...opytala som sa jej ako to mysli a ona povedala ze ci ja si myslim ze ona u nas nebude spavat a travit cas kedy ona chce ze dieta nemama a izba je volna jedna a ze to je byt jej syna cize jej...skoro som onemela...hned som ju opravila ze to je mas byt kedze hypo splacam aj ja...a ze nie nepride mi ok ze u nas bude spat kedze byva od nas 1km vo vlastnom byte...samozrejme mn bol ako tlk a zacal sa na tom smiat ze ona to tak nemyslela, velmi sme sa pohadali a ja som si uvedomila ze toto bola velka chyba zivotna
Určite kvôli tomu rozvod nie ,keď sa tam bude pchať to už bude iná vec.
Zatiaľ by som neriešila,chcela ťa nasrať,podarilo sa .
Nenechaj sa vytočiť ,toto ju teší , bude sa robiť že ona to tak nemyslela..ale myslela 😊 zasmej sa ,prehltni slinu a povedz my už chceme pracovať na tom bábätku tak tam sú dvere 😁😁
@victory7897 no len problem je ten ze ona uz sa nahlasila na velku noc ze pride a bude u nas spat
@victory7897 len vies ja toto nestrpim takze uz som zacala rozmyslqt vselijak
Tak si uprataj muza,ze si to nezelas.
Tvoj problem je, ze si zobrala tlka, ktory sa nedokaze mamicke postavit. To este nemate deti, len spolocny byt. Vydiskutuj si to s nim skor ako pridu deti. Vydiskutuj, nie vyhadaj. Potom sa zariadis ako to dopadne
@petulda333 bavila som sa s nim ze sa mi to nrpaci a on mi povedal ze coma robit ze je to jeho mama...tak som mu povedala ze pridu teda aj moji rodicia aj surodenci a budu pekne s nou na posteli spat a ze vraj robim ako mala
Aké nahlásila?
Môže sa nahlásiť aj každý víkend.
Oznámim nie, ďakujem. Nie sme doma, mame program.
A tu treba aby to odkomunikoval s nou hlavne tvoj muž.
Aké prespavacky, ste 1km od seba..
Och, najhoršie je,že tvoj manžel bol ticho. On sa mal ozvať ako prvý,aj keď mamička 😏. Manželovi povedz,nech si "uprace mamičku". Blbo povedané, ale tak to má byť.
Tak na neho zatlac alebo mu daj na vyber. Mne by moji svokrovci u nas nevadili,my k nim tiez chodime,ale nie takto na drzovku si urcovat co a kedy.
@mk22 lenzr ona komunikuje s mn a on sa jej boji jedine ju musim asi vyhodit
🤣🤣a jej o čo ide? Nasrať ťa. Veď musí cítiť, že ju tam nechceš. Pozvi tvoju mamu a svokre zavolaj, že izba je už rezervovaná
svokra tiež nebude asi úplne kompletná keď trepe takéto hlúposti... nepoviem že býva 100 km, ale 1 km? však to odbehne domov - nepotrebuje vašu izbu.
zbytočne si sa nechala nachytať, musíš sa pripraviť na tieto jej rečičky - jedným uchom dnu - druhým von.
byva od vas 1 km, z akeho dovodu nemoze ist spat po navsteve domov? marnost
Ty kokos aka drzana drza. Chce ist k vam na velku noc? Co chce ist malovat vajicka? Ona nekomunikuje s tebou, ja by som si na velku noc urobila program, nic jej nepovedala, nech si pride synacika obzerat, ty tam byt nemusis.
Nechala by som synacika nech si mamicku uzije dosytosti.
Kúpila by som si nejaký sexi veľkonočný kostým a pekne ju privítala 😎
A ty nevieš povedať svojmu mužovi, Fero, sorry uprac si mamcu, chcem mať vo svojom byte kľud a užiť víkend po svojom.
Ona Ťa len šponovala - ale chápem, že v prvom momente by to asi nas..lo ak mňa 😃 Tak jej povedz, že v tej izbe ideš mať fitko, že by musela spat ma rotopede.
povedz muzovi, ze znakom dospelosti je aj vediet povedat NIE a to dokonca aj svojim rodicom. Ani oni nie su neomylni, nemaju vzdy pravdu a dokonca robia chyby. A kedze je manzel predpokladam dospely, tak nech sa pochlapi a vysvetli matke, ze je zenaty a chce travit cas predovsetkym so svojou zenou. Ak sa boji, ze sa mama nahneva, tak nech, potom to znaci to, ze je jeho matka "nedospela" a ma problem respektovat svojho syna. Kludne mu to daj precitat. Nemusi sa obavat, ze strati "lasku" mamy. Ak by ho naozaj mala rada, tak by akceptovala jeho rozhodnutia a zivot. Je totiz to DOSPELY.
Nečítam diskusiu…..ale nevychádzas s jeho rodičmi a kúpiš byt 1 km od nich 🤣🤣🤣😳😳😳🙈🙈🙈🤦🏻♀️🤦🏻♀️😆😆😆
Za tou 1 mali byt aspoň 2 nuly
Čo je 'mn'?
@letfenixa tipujem preklep a malo byt mm,moj manzel
Pred kúpou tohto bytu ste kde bývali ?
Mužovi a jej by som oznámila, že byť je môj a môjho muža, ani svokra ani nikto iný nie je napísaný na liste vlastníctva, vstúpiť do neho môže iba pozvaná a dohodnutá návšteva, a ani svokra a ani nikto iný nemá právo určovať kedy príde, kde sa bude rozťahovať.
Uprac hlavne muža, ale neboj sa vyjadriť aj pred svokrovcami, čím skôr, hneď, nenechaj to zájsť ďaleko. Vyjadrí sa slušne aj pred rodinou, čo ju poznajú, aby prípadne vedeli tej tetke povedať, dohovoriť, ak to začne pred nimi spomínať.
U vás sú slušné dohodnuté návštevy vítané, (ale vši nie).
sak povedz manzelikovi: V poriadku. Ty bdes s mamickou na Velku noc tu, ja budem inde (u mamy, na pobyte, u kamosky). Vsak nech si uziju. Aj ty si uzijes.
@petulda333 tak ale toľkokrát sa preklepnut?
To je ako hold.
@letfenixa tak co ti poviem 😁
To že platíš hypotéku neznamená že ti tiež byť patrí. Dúfam že to máte poriešené 50:50!!!?

Pises ze "rozvod kvoli svokre" (kym Ti neprepisali nadpis).
Problem je Tvoj manzel a nie svokra. Nech ma akekolvek reci. Takze ak pridete k rozvodu, bude to preto, ze manzel je tlk, nevie si Ta zastat a nevie si skorigovat svoju matku. A nie kvoli tomu ze ona je aka je.