icon

Vzťah s bývalým priateľom

9. sep 2025

Vyhodil ma zo svojho domu počad hádky. Tak som si zobrala veci a išla som domov. Rozišli sme sa ale ostali sme v kontakte. Oľutoval to, ospravedlnil sa mi. Aj pri mne plakal, že som jediná osoba, ktorú má. Chcel, aby som sa vrátila. Ale nevrátila som sa. Momentálne je ku mne odmeraný. Mne začalo byť za ním smutno. Spomínam na tie dobré vecí a neviem čo ďalej...

Strana
z2
autor
9. sep 2025

@anonym_autor čo by ste robili na mojom mieste?

thereisabear
9. sep 2025

Spomínaj na tie zlé veci.

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2025
@thereisabear

Spomínaj na tie zlé veci.

@thereisabear len mne ho je ľúto a je mi smutno aj za tým dobrým čo sme spolu zažili...

stefi_k
9. sep 2025

No ako asi bude reagovat, nabuduce ked sa pohadate ?

viestta
9. sep 2025

Spomen si na to preco si od neho odisla. Nebude od veci ak si ich napises na papier a zakzdym ked ta premkne smutok za tym peknym si precitaj to zle co si s nim zazila

autor
9. sep 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy snažim sa vždy niečo robiť a aj tak ho mam stále v hlave a aj si stále píšeme a vždy čakám na jeho správu...

pribinak
9. sep 2025

No nieee chudáčik …..vrat sa k nemu, urobte si aspoň 2-3 deti, zoberte si spolu úver ….caka tá pestrý život

To fakt rozmýšľaš že čo? Utekala by som na 100 honov ďaleko a preč

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
anonym_a8fbcb
9. sep 2025

chlap, ktorý by mi takto chodil vyplakávať lebo ma vyhodil, pre mňa nie je chlap. Obyčajný hysterický debil, ktorý nevie udržať emócie. Aby si najbližšie vďaka tým jeho emóciám nedostala ešte aj facku

autor
9. sep 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy tak stalo sa ze pri nejakej hadke som ho chcela objat aby sme sa nejak ukludnili a vykaslali sa na tie hadky ale on ma trochu od seba odstrcil a na celu noc sa zamkol v inej izbe... a bezne po hadke ked sme isli spat tak on si v klude spinkal a ja som nemohla zaspat lebo mi bolo z toho smutno. Ale dokazal byt aj pozorny. Casto mi volal, pisal, nechcel ziadne peniaze za to ze som u neho, varil, upratoval, kupil mi nieco, navaril mi obed podla toho co mam rada. Ale bol ku mne niekedy aj protivny, neprijemny, nevedela som casto na com som. Niekedy som mala pocit ze sa na mna hneva pritom sa nehneval. A ked sme riesili nieco co mi vadilo tak to vyustilo do hadky kedy na mna krical a povedal mi ze sa mam zbalit a vypadnut a aj mi sam zacal balit veci a potom ked sa ukludnil tak bol zas pozorny... proste som zmätena z toho celeho. Viem ze to nie je dobre ale co ak by sa dalo na tom zapracovat aby sa zmenil?

sevrin
9. sep 2025

@anonym_autor treba začať od začiatku. Kvôli akej hovadine ste sa tak pohádali, až ťa vyhodil z domu?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor treba začať od začiatku. Kvôli akej hovadine ste sa tak pohádali, až ťa vyhodil z domu?

@sevrin povedala som mu ze sa mi nepaci styl ako komunikoval s mojou tetou na jednej oslave... mal take dvojzmyselne narazky podla mna nevhodne do spolocnosti kde to pocuju starsie zeny - clenovia mojej rodiny

autor
9. sep 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy nie je to moj 3 vztah ale asi prvy taky vaznejsi...

sevrin
9. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin povedala som mu ze sa mi nepaci styl ako komunikoval s mojou tetou na jednej oslave... mal take dvojzmyselne narazky podla mna nevhodne do spolocnosti kde to pocuju starsie zeny - clenovia mojej rodiny

@anonym_autor aha tak dobre. Myslím že by si sa mala začať obzerať po inom. Tu cesta nevedie.

autor
9. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor aha tak dobre. Myslím že by si sa mala začať obzerať po inom. Tu cesta nevedie.

@sevrin len ja stale nechapem co ma k nemu tak taha... myslim na neho, je mi za nim smutno, najradsej by som isla za nim ale vzdy sa stopnem🤦🏻‍♀️

viestta
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si uvedomujes, ze on ta manipuluje? Manipulator je toxicky jedinec vonkoncom nevhodny na vztah. Mas pocit, ze toto co pises chces zazit ete raz, este 2x, sto krat, cele roky? Ak ti prave toto chyba, tak zbal si kufor a vrat sa k nemu. Nemas co riesit.

klarolinne
9. sep 2025

Nepíš si s ním. Odmedz kontakt, ak to nevieš urobiť naraz tak postupne. Odpíš po 3 dňoch a jednodkovne. Dospelý človek by sa mal vedieť správať k starším cudzím ľuďom snáď.
Ale teda po hádke sa ísť objímať tak ťa tiež pošlem dakam, v tomto ho chápem absolútne.

lindous
9. sep 2025

Je to o zvyku, preruš úplne kontakt, takto sa ďalej neposunieš... zjavne nevie komunikovať, riešiť konflikty, reaguje agresívne, potom citovým vydieraním, to je úplné peklo a hlavne to je zlý základ na budúcnosť... teraz to bolo v podstate kvôli blbosti a dopadlo to vyhodením z domu, ale predstav si, že máte deti, spoločné majetky, riešite životne dôležité veci a príde vážny konflikt, čo potom? vyhodí ťa aj s dieťaťom alebo ako bude reagovať??... každý jeden vzťah prináša aj pekné veci, inak by tí dvaja asi ani len neboli spolu, ale to neznamená, že je ten vzťah v poriadku... pri tých obzvlášť toxických to býva práve tak, že s nikým ti nie je tak dobre, ale nikto ti nevie ani tak veľmi ublížiť a vzniká závislosť ako každá iná, potrebuješ odvykačku

sevrin
9. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin len ja stale nechapem co ma k nemu tak taha... myslim na neho, je mi za nim smutno, najradsej by som isla za nim ale vzdy sa stopnem🤦🏻‍♀️

@anonym_autor zariaď si aby si ťa našiel iný. Zvyčajne to vie pomôcť.

ahhola
9. sep 2025
@stefi_k

No ako asi bude reagovat, nabuduce ked sa pohadate ?

@stefi_k vyhodi ju z okna😅

Autorka... Znova a lépe... Lepsi vyber👥

autor
9. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor zariaď si aby si ťa našiel iný. Zvyčajne to vie pomôcť.

@sevrin mne je zle uz len z pomyslenia na to zeby som bola s niekym inym🤦🏻‍♀️

autumn1
9. sep 2025

Zamestnala by som si hlavu niečim podstatnejším ako myslením na rozpadnutý vzťah.

anonym_491ad6
9. sep 2025

Nájdi si normálneho

vemi23
9. sep 2025

@anonym_autor radšej si to vytrp teraz ako to potom budeš ľutovať že si sa k nemu vrátila... Ľutuješ ho? Prečo? Ty vieš čo bolo za tou vašou hadkou a či takto musel konať že ťa až vyhodil...

sevrin
9. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin mne je zle uz len z pomyslenia na to zeby som bola s niekym inym🤦🏻‍♀️

@anonym_autor tak radšej s ním, aj keď ťa vyhodil?

anonym_61fec7
9. sep 2025

@anonym_autor veľmi závaží ze prečo ťa vyhodil

michal_dr
9. sep 2025

@anonym_autor
...na tvojom mieste by som sa zamyslel 🤔

Povedala si svojmu partnerovi svoj názor na situáciu ktorá bola, považovala si jeho správanie za nekorektné. To, že si povedala svoj názor je v poriadku a na mieste (vy tvoríte pár).
Hádky/spory vo vzťahy bývajú, kedže ľudia sú rôzny..
..."ale"
...i keď sa partneri hádajú, tak vždy s rešpektom, úctou jeden voči druhému. Ak vo vzťahu nie je rešpekt, vzťah nie je vzťahom...

Ak partner "vyhodí" z obydlia partnera, pre takúto, doslova "blbosť"... 🤦, tento vzťah je už dávno "mŕtvy", žiaden rešpekt, žiadna úcta a uplna ignorácia partnera 🤦.

Vo vzťahu prichádzajú i horšie situáciu, pre blbosť ťa vyhodil, čo bude nasledovať neskôr...?

Zamysli sa... a to ešte nemáte dieťa, no už môžeš očakávať, akú hodnotu pre neho máš v jeho živote...

Ľudia robia chyby/blbosti, nikto nieje dokonalý, ale vždy ide o to, aký k sebe sme... 🤷😉

Alan Walker Style - Believe (Musis Video)

https://www.youtube.com/watch?v=1KHROjd9bwg
anonym_cf022a
10. sep 2025
@anonym_autor

@thereisabear len mne ho je ľúto a je mi smutno aj za tým dobrým čo sme spolu zažili...

@anonym_autor ty sa zamysli komecne a zacni si samu seba vazit
Vyhodil ta ako prasiveho psa, naco ste ostali v kontakte? Co sa ponizues a nechas so sebou tahat ako spinava handra?
Zablokujem, dovidenia, dopocutia a nech si fnuka doma do vankusa ked sa nevie slusne spravat blbec a ty sa uvedom konecne

Strana
z2