icon

Vzťah pacientky a lekára - milostné sympatie a hranice

15. apr 2025

Ahojte, je tu niekto, kto mal začiatok vzťahu práve takéto netradicny? Mám pocit, že ku mne prechovava môj všeobecný doktor väčšie sympatie a mne je tiez sympaticky. Zatiaľ je to pri usmevoch, dlhších konverzaciach, pamata si ma. Viem, že je to asi neprofesionálne, napriek tomu, sme ľudia. Zažil niekto niečo podobné? Ja žiadnu iniciatívu vyvíjať nebudem, ale netuším, ako by mohol on...to majú asi lekári zakázané? Vďaka

Strana
z3
domkakvet
15. apr 2025

To co opisujes mi pride ako normalny vztah pacientky a lekara, nic navyse tam nevidim, ale ak to tak citis mozno to bude inak a neviem ci to maju zakazane, ale uz sa dvaja dali do kopy, aj ked to bolo zakazane, no uvidis casom, ci je v tom nieco viac aj z jeho strany, alebo si to vysvetlujes inak, musis cakat.

koniarova
15. apr 2025

Keby sa do teba zamiloval, behladel by veru na to, či zakázané, či nie. 😁😁 Podľa mňa je to úplne v poriadku. Nič divné na tom nevidím.

zobaka
15. apr 2025

nenamyslas si nahodou? nie je z Presova? Chodis casto k doktorom?

autor
15. apr 2025

@koniarova keď ma vidí, cely sa rozžiari. Je dosť možné, že si namyšlam. Neviem.

bufalinka
15. apr 2025

Neni to zakázané.... poznam vela ludi (doktorov) ktory prave takto maju svoje partnerky a aj sestricky ...

autor
15. apr 2025

@zobaka nie je z Prešova.

autor
15. apr 2025

@bufalinka a ako prelomili tu hranicu? Že si to "dali vedieť".

zobaka
15. apr 2025

kamos je lekar a tiez si to zeny namyslaju pisu mu, ale tak nic nie je nemozne v case socialnych sieti vies pozriet na fb ci je slobodny, alebo ma rodinu

koniarova
15. apr 2025

Veď ti píšem, že keby sa zamiloval, nehľadí na nič a dávno ťa osloví.

viestta
15. apr 2025

Ma na teba vsetky kontakty, dokonca aj celu rodinnu anamnezu, keby chcel viac, tak uz davno o tom vies. Ked nevies, tak to u neho take horuce nebude...

matkahelka
15. apr 2025

Nie je na tom nic divne a ak by chcel on nieco viac, uz by ti to dal najavo uplne rovnako ako akykolvek iny muz- pozval by ta trebars na kavu. moj svagor bol lekarom svojej - teraz uz manzelky a normalne ju oslovil a zacali randit. Obvodak mojho muza ma rovnako manzelku svoju povodne pacientku. nie je na tom nic mimoriadne. problemom je, ze mnohe pacientky si namyslaju, ze ich lekari chcu a pritom oni sa snazia byt len mili. moj svagor by vedel napisat siahodlhy roman o tom, kolko zien sa mu vtiera a maju pocit- rovnako ako ty- ze on ich chce.

autor
15. apr 2025

@matkahelka asi máte pravdu. :/ on je ale ako lekár v ordicinacii iného lekára zamestnaný, je tam nový.. tak si ešte trochu posnivam, kým ma to prejde 🙈
@koniarova

koniarova
15. apr 2025

Veď mu to normálne naznač.

autor
15. apr 2025

@koniarova ale ako, aby to nebolo trápne v prípade, že si to namyšlam ako ostatné ženy

koniarova
15. apr 2025

No a čo? Vydržíš trochu trápnosti. Ale budeš aspoň vedieť na čom si. Potom sa trochu zachechtáš, ospravedlníš a život ide ďalej. Nevyskúšaš, nevieš.😁😁

denisa_deniska
15. apr 2025

No tak to risni, naznač mu to, ale maj v zálohe iného všeobecného 🙈

autor
15. apr 2025

@koniarova nechám to tak..v tomto som staromódna..
Buď urobí nejaký ďalší krok alebo nič...a mňa to prejde.

koniarova
15. apr 2025

Tak držím palce.👍

karolinakr
15. apr 2025
autor
15. apr 2025

@karolinakr mám v zalohe potom už len lekárku 🤪

karolinakr
15. apr 2025

🤣🤣

karolinakr
15. apr 2025

Koperniech vyzera hm 😘... ale ten je ženaty s Haberovou dcérou, takže to je pase

lusyc
15. apr 2025

Zbytocne si nenamyslaj.

kittykat22
15. apr 2025

myslim, ze nic naznacovat nemusis. Ked ta pocuval ci mas ciste pluca, tak mu asi bolo jasne, ze tie nadlimitne udery srdca nebudu z toho, ze ma na stole monitor a klavesnicu 😂

Inak to niekto myslim pisal tu na diskusii - ze tiez mala zena slabost pre lekara. A ze jej ide dat vakcinu ci co. A ona mala saty, tak sa otocila, dala dola polku sukne - samozrejme tangace a frajer jej hovori, ze tato sa picha do ramena 😂 Chudak, pisala ze bola cervena ako paradajka.

petronelag
15. apr 2025

Lekári to majú v pracovnej náplni byť k ľudom ústretoví a niektoré ženy si potom namýšľajú. Podobne čašníčky to majú v prac.náplni a niektorí muži to majú radi.

nika23t
15. apr 2025

Ja mám takého gynekológa, že keď som tam, tak nevie prestať rozprávať a žartovať, niekedy až sestrička príde zaklopať, že čaká ďalšia. Ale ani raz mi nenapadlo, že by som mu bola viac sympatická, skôr ma takú povahu a aj sestrička to asi vie 😊 Ja nejako nezacinam, skôr s úsmevom pocuvam. Tak ja len, že môže byť, že tieto pocity máš len Ty a dr to tak má z každým.

autor
15. apr 2025

@nika23t on je skôr tichý a hanblivý typ. Nie je to taky človek ako ty opisujes.

personality
15. apr 2025

Ja poznám jedného, ktorý vyslovene čaká na to, kedy nejaká vhodná príde, po ktorej by mohol skočiť. 😂

autor
15. apr 2025

Rozmýšľam, že proste mu poviem, že ďakujem za jeho prácu, ale je mi sympatický a bude lepšie, keď zmenim lekára, že mu prajem všetko dobré..a uvidím, čo on na to. Už ho neuvidím v prípade trapasu ako hrom

zobaka
15. apr 2025

nepisala si mu uz nahodou na fb?

Strana
z3