icon

Vzťah bez prejavov lásky

samo789
21. sep 2025

Mal som vztah, kde sme si asi nedokazali dostatocne prejavovat lasku, Nevravim o sexe a nehe, toho bolo habadej a uzasne, vravim o slovach a skutkoch. Ako jeden z prejavov lasky sme tuzili po dietati, no nebolo nam dopriate. Problem bol stale akoby v tom co jeden druhemu vieme odpustat, ci jeden druhemu povedat, alebo prijat toho druheho ze chce byt sam sebou. Nedokazali sme si akoby do oci povedat, ze jeden druheho lubi, nie tak ako to robievaju ini.. ze si to vravia namiesto mena 100x denne...., my sme si to nedokazali povedat v spravnom case, na spravnom mieste, pri spravnej situlacii... a tak sme aj skoncili... Nie hadkou, nie rozbrojmi a malou ci velkou vojnou.. ale skoncili.. Dnes uz je na to neskoro, Ona uz ma novy vztah, a ja tapam vo vodach a hladam zlatu rybku ktora mi mozno splni prianie.. Mozno to co tu pisem v skupine plnej zien vyznie zufalo, ale berte to skor iba ako otazku na vas....

ta otazka znie. je toto podla vas bezny dovod na rozchod dvoch ludi,vo vztahu kde pocitali so spolocnou buducnostou?

Dnes som dostal toto:
Samko, ved aj ja som mala obdobia, kedy som ti chcela dat stastie a dieta. Tie obdobia boli striedane opačnými.... Ale uz je realita ina . A aj tak, asi by sa nepodarilo.. A uz asi ani nebudem mat dalsie. ... Asi to tak ma byt..

Je podla vas veta "Asi to tak ma byt" odpoved na vztah kde sme vzajomne zabudli na to najdolezitejsie?

kavasmliekom
21. sep 2025

@samo789 áno. Všetko je tak ako má byť. Načo sa tým ešte trápiš? Choď ďalej, ako išla ona

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
samo789
autor
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub pises pomerne rozumne a dokonca sa mi to paci, ci z casti sa toho i drzim, ale co urobim, zburam dom ktory sme spolu stavali, vyhodim postel na ktorej sme sa pokusali roky o dieta, vyhodim luster ktory nam svietil? ono je to malinko komplikovanejsie, zabudnut sa neda ked i teraz lezim na jej mieste a tukam do notebooku. zabudnut nie a zmiereny z casti uz som, len horsie kde teraz hladat, zoznamky neexist, realny zivot zial nemam roentgenove ci aby som na dialku zene vidl do srdca ci homa prazdne. zasmejes sa ale skusil som i tu, a nik sa neozval. ja skor chcem pocut nazor viacero ludize taktonejak sa to deje bezne, ze vztahy padaju na divnych veciach. aby som sa citiltrochu normalne.

anonym_86eb60
21. sep 2025

@samo789 nemyslím si, že váš vzťah skončil, lebo ste si nehovorili, že jeden druhého milujete. To je nezmysel, my sme si to za takmer dvadsať rokov nepovedali nikdy. Nepotrebuješ to počuť, ak ťa partnerka objíme len tak, lebo ide okolo a má potrebu ťa objať. Na ulici ťa chytí za ruku, alebo ti dá pusu iba preto, že to tak cíti. Keď zaspíš na sedačke, zakryje ťa dekou, keď si chorý, tak sa o teba postará, keď sa potrebuješ vyrozprávať, tak počúva, stojí pri tebe, aj keď sa ti nedarí....mohla by som písať veľmi dlho. Láska je o skutkoch, nie o kecoch

mirokub
Odpoveď bola odstránená
samo789
autor
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub z tejto casti to je uz poriesene, hnutelne a lahkohnutelne veci su uz fuc, luster mam smolu ze sa mne paci, a postel? s tym mas zrejme pravdu. ta by sa dala vymenit, pre matrace mam uz aj sekunarne vyuzitie. Ale tu nejdede velmi o oplakavanie, skor par tyzdnov hladania ma akoby dostalo do pozicie kedy stale pocuvam ze to je divne , ze preco a ako to ze sme sa rozisli. v podstate by malo asi viac zmysel tym zenskym na zoznamkach klamat, asi by som vyzeralserioznejsie keby im poviem som expartnerku predal do emiratov ... kazda sa pyta, pyta a pyta, preco si ukoncil vztah, preco si ostal sam, preco... a skor ako stihnu pochopit co im vysvetlujem polka z nic napise ci povie. " to je divne taky dovod rozchodu nieje".. alebo " to si viem predstavit asi nebudes dobry clovek". vo vela debatach tu sa pise ako sa neznasaju ludia, ako sa vadia, sudia, hadaju biju.. proste ako keby totoje ten normal.. A este jeden dovod sa tu casto spomina... "nerozumeli sme si" ..... kam spadame my teda? ked sme sa zhodli na tom ze proste sme boli vzajomne, mozno nevedome - chladny .

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_eb1834
22. sep 2025

My s mužom nemáme deti, kvôli mne. Od začiatku to vedel. Adopciu nechcel, takže sme sami. Nemám pocit, že by sme sa ľúbili menej, práve naopak. Sme silná dvojka, sme spolu 20r. Máme mnoho iných dôkazov lásky, každý deň.

ika02
22. sep 2025

Ahoj, kedy ste sa rozišli? Je to asi "čerstvé", chce to viac času, kým to prebolí. Zo spomienok sa žiť nedá! Chvíľu nerieš partnerku, venuj sa práci, koníčkom...... Časom nájdeš niekoho, s kým budete mať podobné názory, ciele... Držím prsty!

samo789
autor
22. sep 2025
@ika02

Ahoj, kedy ste sa rozišli? Je to asi "čerstvé", chce to viac času, kým to prebolí. Zo spomienok sa žiť nedá! Chvíľu nerieš partnerku, venuj sa práci, koníčkom...... Časom nájdeš niekoho, s kým budete mať podobné názory, ciele... Držím prsty!

@ika02 Dakujem za podporu, je to velmi prijemne, ibaze na moju pracu aj konicky su moje prsty dolezite, a ked mi ich budes drzat tazko nieco vytvorim, napisem spapam, a to ani nevravim o hygiene 🙂

anonym_8aa934
22. sep 2025
@samo789

@mirokub pises pomerne rozumne a dokonca sa mi to paci, ci z casti sa toho i drzim, ale co urobim, zburam dom ktory sme spolu stavali, vyhodim postel na ktorej sme sa pokusali roky o dieta, vyhodim luster ktory nam svietil? ono je to malinko komplikovanejsie, zabudnut sa neda ked i teraz lezim na jej mieste a tukam do notebooku. zabudnut nie a zmiereny z casti uz som, len horsie kde teraz hladat, zoznamky neexist, realny zivot zial nemam roentgenove ci aby som na dialku zene vidl do srdca ci homa prazdne. zasmejes sa ale skusil som i tu, a nik sa neozval. ja skor chcem pocut nazor viacero ludize taktonejak sa to deje bezne, ze vztahy padaju na divnych veciach. aby som sa citiltrochu normalne.

@samo789 mala obdobia, kedy chcela a striedali sa s opacnymi. To hovorí za všetko. Ona má nový vzťah, netrápi sa, že ste skončili, tak by si to mal prijať a ísť ďalej aj ty. Podľa mňa sa vyjadrila dosť jasne, prepáč. Stretneš novú ženu, ale až keď ty sám prijmeš túto situáciu. Ty ležíš na jej mieste a tukas do notebooku, ona leží v inej posteli a robí tiež iné veci. Nekontaktuj ju viac a začni sa mať rád. A ešte jedna vec, ak stretneš nové dievča, neublíž jej. Lebo je možné, že keď sa to dozvie táto princezná, možno sa bude chcieť aj vrátiť.

monulka205
22. sep 2025

@samo789 áno je. Keď nájdeš partnerku, ktorá bude tá pravá, tak si budete lásku prejavovať úplne prirodzene. Možno nehladaj na zoznamkach, ale v reálnom živote, kde ťa žena vie dopredu spoznať a potom nebude mať poznámky, že asi nebudeš dobrý človek, alebo že je to zvláštny dôvod na rozchod. A vôbec, kto určuje čo je dobrý dôvod na rozchod a čo nie? Predsa nebudú ľudia vo vzťahu len preto, že pre niekoho cudzieho je zvláštny dôvod ten a ten.

anonym_300e6a
22. sep 2025

@samo789 hľadáš priateľku o pár príspevkov nižšie a teraz napíšeš, že si s bývalou dopisujete.
Ty nemáš ešte vyriešený bývalý vzťah a city k nej inak by ste si nepísali také veci

samo789
autor
22. sep 2025
@anonym_300e6a

@samo789 hľadáš priateľku o pár príspevkov nižšie a teraz napíšeš, že si s bývalou dopisujete.
Ty nemáš ešte vyriešený bývalý vzťah a city k nej inak by ste si nepísali také veci

@anonym_300e6a ano mas pravdu, hladam dal som taky prispevok, ale pozri co si vlastne napisala, nepoznas ma uplne a uz vies ze mam nedoriesene, presne to iste ako tie damy zo zozamiek. uvediem priklad, na zoznamke spoznam zenu a spytam sa, kolko mas deti a ako dlho si sama? druha strana odpovie, mam dve male deti a s tym hajzlom ich otcom sa nenavidime a kazdy vikend ku mne chodi... potom idem na rad ja.. spyta sa kolko mam deti a ako dlho som sam, tak odpoviem... deti sme zial nemohli mat, rozisli sme sa v dobrom a ked sa vidime sa na seba usmejeme aj ked so spomienkami ci napiseme si z casu na cas.... teraz skus vziat rovnaky meter a pomeraj kto ma realne nevysporiadane vztahy

vilma7
22. sep 2025

A rozišiel sa kto s kym?
Ak ona, tak dovidenia bol zrejmé že sa zaľúbila inde...ale ten skutočný dôvod možno nechcela povedať, aby nebola ta zlá...

A skutky sú omnoho viac ako prázdne reči.

samo789
autor
22. sep 2025
@vilma7

A rozišiel sa kto s kym?
Ak ona, tak dovidenia bol zrejmé že sa zaľúbila inde...ale ten skutočný dôvod možno nechcela povedať, aby nebola ta zlá...

A skutky sú omnoho viac ako prázdne reči.

@vilma7 zial, az nebezpecne presne si trafila.

bennn
24. sep 2025

To chce sa venovať inym veciam. Zablokovať si tú bývalú s ktorou si sa rozišiel. A uvedomiť si, že si slobodný a máš všetky možnosti otvorené. A to je super pocit. Môžeš kľudne sa prejsť po meste, a pohľadom "baliť" baby čo idú okolo. Alebo byť ako di caprio, veď čo ty vieš, možno tvoja budúca teraz skončila školu. ... V dnešnom svete ma to už fakt neprekvapuje.