Vzťah s mužom o 12 rokov starším
Som 10 rokov sama a teda na tych zoznamkach to nie je nic moc. Mam taky vnutorny pocit, ze som nasla konecne po pol roku hladania ku mne vhodneho muza. Je ale cca 12 rokov starsi. Ja mam 44 zachvilu. Akoze moja predstava bola o 4-5 rokov starsieho. Ale nejako som sa so ziadnym muzom toho veku nepritiahla. Deti uz mat nechcem, staci mi jedno a zvierata.
Financne som zabezpecena. Jedine, ze mam dost malo casu.
Tak by ma zaujimalo, ci tu ma niekto skusenost s plne funkcnym vztahom s takym vekovym rozdielom.
ja mam muza sice len o 7 rokov starsieho, ale myslim si ze vo vztahoch plati to zname ,,vek je len cislo". dolezite je, ci si rozumiete a pod., respektive sa opytat jeho, ci nema problem ze ste o tolko mladsia
@martina1582 😂 Či chlap nemá problém, že je žena od neho oveľa mladšia? To si buď istá, že nemá. Ak má autorka takmer 44 rokov, tak dotyčný by určite aj mladšiu prijal.
@greengirl Nešla by som do toho. Je rozdiel, mať o 12 rokov staršieho, keď máš 20 a on má 32, alebo ešte, keď máš 30 a on má 42. Ale čím ste starší, tým sa tie rozdiely prehlbujú. Za mňa 44 a 56 už nie.
Áno medzi mnou a mužom je 11 r rozdiel
Po rozvode som mala asi 5ročný vzťah s mužom starším o 10 rokov. Bolo to fajn, rozdiel som v tom čase nejak necítila. Mala som vtedy 41 rokov. Teraz mám skoro 48 a on 58 a už by som si tak staršieho nehľadala.
Mne je toto trocha zvláštne - zrelá žena, nemá už plány na deti, predpokladám že už zabezpečená bývaním, prácou, nájde si fajn muža a aj tak vidí problém vo veku.. prečo? Keď je raz chlap ok, dobrý, páči sa ti, rozumiete si prečo by mal byť problém zrovna vek? Veď ste obaja dospelí.. a že budeš mať doma dedka? Akože poznám viac 60r chlapov, ani jeden z nich neposobi ako 80rocny dedko, normálni muži.. ja neviem čo majú za predstavy ľudia, možno keď ma niekto 25rokov, tak už aj 40tnikov vidí ako starcov, ale sakra 44r žena je úplne vhodný kandidát k niekomu kto má o 12r viac.. ide predsa o to aký je ten človek - je dobrý, je fajn, ma vysporiadanu minulosť? To sú veci čo by ma zaujímali..
@mirokub A ty neradíš somariny? Radíš nereálne veci. Autorka má problém nájsť partnera. Má 44 rokov a jedno dieťa. Radíš, nech chodí na kávy s mužmi a podobné veci. Ale vieš, že na to, aby ona išla s mužom na kávu, ten muž musí existovať a na tú kávu s ňou chcieť ísť?
Ja nevidim problem s takym vztahom. Medzi mnou a mojim muzom je rozdiel 14 rokov. Tento rok budeme spolu 15 rokov. Rozumieme si vo vsetkom a vo vsetkych smeroch. Mame aj spolocne zaluby a je nam spolu dobre 😊
Ja by som ti pred nejakym casom este napisala, ze je to v pohode. Ale setra mojho manzela ma o 9 rokov starsieho manzela. Nejako sme to v minulosti zvlast nevnimali. Ale postupne je to citit - my sme vsetci styridsiatnici, on ma 52. Nechcel uz druhe dieta, lebo sa citil staro (maju 13 rocneho chlapca). A su to take detaily kadejake. Mozu byt vsak muzi, ktori su vitalni naozaj cely zivot. Na druhej strane, ak si rozumiete, nejdete uz zakladat rodinu, tak preco nie? Len ja osobne by som sa nehrnula hned do vazneho vztahu.
@mirokub A ty neradíš somariny? Radíš nereálne veci. Autorka má problém nájsť partnera. Má 44 rokov a jedno dieťa. Radíš, nech chodí na kávy s mužmi a podobné veci. Ale vieš, že na to, aby ona išla s mužom na kávu, ten muž musí existovať a na tú kávu s ňou chcieť ísť?
@ha_ha ako tiež si nedokážem predstaviť, že by som sa vybrala na korzo, sedela tam, obzerala chlapov a toho, ktorý by sa mi ľúbil, by som zavolala aby sa ku mne pripojil a to mám o 10 rokov menej ako autorka. Neurobila by som to ani ako 24 rocna😄 rozumiem o čo asi @mirokub ide, ale neviem...v prípade autorky sa mi takýto spôsob spoznávania sa dajako nepasuje...chlap vôbec nemusí byť ani v 70tke odpísaný starec nad Hrobom. Nielen muži ale aj mnoho žien je v 50/60tke v dezolatnom stave...
Ja 35 môj 47 rozdiely nepociťujeme, šibnutý sme obaja, záľuby mame rovnaké a nie je to žiadny domased
@greengirl no ja neviem..ale ja by som o toľko staršieho nechcela. Pre mňa už aj 10 by bolo veľa. Jednak časom ten rozdiel bude stále viac vidieť aj výzorovo ale aj cítiť v ostatných oblastiach.
Ale na druhej strane ti môže byť ukradnuté, kto si o tom čo myslí. Je to každého osobná vec, nie?
@mirokub v 44 je to nerealne. Akoze na tych zoznamkach vek 46+ je kazdy druhy manazer. IT manzeri, Produkcni manazeri, Financni manazeri, Stavebny manazeri... Pravnici, lekari, architekti... akoze oni preco nie su schopni si najst niekoho vonku na kafe? Lebo to nejde. Zoznamka je taka online kaviaren.
@greengirl môj muž 2 dospele dcéry, ale aj napriek tomu ešte chce dieťa. Ja mam 31 a on 53. Budúci týždeň v sobotu je náš veľký deň D.
@bessie12 no ved ano, proste vela tych zoznamkovych do 48 rokov chce este dieta... Lebo maju peniaze... Bratislava... tak to je. Do plodenia uz nejdem. Preto som akceptovala ciastocne teda aj ten vekovy rozdiel, ale nie som na 100% presvedcena.

ja mam muza sice len o 7 rokov starsieho, ale myslim si ze vo vztahoch plati to zname ,,vek je len cislo". dolezite je, ci si rozumiete a pod., respektive sa opytat jeho, ci nema problem ze ste o tolko mladsia