Vzťah napriek neistotám
Ahojte, rada by som sa s vami podelila o svoju situáciu a poprosila o váš názor a skúsenosti. Už nejaký čas sa poznám s jedným mužom, s ktorým si naozaj výborne rozumieme. Je zábavný, má skvelý zmysel pre humor a vždy ma vie rozosmiať, v jeho spoločnosti sa cítim veľmi dobre a príjemne. Máme spolu dobrú chémiu a navzájom si veľmi rozumieme.
Avšak, keď medzi nami došlo k intímnemu kontaktu, všimla som si niekoľko vecí, ktoré ma trošku zaskočili. Na jeho tele má množstvo jaziev, ktoré síce nevyzerajú najlepšie, ale viem, že za ne nemôže a nechcem ho za to nijako súdiť. Okrem toho má menší penis, čo však pre mňa nie je neprekonateľný problém a myslím si, že by som sa s tým vedela vyrovnať.
Napriek tomu cítim určitú neistotu a neviem presne, ako by som mala ďalej postupovať. Premýšľam, či máme šancu vybudovať si naozaj kvalitný a stabilný vzťah, alebo by bolo lepšie zostať iba priateľmi. Ak máte niekto podobné skúsenosti alebo rady, budem veľmi vďačná, ak sa o ne so mnou podelíte.
Ďakujem vám všetkým za podporu a porozumenie.
Daj tomu šancu a uvidíš. Ak sa s ním cítiš dobre, a tie jazvy ti vyslovene neprekážajú tak by som to skúsila. S menším penisom sa dá pracovať, existujú aj iné formy uspokojenia. Škoda prísť o dobrý vzťah kvoly jazvami a menšiemu penisu (ak to nebolo že vyslovene o ničom ten sex to je už potom na zváženie). Ja by som tomu dala šancu.
jazvy z coho? z bitiek? nehody? operacii? nuz po porode mozes mat jazvy aj ty. alebo teda aj po inych situaciach.
z coho prameni neistota?
lebo budovanie kvalitneho vztahu na jazvach a vtakovi tak uplne nestoji. asi je tam este nieco
Aké sú to jazvy? Sebaposkodzivanie? Po operácii? Po úraze?
Lebo to je dosť zásadný rozdiel
Zajtra tá môže zraziť auto (neželám) a budeš mat jazvy aj Ty. Ženy po sekcií majú tiež jazvy
Ak má jazvy po sebaposkodzivani, tak to je už ina záležitosť
Maly penis …..otázka je či tá s ním dokáže uspokojiť
A ty si dokonalá? Môj súčasný partner má jazvy po rukách...z práce...má menší penis ale lepší sex som v živote nezažila...a ja tiež nie som dokonalá...mám veľkú riť, veľké stehná...v lete sa potím jak sviňa...na hlave 4 vlasy (som onko pacient)....a aj tak ma chce...a nie kvôli tomu ako vyzerám ale kvôli tomu aká som...
Má jazvy po akné.
Dúfam že toto je vymyslená téma. Neverim že niekto dokáže byt tak povrchný
Jazvy po akné a veta-nechcem ho za to súdiť. Malý penis.
Pre dobro toho chlapa dúfam, že medzi vami nič viac nebude, zaslúži si nepovrchnú ženu.
Ešte jazvy po sebapoškodzovaní by som pochopila, že riešiš.
Ježiš Mária. Daj si facku.
Teba odrádzajú nejaké jazvy po akné? To ma podržte.....predstavovala som si oveľa horšie.
Kamarátka sa zaľúbila do chlapa ktorý má celé telo od jaziev , ale také ozajtné jazvy. U nich doma horelo a chcel vyslobodiť manželku a synov. Žiaľ nepochodil, jeden z chlapcov ešte žil pár dní v nemocnici na prístrojoch ale nevedeli ho zachrániť. Ďalej to nejdem rozpisovať . Aj napriek jazvám žijú spolu viac ako 30r a majú 3deti
Je tu taka téma, kde chce chlap z peknej ženskej postavy vešiak. Tiež je povrchný ako ty, mali by ste sa dat dokopy a ničte sa navzájom a nechajte normálnych ľudí napokoji.🤦♀️
Dúfam, že je to troll.
Súdiť za jazvy po akné 😁 akože čo si to akné sám privolal a udržiaval aby mal jazvy, či ako to myslíš? Ďalšia šibnutá téma.
Tie jazvy sú až tak nechutné, že ťa odpudzujú alebo ako to mame chápať? Žiadna z nás nie je top-strop 100%, každá máme chybičky, rovnako aj chlapi. Neviem aké rady od nás chceš, nepoznám ženu u ktorej by o vzťahu rozhodovali jazvy po akné, takže veľa rad asi nedostaneš
A ta neistota je v com? v tych jazvach a velkosti penisu?😂 prepac, ale toto mi pride ako vtip dna🙏😂 Ked som to citala, myslela som,ze sa dostanem k niecomu takemu trebars, ze mas pocit, ze nie je uprimny.. alebo nieco v com by ta neistota ozaj bola opodstatnena...Ale TOTO????!!!!😂😂😂 ked este aj pises,ze chemia medzi vami je a aj ostatne veci klapu...No ja ti neviem, ale ked z tohto prameni tvoja neistota, neviem co budes robit, ked raz tu skutocnu neistotu ale v dolezitejsich veciach pocitis🤷♀️🤦♀️
sak inac keby jemu tie jazvy vadili dnes sa s tym da pekne nieco urobit.
Asi si este nerodila... Po detoch mozes mat aj ty kadejake "vady". Ja mam sexy postavu, na ulici sa za mnou otoci kadekto, ale po detoch mam kozu nepruznu, na bruchu a na stehnach strie, kojila som 6 rokov, takze prsia si to odniesli... No proste dokonala nie som ani zdaleka... Keby ma mal chlap kopnut do zadku pre to, ze nevyzeram ako 20 rocne baby, tak dakujem pekne 🙏 Ak je ti s nim inak dobre, toto su ozaj drobnosti

Fakt Ťa odradia jazvy a menší penis? Potom skutočne ostante radšej iba "kamarati". Viac ako veľkosť penisu by mi záležalo na tom, či je v posteli egoista, alebo mu záleží na mojom uspokojení a chce vedieť, čo sa mne páči.