Vzťahy a emocionálne podvádzanie
Aký máte názor na toto? Zdá sa mi že som stratená vo fungovaní vzťahov, aj keď sa ma to priamo netýka tak mám pocit že tento model správania vidím okolo seba všade, neviem či som ja ta zvlastna?
Mám kamaráta ktorý ma vzťah a ten podľa jeho slov nefunguje. Vraj sa jeho priateľka aj snaží, ale vždy to dopadne rovnako a majú zas hádky. Ona mu zakaždým povie, že chce aby to zvládli a mali sa dobre ale on mi príde, že už to ani nechce. A tým dôvodom je podľa mna to, že už ma niekoho iného osobu s ktorou si aj vyznali city. Ale nepodvadza ju. Fyzicky nie, emocialne určite. Sú v dennom kontakte osobnom aj písanie. Doposiaľ som bola v tom že rozídu sa kvôli tejto osobe ale na scénu prišla tretia. S tou si len píše pretože býva ďaleko ale stále posúva hranice. Najskôr to bolo len bežne písanie a skĺzlo to hlbšie, veľké témy atd. Už aj zvažuje že by ju pozval von ale nechce to robiť keď ma vzťah+ je tu ta ďalšia. Uverila som že ju miluje vyzeralo to tak ale keď je tu ta ďalšia, už aj pri tej druhej to vraj trocha oprchalo.
Teraz sa kamarat vyjadruje najmä tak, že chce pokoj a byt sám. Nerozimiem tomu- predsa mám vzťah ale milujem inú osobu, idem za ňou. Prečo teda vpúšťať tu tretiu. Opýtala som sa, čo zahŕňa byt sám či si vyčistiť hlavu a s nikym sa nebavit. Ale on za tým vidí už hlavne že by šiel za tou treťou vyskúšať či by mu pasovala no a tu je moja otázka. Ja toto neriešim za kamosa mne je to jedno čo robí iba som dostala taku akoby obavu že čo keď aj mne toto niekto bude robiť. Resp dokedy človek chce skusat nových či mu budú pasovať keď našiel niekoho kto mu pasuje? Je to len o tom novom pocite písania si alebo čo
Stále sa vyhovára že vzťah nefunguje a nebaví ho ale keby tu neboli tie ďalšie osoby som si istá, že by mal väčší záujem nápravovat veci.
@anonym_autor nevyzretý, nevie čo chce, a nenašiel, čo ho uzemní. Ten pocit lásky, to pravé...
@anonym_autor ty si ta druha, vsak?
@anonym_autor nie je to štandard, je to štandard iba pri chybných jedincoch. Tvoj kamoš je emocionálne pokazený, lebo toto nerobí ani nedozretý 15 ročný jedinec. Takže, ak sa neopraví, bude ho v živote čakať veľké vzťahové fiasko. Ja by som nechcela ani ako kamoška počúvať tie jeho totálne choré vzťahové etudy.😶🌫️
☕ *Internetový tulák*
Nie, nie si zvláštna. Dovtedy bude skúšať toto promiskuitné internetové zabávanie sa, kým neostane úplne sám. Nohy si podkopne on sám. Určite do toho nezasahuj, netýka sa ťa to. Domnelý pocit niečoho nového, lepšieho, vzrušujúcejšieho, krajšieho nahradí pocit nenaplnenia, prázdna, beznádeje, "schizofrénie". Chlapec sa hrá, chlapec to hrá na všetky strany. Cielene klame, manipuluje, využíva všetky 3. Bez ohľadu na „ublíženie na duši“, ktoré im spôsobí. Všeobecne dôvody môžu byť rôzne: potrebuje pocit dôležitosti, testuje svoju atraktívnosť, potrebuje mať nad niekým moc. Cíti sa osamelý, alebo sa nudí, zabáva, alebo si nahrádza reálny vzťah, s ideálnou partnerkou, ktorú mal-stratil, alebo nenašiel. Možno má problém s dôverou, záväzkami, rešpektom k ženám. Alebo je manipulátor a baví ho hrať hry, testovať kam až môže zájsť.
Krátkodobé hry vyzerajú lákavo, väčšinou si nimi internetový tulák ublíži sám. Zničia mu šancu na skutočný, stabilný vzťah, zapríčinia neschopnosť normálne fungovať v obyčajných, reálnych vzťahoch. Internetový tulák si ublíži sám...Smutné hry chlapcov vyhrávajúcich hry, ...prehrávajúcich samých seba... Škoda tých žien, pochovaných na cintoríne domnelých víťazstiev.
☕ *Internetový tulák*
Nie, nie si zvláštna. Dovtedy bude skúšať toto promiskuitné internetové zabávanie sa, kým neostane úplne sám. Nohy si podkopne on sám. Určite do toho nezasahuj, netýka sa ťa to. Domnelý pocit niečoho nového, lepšieho, vzrušujúcejšieho, krajšieho nahradí pocit nenaplnenia, prázdna, beznádeje, "schizofrénie". Chlapec sa hrá, chlapec to hrá na všetky strany. Cielene klame, manipuluje, využíva všetky 3. Bez ohľadu na „ublíženie na duši“, ktoré im spôsobí. Všeobecne dôvody môžu byť rôzne: potrebuje pocit dôležitosti, testuje svoju atraktívnosť, potrebuje mať nad niekým moc. Cíti sa osamelý, alebo sa nudí, zabáva, alebo si nahrádza reálny vzťah, s ideálnou partnerkou, ktorú mal-stratil, alebo nenašiel. Možno má problém s dôverou, záväzkami, rešpektom k ženám. Alebo je manipulátor a baví ho hrať hry, testovať kam až môže zájsť.
Krátkodobé hry vyzerajú lákavo, väčšinou si nimi internetový tulák ublíži sám. Zničia mu šancu na skutočný, stabilný vzťah, zapríčinia neschopnosť normálne fungovať v obyčajných, reálnych vzťahoch. Internetový tulák si ublíži sám...Smutné hry chlapcov vyhrávajúcich hry, ...prehrávajúcich samých seba... Škoda tých žien, pochovaných na cintoríne domnelých víťazstiev.
@amazonka13 mohla si jej napisat sama za seba, nie hodnotenie od AI.
@anonym_autor nemiešaj sa im do vzťahu, od nej k tebe nikdy neodíde ;) tým čím ti motá hlavu sú len žvásty. Páčilo by sa tebe byť na strane jeho priateľky? Bola by si s takým človekom? Vráti sa ti to
@anonym_autor nemiešaj sa im do vzťahu, od nej k tebe nikdy neodíde ;) tým čím ti motá hlavu sú len žvásty. Páčilo by sa tebe byť na strane jeho priateľky? Bola by si s takým človekom? Vráti sa ti to
@anonym_f20d10 nerozumiem odpovedi, ja s ním nič nemám 😃 môj názor na to pozná ale presviedča ma, že je to ok lebo to jeho priateľka sa zle správa. A keď som mu povedala, že veď ona stále ma záujem veci napraviť či to nie je celé iba o tom, že on o žiadnu nápravu nestojí pretože už chce byt inde. Ja som v takejto situácii nikdy nebola preto ma zaujíma, či to bežne takto funguje.
@anonym_autor ty si ta druha, vsak?
@eviq keď sa hovorí o niečom kde figuruje muž a žena tak automaticky musí byt niečo medzi nimi? Je to kamarat ktorého poznám od školy, normálne sa rozprávame o vzťahoch akoby sme boli surodenci. Preto viem veľa veci ktoré mi povie narovinu a niekedy ma to zastrasi , či muži rozmýšľajú takto. Ja si z toho beriem niečo do svojich vzťahov, mám podvedome akýsi strach či keď nebudú mi vo vzťahu fungovať veci bude muž už hľadať inde a zbytočne sa budem snažiť
@anonym_autor nie je to štandard, je to štandard iba pri chybných jedincoch. Tvoj kamoš je emocionálne pokazený, lebo toto nerobí ani nedozretý 15 ročný jedinec. Takže, ak sa neopraví, bude ho v živote čakať veľké vzťahové fiasko. Ja by som nechcela ani ako kamoška počúvať tie jeho totálne choré vzťahové etudy.😶🌫️
@anonym_d236f0 ja sa nestaram poviem mu len môj názor, on je rad že ho vypočujem a on zase vypočuje mna, no v týchto veciach sme každý iny. Lenže ja toto pozorujem aj inde preto som taká že mám až obavy. Toľko zadaných ľudí ktorí sú v kontakte s inými, najskôr len kamarátsky a potom nevedia prestať. A chcú tu osobu spoznávať. Ja keď o niekoho mám záujem tak komunikujem len s tou osobou až kým nie je koniec ( myslím predosle vzťahy).
☕ *Internetový tulák*
@amazonka13 no mna nezarazilo ani tak to, že sa zamiloval do inej počas vzťahu ( ktorý podľa jeho slov je teda pokazený hoci ho neukončí) ako to, že keď už si myslel že miluje tu ,,druhu ,, tak si medzičasom začal písať s treťou a teraz to o kúsok ochablo aj pri tej druhej. Ešte nedávno to mal take že som cakala, že odíde od priateľky za tou druhou a bude šťastný prezentoval to uplne ako si pasujú verila som tomu že budis, ten prvý vzťah možno nevyšiel ale tento asi áno a teraz je to divne, že viac ho láka spoznať naživo tu tretiu osobu ako toto. O to ide, že keby ta tretia neprišla tak zostane pri 2 a nevymýšľa ale takto už vidím, že sa to môže diat stále😃 možno preto to riešim a série ma to trosku, lebo som mala podobného chlapa a až teraz vďaka kamarátovi do toho viac vidím, ako taký človek premýšľa a podobne. A je mi z toho blbo očakávala by som že keď niekomu bude so mnou dobre, nepovie si že chce byt nejakú dobu sám a ten čas vyplní niekym iným
@anonym_autor Chudak jeho frajerka. To co robi, je zakerne a zbabele. Ide si "narazat" babu -"vyskusat" si to, a ked im to klapne, tak frajerku posle k vode. Uplne 🐮. Keby mal v sebe kusok cti, tak sa s nou naprv rozide, aby si mohli obaja hladat, ked na to budu pripraveni. A pri tomto by aj jemu hrozilo, ze si nebude vediet nikoho hned najst. Nechavat si partnera v zalohe, je svinstvo a cim skor ta baba bude od neho prec, tym lepsie. A tie jeho nove objavy s nim tiez nic dobre necaka.
@anonym_autor Chudak jeho frajerka. To co robi, je zakerne a zbabele. Ide si "narazat" babu -"vyskusat" si to, a ked im to klapne, tak frajerku posle k vode. Uplne 🐮. Keby mal v sebe kusok cti, tak sa s nou naprv rozide, aby si mohli obaja hladat, ked na to budu pripraveni. A pri tomto by aj jemu hrozilo, ze si nebude vediet nikoho hned najst. Nechavat si partnera v zalohe, je svinstvo a cim skor ta baba bude od neho prec, tym lepsie. A tie jeho nove objavy s nim tiez nic dobre necaka.
@marek775 aj mne jej je ľúto. Ale som v pozícii že on je môj kamarat, nechcem zneužiť jeho dôveru a podať info ďalej. On nepovie že je to takto, mat ju v zalohe skôr mi to príde, že on sa cíti ako ma svoju hodnotu a to on si zasluzi iné správanie atd. Podľa mna by mu najviac prospelo byt sám a neriešiť nikoho, asi si chce užívať len to nevie pomenovať.
Mne je ľúto jeho, je to totálny cct. Vlastne ani nie ľúto, jeho frajerke sa len uľaví keď sa ho zbavi. Musí mať nejaké komplex menejcennosti, možno aj vo viacerých oblastiach, a typujem že v posteli určite áno.
@anonym_autor žiadne veľké rozoberanie, prosto je to sukničkár, čo na tom nerozumiete? V skutočnosti tie ženy neľúbi.
Mne je ľúto jeho, je to totálny cct. Vlastne ani nie ľúto, jeho frajerke sa len uľaví keď sa ho zbavi. Musí mať nejaké komplex menejcennosti, možno aj vo viacerých oblastiach, a typujem že v posteli určite áno.
@priscilla07 je to jeho prvý vzťah skôr mu chyba sloboda si myslím aby mal voľnú cestu baviť sa, s kým chce.
@anonym_autor žiadne veľké rozoberanie, prosto je to sukničkár, čo na tom nerozumiete? V skutočnosti tie ženy neľúbi.
@lauricka vraj ani s tou druhou nespal ale neviem či tomu verím, keď vedia že sa milujú ale sex nebol 😂hrozné s ním. Stále mu hovorím, že keby mne toto niekto robí aká by som bola sklamaná a budem sa potom sťažovať jemu ako kamarátovi, ktorý robí to iste
Miluje vás.

Kamoš je debil a o jeho známostiach by som dala vedieť jeho frajerke. 🙂