Vzťah s mužom o 30 rokov starším: Moja skúsenosť
Bola som v zahranici zabookovala som si apartman , starsi chlap 57 rokov majitel apartmanu . Stretli sme sa v kaviarni ze mu zaplatim za apartman , on sa rozpraval so mnou a hocori ze nemusis mi platit ked nechces . Ja hmm a o chvilu hovori ale predsa plat mi pretoze tie peniaze idu mijmu synovi to su aj jeho apartmany ,ja ti to vynahradim obedom . Odisli sme na obed rozpravali sme sa o vselicom chovala som sa milo a kulturne . Lenze on zacal vidi sa ze nemas peniaze , neviem ako sa to videlo normalne oblecena. A zacal mi rozpravat on sa pred dvoma rokmi rozviedol so zenou a teraz h´ada osobu zenu s ktorou by mohol cestovat a financovat ju a pytal sa ma chces byt so mnou? Ja som zostala v soku ze ho ani nepoznam , po veceri sme sli k nemu hovori tento byt bude tvoj s pohladom na Dunaj , lenze chcel so mnou spat ja som to odmietla videlo sa ze clovek ma vela penazi lenze ja som nechcela snim nic hovorim ze sa nepozname este tolko . Potom chcel ze co som sama v jeho apartmane ze nech mu dam tasky kufor dojdem k nemu , ja urcite nie vsetko je take rychle . Clovek mi ukazal kde cestoval jeho fotky rodinu ako keby uprimne sa so mnou rozpraval ale potom ked ma aj peniaze a chce ze pridem opat preco nezaplatil on ten apartman synovi ked sa mu tak pacim? Alebo to skusa na kazdu ? Vecera bola okolo 80 eur lenze na polku za mna 40 eur a zato si myslel ze mu dam !🤦♀️ Auto velky cierny najnovsi ten brabus podoba sa na mercedes g
Skus to radšej nakresliť. Načo vobec nieco riešiš s takym človekom? Ty musis byt velmi jednoduchá ked na takéto niečo skočis a este mas potrebu zakladať diskusiu na MK
Ideš cudzím chlapom na večeru a potom na byt. A ešte ti povie že nemá ženu.
Akože čo si čakala? Že si s tebou chce prezerať zbierku známok?
Ani ty nie si najmúdrejšia.
Tieto diskusie čo sú tu v poslednej dobe... to už nie je ani na smiech, bohužiaľ.
Vyzerá ako galantný a empatický pán, ty ako inteligentné žieňa. Budete super pár.
@anonym_26588f
@anonym_84f79b
@anonym_353245
@tatiana288 ide mu len o jedno ? Preco tak velmi tlacil ? Ze pridem k nemu aj s taškami?😳
@anonym_26588f
@anonym_84f79b
@anonym_353245
@tatiana288 ide mu len o jedno ? Preco tak velmi tlacil ? Ze pridem k nemu aj s taškami?😳
@anonym_autor Nejde, určite čakal na ženu ako ty celý život.
Ty nie si najostrejšia ceruzka však? 🤣🤦♀️
Prosím ale dokončí story, teraz chcem vedieť, že ako ste na tom
Aj zasunul, ci ako to skoncilo?
@viestta nie nie povedala som mu ze nech ma zavezie do apartmanu , a on ze ale zajtra urcite ja ano ano jasneze nebolo nic , viac som sa snim nevidela na whastappe vsetky spravy vymazane aj starsie . Ja sa ho pytam to preco ? A on lebo mi neodpovedas aby ta to nemylilo lenze to boli aj starsie spravy od zaciatku vymazal🤦♀️
To čo je akože? Ty sa ideš niekam ubytovať, nato natrafiš na istého pána ktorému to patrí, ktorý ťa pozve na obed ci kam , a na to si sním v jeho byte ? Akože nehnevaj sa ale čo si ty za ženu? Verím tomu ze keby si sním tam bola dlhšie tak ta aj presvedčí o opaku.
Chcem veriť že toto je fake story a reálne nie si tak blbá
Tak potom je vsetko v poriadku. Vecera zjedena, medzinozie nespristupnene. Co este riesis?
To fakt existujú takéto blbé zeny? Normálne sa hanbím aj za teba aká si blbá
To čo je akože? Ty sa ideš niekam ubytovať, nato natrafiš na istého pána ktorému to patrí, ktorý ťa pozve na obed ci kam , a na to si sním v jeho byte ? Akože nehnevaj sa ale čo si ty za ženu? Verím tomu ze keby si sním tam bola dlhšie tak ta aj presvedčí o opaku.
@anonym_52d744 zevraj ja sa mu velmi pacim a dal by mi vsetko po com som tuzila ,snivala . Ze zostanem aj v zahranici
@anonym_52d744 zevraj ja sa mu velmi pacim a dal by mi vsetko po com som tuzila ,snivala . Ze zostanem aj v zahranici
@anonym_autor no neviem, ci si len naivna alebo az hlupa. Kazdej zene nejaky trtko uz tlacil podobne kaleraby do hlavy, len tie menej bystre ich zozrali a potom to horko lutovali. Tie rozumne vedia co maju robit
Rakusan? Novy Priklopil? Bola by som na pozore.....
Inak ako moze on vymazat stare spravy na whatsappe a ty to vidis? Mne sa to da maximalne 2 dni dozadu....
... aké krásne rozoberať situáciu v ktorej sme neboli ... ja som bol ako ten starší chlap ... a tiež mi nedala ....lutujem doteraz , možno aj ona ....
Fujky... nema ta rad, mysli si, ze si lahka korist. Asi nie je daleko od pravdy. Aj keby ta lubil, vzal by si ta za zenu a mali ste rozpravkovy zivot (nemyslim vsak, ze to je tento pripad, to by ta hned nelakal do bytu).. ty by si vedela takeho muza skutocne lubit, zniesla by si na sebe jeho stare ruky a na ustach jeho stary dych? Pozor, nejedna zena, co isla do nieco takeho proti "srsti" sa citila neskor ako znasilnena, mala z toho dozivotne traumy, psychicke problemy, zavislosti..
... aké krásne rozoberať situáciu v ktorej sme neboli ... ja som bol ako ten starší chlap ... a tiež mi nedala ....lutujem doteraz , možno aj ona ....
@pilot911 mozno si nemal byt a auto v zahranici 😆
@anonym_autor však samozrejme , keď to je starý cap, ktorého už nikto nepotrebuje , tak si obhliadne mladú korisť, ktorá, vidí peniaze a ze "všetko jej dá" , na tieto kecy letia poblaznene ženy ,ktoré nevedia co zo sebou ,a ktorým sa zabliskaju oči keď im nejakí muz povie toto ... och hneď by som ho poslala kade ľahšie. Ale zjavne sa to tebe ľúbilo keď si sním šla aj k nemu.
....mam 2 domy a 3 autá v Grécku aj Rakúsku ...
@pilot911 a ja ovladam Archimedov zakon v piatich jazykoch 😉
....mam 2 domy a 3 autá v Grécku aj Rakúsku ...
@pilot911 skus aspon schudnut.. na take telo sa ani zlatokopky neulakomia..
🤦♀️ Auto velky cierny najnovsi ten brabus podoba sa na mercedes g
Ou ty si teda trúba. Brabus sa nemôže podobať na Mercedes. Brabus je úprava mercedesu
...že vraj ženy milujú alkoholikov, ktorí ich bijú a berú im peniaze ... ja som mal ten problém, že moje ženy mali moc vysoké IQ a vlastne chlapa nepotrebovali k prežitiu, potom som chcel aj menej inteligentné, ale keď to tu čítam, tak asi si to treba zaplatiť aj je to, vtedy nevadí ani to , že kurva je mladšia o 30 rokov ....
...že vraj ženy milujú alkoholikov, ktorí ich bijú a berú im peniaze ... ja som mal ten problém, že moje ženy mali moc vysoké IQ a vlastne chlapa nepotrebovali k prežitiu, potom som chcel aj menej inteligentné, ale keď to tu čítam, tak asi si to treba zaplatiť aj je to, vtedy nevadí ani to , že kurva je mladšia o 30 rokov ....
@pilot911 prestan s tymi dristami, skor ty posobis ze si pod vplyvom teraz. Narok na sexuchtivu zenu neexistuje, na vztahoch treba pracovat, je to celkom riadna makacka udrzat vztah.

Vyzerá ako galantný a empatický pán, ty ako inteligentné žieňa. Budete super pár.