Vzťah mojej kamarátky
Ahojte, mám dlhoročnú kamarátku este z výšky. Bola mi vždy oporou a mohla som sa na ňu kedykoľvek spoľahnúť ako aj ona na mňa. Rok dozadu si začala s jedným mužom, ktorý mal vzťah a oni spolu trávili čas. Oni dvaja sa rozišli a ona s nim sa dali do kopy po pár týždňoch. Keď sa mi o tom zverovala, odhovarala som ju od toho, vlastne dá sa povedať, že sa pre ňu rozišli. Nerozumiem ich vzťahu a ako to ona môže brať vážne. Obidvaja sa spoznávajú s ostatnými ľuďmi, on si píše aj s inými ženami a ona s inými mužmi. Nemajú s ostatnými nič sexuálne. Ja mám k tomu iný postoj, že toto sa ani vážnym vzťahom nedá nazvať. Obidvaja chcú byť nezávislí. Ale ja tomu akosi stále nerozumiem. Ako ona môže čakať od tohoto rodinu? Prečo mi ona hovorí, že to berie ako vážny vzťah a plánuje s nim budúcnosť, rodinu, keď sa len stretávajú ale ešte nebývajú ani spolu. Neviem, čo sa s ňou stalo ale takáto nebola, aj keď bola ešte s bývalým, uplne boli na seba upnuty a inak to riešili. Vy by ste to brali ako vážny vzťah?
no ak to vyhovuje im obom tak zrejme spolu zostanú dovtedy, dokým im to bude obom vyhovovať 🤷 je to vzťah?
Nemusime vsetkemu rozumiet...
Obaja sú dospelí a majú právo aj povinnosť rozhodovať sa podľa vlastného uváženia. "s bývalým, úplne boli na seba upnutí a inak to riešili" - možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo už nie sú spolu.
Kamarátka má byť kamarátke oporou. Mala som pred 20 rokmi okolo seba pár ľudí, ktorí mali priveľa nevyžiadaných rád k môjmu začínajúcemu vzťahu. Tí ľudia už dávno nie sú v mojej blízkosti a ja som už 20 rokov šťastná vo vzťahu.
neries. najdolezitejsie coho sa drz je, ze ona sama povedala, ze je to vazne. a co robia, to neries. bud pri nej ked ta bude potrebovat, je to jej zivot. Rozhodnutia nechaj na nu, aj ked sa ti to nepaci alebo im nerozumies. ona ma na to svoje dovody preco to tak chce mat
Je to jej život, keď im to vyhovuje nestaraj sa do ich vzťahu.
Bože, veď každá to.mame ináč. Keď jeden z páru lieta v oblakoch, druhý môže mať dotycnu osobu ako zábavku...je to jej postoj a ty s nim nič neurobíš, každý máme iné priority a ako to berie ona, je predsa jej rozhodnutie.
Nakoniec možno z toho bude niečo vážne.
Svoj nazor jej povedz iba ak sa Ťa vyslovene opýta. Keby kvôli tomu rumazgala a bola nešťastná tak chapem že to riešiš, ale ak su tak spokojní,tak načo sa tým zaoberáš? Len preto že máš iné videnie ako by mal jej vzťah vyzerať ? Možno že potrebuje vyrovnať ten extrém čo mala predtým a prežit si úplný opak. Nechaj to na ňu, ved je dospelá 😉 pre niekoho sú život extrémy pre niekoho jedna čistá rovná priama linka
Ja mám taký názor, že kamarátky sú na to aby vypočuli a nesúdili ak aj nesúhlasia.. vďaka tomu celkom dobre fungujem s kamoškami ktoré majú niekedy iný pohľad na život.. skús to aj ty, je to celkom ľahké 😉 jednoducho budeš riešiť len svoj život a kamarátkine rozhodnutia nebudeš riešiť len budeš akceptovať..

Môžeš kamarátke maximálne povedať svoj názor a to je tak všetko... Ale starať sa do jej života právo nemáš...