Vzťah s workoholikom
Ahojte. Randím a workoholikom cez týždeň je dlho v práci a telefóne je aktívny až do noci ak sa vyskytne nejaký SOS stav ..cez víkend tj v sobotu je cely deň na futbale. Počas toho času so mnou málokedy komunikuje. Neviem čo si o tom myslieť. Ale tento nezáujem mi nerobí dobre. Otázka je či sa prestať fixovať na nho a nechať ho nech ukáže či si rovnako aktívne bude snažiť vytvoriť čas so mnou alebo bude pokračovať a ja si začnem riešiť svoj program.
Čo by ste mu ba mojom mieste povedali?
@anonym_autor
Ani by som o neho nepoprela bicykel.
Absolútne nevhodný typ človeka do manželstva, na deti
O co mas prosit akoze?
Bud raz si jeho priorita, alebo nie. Ty nie si.
@anonym_autor vrátiť do obehu a hľadať iného
Najlepsie urobis, ked zvolis uplny ignor a az potom uvidis
Najlepsie urobis, ked zvolis uplny ignor a az potom uvidis
@evcagabi no áno ,povie mi že ten zvyšný den víkendu môžme stráviť spolu akoby sa nič nedialo
a kvoli comu s nim randis?
A kedy ste akože spolu?
@anonym_autor zacala by som sa obzerat inde po niekom kto bude so mnou rad. On uz sa vyjadril jasne - nevazi si ta a nepotrebuje byt s tebou...ale to neznamena ze to je tvoja hodnota....iba pre neho...takyto typ ti znici sebavedomie casom
Ale tu nie je problem, lebo by bol workoholik, ale problem je, že až tak netúži po čase strávenom s tebou. Ak je to v začiatkoch, o to je to ešte viac alarmujúce.
Keď som randievala, ti muži mi pisali sms ešte som ani neotvorila dvere bytu, hľadali si kadejaké vyhovorky, aby za mnou mohli prist, že idu okolo a či sa môžu zastaviť až po to, že mi v aute vypadol peniaz a donesie mi ho (randievala som s chlapmi o 10 rokov staršími, no aj ti sa dali takto poblaznit, nie len pubertaci😀
autorka zlatokopka?
Jemu? Zbohom;)
@anonym_autor nerozumiem prečo chceš investovať energiu, čas, lásku niekam, kde nie je záujem. Jeho záujem je pracovať. Je to veľmi jednoduché, stačí to prijať, pochopiť, vstrebať a zariadiť sa podľa toho.
😀 Čo by ste mu povedali ? ...čau lásko, čau lásko, nech mňe jít a bude klid... Ver mi, drahá, ani si nevšimne, že si z jeho života odišla😂...
A to naco ti je taky chlap ked si prenho nikto?

Nechala by som ho, nech si pracuje hoc do noci a cez víkend sa venuje futbalu.
Hľadaj si partnera, ktorí ti bude venovať svoj čas