Vzťah s finančne nezodpovedným partnerom
Ahojte, potrebujem asi len pocut, co uz davno viem. Alebo len iny nazor. Neviem. Mozno sa len vyrozpravat.
Ide o to, ze som stretla na prvy pohlad skveleho chlapa, ale cim viac ho spoznavam, tym viac mam pocit, ze by som to mala ukoncit. Ide o to, ze ma 35 rokov, byva v byte svojej matky, kde plati len energie, uspory ziadne, auto ma na uver. Najskor sa tvaril, ze ma uspesne podnikanie, ale teraz z neho vyliezlo, ze je uz dlhsie v minuse a vsetky pociatocne vydavky na podnikanie platili rodicia. Dako sa podnikaniu ani nevenuje, oddych je dolezitejsi, takze ono tam kde ani zisk nema vzniknut. Ma aj nemanzelske dieta, kde s financnymi zavazkami voci dietatu tiez pomahaju len rodicia. Ja teda neviem, prehanam, alebo je uplne financne negramotny? Som od neho o dost mladsia a teda o dost samostatnejsia. Este sme spolu poriadne ani nezacali a uz mi blikaju vsetky kontrolky. Prehanam? Myslite, ze sa to este moze zmenit? Moze zabojovat a byt samostatnejsi?
Dakujem za nazor.
Neprehanas, bež čo najdalej
Zmení sa jedine to, že ho bude živiť žena (ak sa nájde taká hlúpa) a nie rodicia. Chceš to byť ty?
Neviaž si guľu na nohu. Takže utekaj z kratšej cesty.
@anonym_autor Toto neni clovek pre zivot
Si o dost mladsia … netlaci ta cas. A co je na nom, to, co ta pri nom drzi? Ma vtaka? To maju vsetci chlapi … a najdu sa aj normalni, s pracou, bez dlhov, s vlastnym byvanim a bez deti…
Od takéhoto chlapa by som išla čo najďalej lebo sa dostaneš len do problémov a časom by si podľa mňa prišla aj o všetky nasporené peniaze
@anonym_autor Daj na svoju intuiciu,dobre ti blikaju kontrolky.
Ak je medzi vami veľký vekový rozdiel ..ak sa môžem opýtať,ty máš koľko ?
to je známosť o ničom. Takéhoto by som nechcela ani v 50tke, nieto ešte v tak mladom veku kedy si môžeš vyberať.
Toto je veru nanič výber.
Ak je medzi vami veľký vekový rozdiel ..ak sa môžem opýtať,ty máš koľko ?
@anathol ja mam 27
Dakujem velmi pekne za nazory, len som chcela vediet, ci neprehanam.
Určite sa zmení, po 3 deťoch. Ach ženy,vám urobili lobotómiu?
@anonym_autor tento parazit akurat tak preskoci na teba, to bude jedina zmena.
mám niečo podobné...finančná negramotnosť partnera, dlhy a mínusy....to je zabijak vzťahu...pomaličky sa z toho už vzťahu už vymotávam...nechcela som si to dlho pripustiť, obhajovala som ho pred sebou aj ostatnými...radím ti, ukonči to, on to nemá v sebe a nikdy nebude...a bohužiaľ je to presne ako v mojom prípade...že ešte aj rodičia zatvárajú oči a dotujú ho...radila som mu, snažila som sa pomáhať, ale je to len horšie a horšie...
Neprehanas, kiez by tak racionalne rozmyslala ta chudinka tuna, 3 decka, chlap zoerie aj to posledne v chladnicke deckam a vycmucha jej posledne peniaze, lebo vsak co ma mat zena peniaze a decka syte brucha... Z tohoto kuka podobny blb, ale tvojmu sa ani plodit nechce, vsak osefuje sotva sam seba a decko mu zivia rodicia. 🚩🚩🚩utikej Foreste
stopni to, kým je ešte čas, lebo bude mať zachvíľu z teba mama hotel..a ešte ty si mladá (nepíšem že on je starý), ale máš život pred sebou a ešte má aj dieťa, to vôbec..ešte stretneš toho pravého 😉
@anonym_autor nechaj ho dospieť. Ale bez teba ak mu nechceš robiť ďalšiu matku a peňaženku. Toti ovocie ešte nedozrelo
Nemali by ti blikať len kontrolky ale hukat maják....si mladá a život máš pred sebou , neviaž si dobrovoľne guľu na nohu
@anonym_autor za mna je red flag keď sa muž nedokáže alebo nechce postarať o dieťa. A to že mu s peniazmi na dieťa musia pomáhať rodičia je za mňa úplný nonsens.
@anonym_autor nepokaz si ním zivot ...ľutoval by si
@anonym_autor nezodpovedný príživník, utekaaaaj
@anonym_autor Ahoj nielenze negramotny, ale podla popisu mi pride aj lenivy
@anonym_autor určite to je riadny red flag. Ja by som osobne s takým nevedela byt. Musím mat rezervu vždy.
A treba myslieť aj do budúcna čo sa na neho po finančnej stránke budeš vedieť spoľahnúť.
utekaj dievča čo najdalej
@anonym_autor on má 35 rokov a nedokáže si ani plniť záväzky voči dieťaťu? To sa nehanbí? Otrasne niečo.
Táto by si zavesila tohto na krk, v inej tema ďalšia chce čakať na muža, čo ju trtká, či ju bude chcieť, v ďalšej téme frajer ponižuje frajerku a nazýva ju pobehlicou, lebo pred ním mala jedného frajera a ona rozmýšľa nad svadbou.
Ženy, to čo vám je? To fakt lepši hocijaký magor či stroskotanec, ako žiadny?
@anonym_autor hmmmmm, čo je toto za človeka, keď už ani zodpovednosť na výživné za svoje dieťa nevie prevziať na seba a s pokojom angličana necha platiť svojich rodičov? Hej, prispeje im na energie, ale možno ešte viac rodičia prispejú jemu. Toto nie je človek, ktorý sa vie postarať o seba a v budúcnosti o svoju rodinu. Si mladá, šikovná a rozumná, už teraz vidíš, že to nie je tak, ako by malo byť. Hľadaj svoje šťastie inde, držím ti palceky 👍😉.

Neprehás, bez čo najdalej