icon

Vzťah so ženou, ktorá má 3 deti

19. dec 2025

. Ahojte. Co dokaze dat velmi priemerna zena, dva krat rozvedena, s troma malymi detmi, dlzobami, zijuca z penazi od statu a manzelov ktori na deti platia? Akym prinosom je si zacat s nou vztah, pre chlapa samostatneho, pomerne uspesneho a elegantneho s vlastnym zazemim a vyssim standardom zivota?? Aky chlap by sa k zene podla opisu skor hodil?

Strana
z3
anonym_65226a
19. dec 2025

@anonym_autor neboj aj také páry sa nájdu a majú aj 4 dieťa. A kľudne môžu žiť slušne, nie len ako sociálne prípady. Iné ťa netrápi?

anonym_a67bc9
19. dec 2025

@anonym_autor asi mala nejake kvality, ked jej niekto urobil 3 deti.

anonym_b3c68d
19. dec 2025

Co jej zavidis,ci ako???Preco take blbe otazky???

anonym_6b0aef
19. dec 2025

Ja som sice zena. Ale keby je chlap s 3 detmi, 2 krat rozvedeny atd. vsetko co opisujes tak dakujem neprosim. 3 deti cudzie si dat na krk. To by musel byt ozaj dobrak od kosti. Dieta mam jedno. Dve by som nechcela. A mat 3 cudzie, hrozna predstava.

katkazatka
19. dec 2025

Otazka je preco by sa mlady, elegantny, uspesny chlap daval dokopy s takou zenou? Ja by som to v opacnom garde nechcela. Blikali by mi kontrolky.
3 deti, 2 otcovia, priemerna zena na socialnych davkach. Takze ani pracovita a sikovna nie je. Tento model, co si opisala je cisto fiktivny. Ta by toho muza tahala dolu. naco by mu bola?

Samozrejme ze konickarkam pride takyto model uplne super. Len nie v opacnom garde. Ze by ten priemer mal byt muz na socialnych davkach. 😅

grof_monte_christo
19. dec 2025

Tvoje vyjadrovanie je otrasné. Co teba do toho, koho si takáto žena najde.

cubo2
19. dec 2025

Z dvoch viet, ktorymi si opisal(a) tu zenu sa neda nic povedat. Uplne zbytocna tema. Ak si ten chlap, tak by som si najprv zistil, preco je 2x rozvedena, nejaky dovod tam urcite je.

maminkadeticiek
19. dec 2025

Toto je taky povysenecky prispevok,ze ani neviem co si o tom mysliet.

katkazatka
19. dec 2025
@maminkadeticiek

Toto je taky povysenecky prispevok,ze ani neviem co si o tom mysliet.

@maminkadeticiek podla mna je prispevok zbytocny. Temu zalozili mozno admini na rozprudenie debaty. Ale povysenecky mi nepride, skor pragmaticky. Ty by si chcela takeho chlapa? Vies si predstavit komentare, keby to bolo opacne? Zeny by ho hnali pod ciernu zem.

anonym_8ad6dc
19. dec 2025

Takých žien je veľa, aj tu na stránke, takže čakám, že ju budú ženy obhajovať. Čo chce? Potrebuje sponzora, ktorý zabezpečí jedlo, bývanie a vychová cudzie deti. Takže, ak si úplný debil, začni si s ňou akože vzťah. Chlap na nejakej úrovni by s ňou po zistení spomenutých faktov nepokračoval ani v komunikácii.

ivik4
19. dec 2025

Dufam ze ty si Ta zena lebo ak nie tak je to dobry hnus dovolit si taketo trapne priblble otazky. Ja by som sice partnera ani s 1 mensim dietatom nechcela ale snad sa kazdy vie rozhodnut sam a ak je ochotny a tu zenu miluje tak preco nie...

autor
19. dec 2025
@anonym_6b0aef

Ja som sice zena. Ale keby je chlap s 3 detmi, 2 krat rozvedeny atd. vsetko co opisujes tak dakujem neprosim. 3 deti cudzie si dat na krk. To by musel byt ozaj dobrak od kosti. Dieta mam jedno. Dve by som nechcela. A mat 3 cudzie, hrozna predstava.

@anonym_6b0aef Skus sa na to pozriet skor vseobecne. Skus v tom kratkkom opise najst nejaku zenu vo svojom okoli a co asi ta ocakava od toho, ak takych chlapov oslovuje a vyhladava.

anonym_67237b
19. dec 2025

@anonym_autor ja by som si pomyslela ze nemala šťastie na partnerov lásku vztah ale ze sa o deti vzorne stara a to ze je teraz doma na materskej ci rodicovskom neznamená ze predtým nebola pracovitá...ako si to napísal skôr o tebe som si pomyslela ze si blb

anna777115
19. dec 2025

Tá elegancia, ma dostala.

januska12323
19. dec 2025

Ten chlap možno nemal šťastie na lásku a deti tak je ochotný dať ju iným deťom. Nemôžeš za všetkým vidieť len financie a vonkajšok. Možno je dobrá gazdiná, vie ho podporiť a on sa teší domov. Opustil ťa kvôli nej či prečo ju riešiš?

anonym_64ff26
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_6b0aef Skus sa na to pozriet skor vseobecne. Skus v tom kratkkom opise najst nejaku zenu vo svojom okoli a co asi ta ocakava od toho, ak takych chlapov oslovuje a vyhladava.

@anonym_autor asi dobrý sex a pocit rodiny, ktorú dotyčný nemá?

lentakyterapeut
19. dec 2025

@anonym_autor ten uspesny elegantny si ty? 🤣

anonym_bcb8f8
19. dec 2025

@anonym_autor žena s 3 deťmi ľahko príde do situácie, že má dlžoby.Ak ten úspešný muz nevie aký má tento vzťah preňho prínos tak načo to je dobre?3 cudzie deti a viac otcov chce veľkú dávku empatie.Hoci deti milujem nebola by som toho schopna

anonym_caa23c
19. dec 2025

Pise manzelka, ktorej muz si nasiel milenku - no co asi? Dala mu presne to, co ty si mu nebola schopna / ochotna dat. Nemusi to byt hned sex, mozno stacilo ho vypocut, nehulakat na neho, alebo nedrzat bobrika mlcania. Niekedy aj to "peklo" co popisujes moze byt vyslobodenim od samotneho diabla. Niekedy aj ta obycajna, priemerna zena moze dat muzovi viac, ako naskrobena, povysenecka, namyslena a pre okolie dokonala zena. A to plati aj naopak.

lentakyterapeut
19. dec 2025

Zena ktora je 2x rozvedena vobec nemusi byt priemerna. Mohla narazit na 2 debilov. A co moze dat muzovi? Pokoj ktory doma nema, usmev, lebo od neho nrvyzaduje zapajat sa do chodu domacnosti. Pocit volneho flirtu lebo aj ona je sklamana tak kazda utecha potesi

brontofuz
19. dec 2025

Taky muz si najde mladu a peknu

marsmykkok
19. dec 2025

Tak niekedy srdcu nerozkážeš a muži sa viac riadia srdcom a ženy rozumom, žena žiadna by nechcela napríklad chlapa čo málo zarába a platí výživné na 2-3 malé deti a neostáva mu skoro nič a ešte každé sviatky, víkend by mala na krku tie deti... Otázne je samozrejme že či to bude vzťah až do hrobu alebo to zlyhá alebo proste možno ten chlap to už teraz neberie tak vážne a má ju hlavne na sex.

katkazatka
19. dec 2025
@lentakyterapeut

Zena ktora je 2x rozvedena vobec nemusi byt priemerna. Mohla narazit na 2 debilov. A co moze dat muzovi? Pokoj ktory doma nema, usmev, lebo od neho nrvyzaduje zapajat sa do chodu domacnosti. Pocit volneho flirtu lebo aj ona je sklamana tak kazda utecha potesi

@marsmykkok praveze opacne. Chlap sa riadi rozumom a zeny srdcom. Preto tu tolko zien vyplakava na akeho debila natrafili.
@anonym_caa23c keby davala kazdemu chlapovi, to co dotycny doma nema, tak asi by nebola 2x rozvedena s 3 detmi.
@lentakyterapeut zena, ktora si opakovane vybera debilov a robi si s nimi deti je tiez na zamyslenie. Nemyslis?

alkoholik
19. dec 2025

Ach keby to bolo opacne co napisete???

anonym_6f560f
19. dec 2025
@katkazatka

@marsmykkok praveze opacne. Chlap sa riadi rozumom a zeny srdcom. Preto tu tolko zien vyplakava na akeho debila natrafili.
@anonym_caa23c keby davala kazdemu chlapovi, to co dotycny doma nema, tak asi by nebola 2x rozvedena s 3 detmi.
@lentakyterapeut zena, ktora si opakovane vybera debilov a robi si s nimi deti je tiez na zamyslenie. Nemyslis?

@katkazatka citovo sa rychlo namotala ale to vacsina ludi, az po case zistia akeho cloveka maju doma

katkazatka
19. dec 2025
@anonym_6f560f

@katkazatka citovo sa rychlo namotala ale to vacsina ludi, az po case zistia akeho cloveka maju doma

@anonym_6f560f pri tych citoch netreba odpajat mozgovu cast. City mozu byt, ale nerodim kde-komu. A po par mesiacoch.

lentakyterapeut
19. dec 2025
@katkazatka

@anonym_6f560f pri tych citoch netreba odpajat mozgovu cast. City mozu byt, ale nerodim kde-komu. A po par mesiacoch.

@katkazatka keby svet bol jednoduchy sme vsetci stastni

sevrin
19. dec 2025

Utekaj!

anonym_69cac0
19. dec 2025

@anonym_autor ako by povedal klasik - ta uz bude zjazdena

anonym_11df0c
19. dec 2025

@anonym_autor prínos žiadny. Za mňa príživníčka. Keby tu žena opisovala takého istého chlapa, to by boli reakcie

Strana
z3