Vzali by ste si najlepšieho priateľa?
Len take zamyslenie na vecer 🙂
Mám kamarátku, ktorá si zobrala svojho najlepšieho kamaráta pred 18timi rokmi, majú 4 deti a sú asi najlepším párom, ktorý poznám🙂
Ja žijem so svojím najlepším kamarátom už 18 rokov.Raz sa aj vezmeme.🤷
Nie, pretoze medzi kamaratmi nie je chemia, sex. Ak ano, tak potom to nie su len kamarati (aj ked najlepsi) 🤷♀️ hadam nebudem mat sex zo sucitu alebo zo slusnosti.
@lonely66 aj ja si myslim,ze by to tak malo byt,ze muz ti je najlepsim priatelom 🙂
Keby ma pritahoval tak ano. Vlastne asi ani neverim, ze by som muza dokazala nazvat najlepsim priatelom bez toho, aby ma pritahoval… logicky teda nemam muzov nejakych velmi blizkych priatelov 😃
@masandra och,to je kraasne.
Áno čo môže byt lepšie ako sa vydať za niekoho s kým si vyborne rozumiem, zhodneme sa v podstatných veciach, nevadime si navzájom a radi spolu trávime cas. Jedine ešte sa vydať koli peniazom to tiež väčšinou klape.
@doriiis no teda,dost dlho ste spolu. Verim,ze raz k tomu dojde.😉
@sissy27 no podla mna moze byt chemia medzi dvoma kamosmi, len niekedy su tie okolnosti tak nevhodne,ze si nedovolis nic podniknut a rozvijat, ale tieto myslienky a pocity potlacas do uzadia. Teda, aspon ja to tak mam.😅
@vanilkovazmrzka a keby ta nepritahoval , tak by mozno casom zacal, keby mal skvelu povahu. Co myslis?:D
@zeldia suhlasim s tou prvou castou 🙂 co sa tyka penazi ,tak ano, su aj take zeny, ktore sa vydaju len kvoli tomu, no ja nie som ten pripad :D
Autorka...ale dôjde,už čoskoro.Ked sa budeme chcieť zobrať,tak to proste spravíme🤷
Potom samozrejme ano 🙂 uz to bolo povedane, najpevnejsi a najlvalitnejsi vztah je s niekym, kto ti je aj vybornym priatelom 💚
Môj partner je zároveň aj môj najlepší kamarát, takže áno, vzala.😊
@aeruginosa mam to presne tak isto. ☺️
Vzala som si svojho najlepšieho kamoša.. nikdy by ma nebolo napadlo kedysi dávno že my budeme spolu žiť a mať tri deti.. ani ma nikdy nenapadlo že by o mňa mohol mať záujem, netrklo ma ani keď mi priniesol darček z dovolenky 😅 až o pár rokov neskôr, keď sme sa pár rokov nevideli som ho videla nejako inak ako predtým..
@doriiis ja som tuto otazku myslela trochu inak, ako vyznela alebo ako si ju pochopila. To podatatne na tom bolo ci by si proste vedela mat nieco so svojim najlepsim priatelom.🙂 To ci ste zobrati ci nie, na tom nezalezi. Zalezi na tom ci sa stale lubite ( na co by si odpovedala ano,ked stw spolu tak dlho, to je to podstatne 🙂)alebo ci si neolutovala,ze si si zacala s najlepsim priatelom, potom bol rozchod a prisla si o partnera aj naj kamosa zaroven.
Moj muz mi je najlepsim priatelom, bavime sa o vsetkom, dokonca velakrat mi nechyba ani pokev s kamoskou lebo mam jeho. My sme randili a rozumeli sme si od zaciatku predtym sme sa nepriatelil. Ale ak by sme boli najskor najlepsi priatelia a fungovala by chemia urcite by som sla do toho, nie je nad to ked muz je aj najlepsi kamarat
@vanilkovazmrzka tiez si myslim,ze to tak je ;)
@aeruginosa
@monnci2226 to mate skvele 🙂
Autorka....aha,tak potom neviem odpovedať.Ja som svojho muža predtým,než sme sa dali dokopy poznala necelý deň.🤷
Ja mám za manžela svojho najlepšieho kamaráta z detstva a dospievania. 23 rokov by mi ani vo sne nenapadlo, že by sme mohli niečo spolu mať, raz nastal okamih O, nejak nás osvietilo a bum 🙂 sme spolu už 19 rokov, máme tri deti, je stále môj najlepši kamarát i manžel ❤️
@doriiis tak to preskocila poriadna iskra 🤩
Pozri, ja s kamaratmi nespim, ani ma sexualne nepritahuju. V tychto veciach mam ja hranice jasne a pevne urcene. Samozrejme moze sa stat, ze iskra preskoci a vznikne laska alebo milenecky pomer, ale tak potom to uz nie je v mojich ociach kamaratstvo.
Ale kazdy mame tie hranice niekde inde.
Svadba s naj kamosom by mohlo byt take to “ak si do veku xx nikoho nenajdeme, tak sa vezmeme, nech nezostaneme na ocot” 😃
Čo ak je môj najlepší kamarát gay? Vzala by som si ho len vtedy, keby sme obaja strašne, prestrašne chceli decko, a ja by som bola 40 ročná, bezdetná a single. Keby sme sa na tom dohodli samozrejme.
Našťastie decko nechcem. 😁
Ak by som nejakého mala, tak určite. ;D
Jasné, aj som si ho vzala. 🙂 Obaja sme zhodnotili, že tento vzťah je postavený na niečom úplne inom ako predchádzajúce vzťahy, preto je taký pevný a môžeme si plne dôverovať. Ak aj máme nejaký problém, ako prvé ho riešime spolu doma, neutekáme sa vyžalovať kamarátom. Sme spolu zatiaľ len 5 rokov, ale chémia funguje. Za mňa najlepšie rozhodnutie v živote 🙂
S mojím mužom sme boli kamaráti 11 rokov, kým sme sa dali dokopy. Sme spolu už takmer 20 rokov, čiže poznáme sa dokopy 31 rokov. Kamarátstvo môže prerásť do lásky, aj príťažlivosť môže prísť (a aj prišla a stále trvá 🤩).
A teraz odpoveď na otázku v názve: Nie, zatiaľ sa nechystáme. 😜
Ak by to bol ,,len,, priateľ teda žiadna vášeň, túžba... Tak určite nie!!