Vziať šancu znova alebo ísť ďalej vo vzťahu?
Ahojte a pekný večer prajem.
Dostal som sa do ťažkej situácie a potreboval by som poradiť, čo ďalej.
Pred rokom som spoznal jedno dievča, po pár mesiach sme si sadli a začali mať k sebe viac ako, len kamarátstvo. Dali sme sa dokopy a po 3 mesiacoch to troskotalo. Kvôli aj mne aj nej a iným veciam. Z mojej strany to bolo kvôli tomu, že som sa menej ozýval a nechodil za ňou. Nebývali sme spolu, ale bol to vzťah na diaľku cca 180km. Snažil som sa chodiť vždy, keď som vedel. Mám viac prác a atd…, ktoré potrebujem.
Z jej strany to bol problém jej známi, čo býva hneď vedla nej. Pred tým než sme sa dali do vzťahu, mi povedala, že s ním niečo mala nezáväzne. Samozrejme ma to nepotešilo, keďže býva hneď kúsok od nej. Išiel som do toho, lebo som sa do nej zamiloval. Počas vzťahu si s ním písala a niekedy od neho žiadala pomoc, keďže ja som tam nebol a iných tam nepozná. Dobre, bral som to, lebo fakt sa nemala na koho obrátiť. Potom som sa dozvedel, že on má priateľku a vždy si moju zablokoval a keď bol sám odblokoval a napísal jej a takto to išlo furt dookola. Rozprávala mi ňom, že mu hovoril ten známi, že vždy keď prejde okolo dverí, ju vidí a cíti, čo mi prišlo divné a zvláštne, samozrejme že ju to potešilo. Nedalo a nebolo mi to príjemne, tak som ju poprosil a prerušenie kontaktu s ním, už len zvhladom k tým veciam a to, ze on mal tiež priateľku. Ona povedala, že nebude rušiť kontakt s ním, že chce byť s ním v kontakt. Počas tých mesiacov, ako sme boli do seba zamilovaný, to z jej strany upadalo, keďže som sa menej zaujímal, čo je fakt a je mi to ľúto no bál som sa, že je ten druhý človek furt v jej blízkosti a ja ďaleko, tak som sa ako keby uzavrel a venoval sa jej menej a venoval sa viac sebe a vo vývoji. No vždy som tu bol pre ňu, aj v tých ťažkých situáciách.
Ubehlo pár týždňov a prišiel som za ňou na otočku, keďže som skoro ráno musel ísť do práce. Ona ma poprosila aby som ostal spať. Srdce mi hovorilo aby som ostal, ale hlava nie. Rozhodol som sa ostať. Po chvíli rozprávaní mi úprimne a bez problémov a zábran povedala o tom spomínanom známom, že ho ľúbi a že chce s ním byť raz, že už mala k nemu cíti, len som prišiel ja, tak už neboli také ako predtým a lubila mňa, videl som to na nej, že ma lubila a cítil. Nakoľko som sa jej menej venoval, začala si s ním viac písať a stretávať. Pravdepodobne, už nemá priateľku. Keďže z mojej strany sú cíti intenzívne, že ju milujem, čo som jej aj povedal ma to veľmi ranilo, čo mi povedala. Chcel som na to hneď vyjadriť, ale už bolo veľa hodín a ja som bol extrémne unavený, vyčerpaný a za pár hodín som mal vyraziť a cestu spať domov a do práce. Spal som s ňou a chcela aby som ju skrabal a bol pri nej, ale nič nebolo medzi nami. Na ďalší deň som jej napísal správu ohľadom toho, čo mi povedala. Z jej strany bola odpoveď, že ju to mrzí ale on to tak cíti a chce a že so mnou chce byť kamarátka. Na to som jej ja povedal, že kamarát nedokážem byť, keďže mám k nej silne city. Začalo intenzívne písanie, ktoré nemalo koniec cesty. Opomenul som toho človeka, keďže nám zasahoval do života a viem, čo tam predtým bolo. Ona to povedala tomu známemu, že čo ho riešim, že to nie je normálne. Ako vážne. Po niekoľkých správach som to ukončil a zablokoval ju. Ona mi medzi tým písal, ale už mi to nemalo ako prísť. Prečo to viem, na ďalší deň som si ju odblokoval a vyjadril som sa jej na poslednú správu a už to išlo opäť dráma. Preto, že som do nej zúfalo zamilovaný, som prišiel za ňou sa osobne rozlúčiť. Išiel som zase na otočku a samozrejme nechýbala otázka, či neostanem spať. Zase som sa srdcom rozhodol ostať, opäť som mal ísť ráno do práce. Bolo to isté, ako keď som bol u nej naposledy. Plus som jej povedal, že nebudem vedieť byť v kontakt. Odišiel som ráno od nej a išiel do práce, napísal som jej, že som prišiel v poriadku a idem do práce. Tam to neskončilo a chcel som len tu jednu správu naposledy napísať. Písali sme si ďalej, aj zavolali a išlo to. Medzi tým bola viac v kontakte s tým známim. Vypýtala si o do mňa peniaze, či jej viem poslať a nie malo. Ja zamilovaný som jej poslal. To je moja chyba. Volali sme dosť často aj si písali no už to nebolo také, ako predtým. Dnes sme opäť spolu volali cez videochat a furt mi spomínala toho známeho, že mu aj poslala fotku, co je jedla a atd… Keď jej došla správa od neho sa zasmiala, ja som sa jej opýtal, čo také vtipne som povedal a nič len odvetila. Dobre musel som už ísť spať, tak som ukončil hovor štýlom, chýbaš mi a ona sa na to zasmiala. Než sme mali tento videochat som jej napísal, že by som rád na druhý deň prišiel za ňou a on že nevie, že mi potom na ten druhý deň napíše či mám alebo nie. Po tom zasmiati som jej ani nenapísal dobrú noc, ani od nej neprišlo nič,
čo ma vôbec neprekvapilo.
Milujem ju, ale z jej strany to už nie je. No nechápem, prečo ma chce mať v blízkom kontakte až v fyzickom, keď som u nej.
Popravde, neviem čo mám robiť a ako ísť ďalej. Dosť ma to trápi a utapam sa v bolestiach ako malý chlapec. Viem, že tu je xx dievčat…
Či jej ráno napísať, alebo ísť za ňou….
Ospravedlňujem sa za dlhu slohovú prácu.
Ďakujem za každú jednu radu.
Bohužiaľ, ukončí to. :/
@fredy1735 veeeľmi ťa omotaného okolo prsta, ten jej známy ju očividne nechce, možno ťa ma len ako zadné dvierka, príp. nato, aby známy žiarlil. Neviem, koľko peňazí si jej požičal, ale neverím, že ti to vôbec vráti. Úprimne by ma zaujímalo, koľko máte obaja rokov, štýl písania celkom slušný, ale príbeh ako pubertuaci. Tvoj prvý “vzťah”? Neprežívaj to tak veľmi, ver mi, keď už máte na začiatku takéto problémy, čo by to bolo v budúcnosti? Načo si ju blokuješ? Načo tam prespávaš? Má ťa v hrsti, si veľmi poddajný, zachvíľku ju to prestane baviť, a odkopne ťa, tak to urob prvý 🙂
@denisa_deniska práve ten ju chce. Je nám obom po 30stke. Mal som už vzťahy, no posledný je presne tak isto ako tento, zase niekto druhý tam je. Pred chvíľou mi napísala, “že prečo som nenapísal večer ani ráno”.
Ukončil som to, no samozrejme mi napísala, že si ju mám zablokovať, že včera som bol normálny, áno čo je pravda a že sa správam ako decko 😀. Samozrejme, keď to nevie pochopiť a atd…. Život ide ďalej… Ďakujem
Môžem vedieť koľko si jej venoval eur.Okrem toho si robi s tebou čo chce a manipuluje. Neboj bude ťa potrebovať a ozve sa ked bude potrebovať peniaze.Ja sa TI čuduje 30 roční a rozumu nikde jasne že je to manipulátorka a využivačka.
Vazne ta len manipuluje. Paci sa jej, ze ju stale chces, ze ta ma na 100%. Aj ked povies, ze koniec, aj tak stale priskocis, ked piskne. Maj hrdost prosim ta. Takto sa dobra zena nesprava.

Vypytaj si späť peniaze a zablokuj si ju. Vzťah na diaľku je ťažký a ty nemáš čas ho rozvíjať. Kto by s tým bol spokojný?