icon

Vzťahy s partnerom aj jeho matkou

laurinka2023
14. sep 2025

Žienky idem si k vám po radu pretože neviem ako ďalej,,,Som žena som matka po jednej zlej skúsenosti som šla po 6 rokoch do druhého vzťahu aj ked som si kz zvykla na ten život byť sama s dcérkou zatiaľ nam nechýbalo nič a nikto,ale moja rodina stale hucali nieje dobre ostat sama si este mlada atď atď,,takže som v druhom vzťahu s partnerom ktorý má veľmi rad mňa aj moju dcerku ale je tu hacik,, Je sam len s mamou proste jedináčik ties bez otca čiže len jeho matka prv sme žili sami v byte ale keďže zijeme v zahraničí nestacili sme platiť. Toľko vela za byt tak nebolo na vyber len ísť žiť k jeho matke každé ma lacnejsi byt a žije sama nebola som nadšená nieje zla ale jedným slovom otrava ! Vždy som vravela nájdi lacnejsi byt ale on nevydel iné východisko len matka ,,zijeme teras k nej byt je škaredý starý ale co uz ,,,môžem ísť aj doma na SK ale moji rodičia su uz ties starší neviem nájsť doma robotu mala zase bi musela vela učiva dozerať keďže stratila uz tri roky sama mi vraví ze nechce tu je už zvyknutá ma svoju partiu ale ja uz neviem ako ďalej a môj partner nieje zlý ale jedným slovom nieje chlap!

januska12323
14. sep 2025

Kašli na chlapa a rozmýšľaj aby tebe s dcérou bolo dobre.

iivancova
14. sep 2025

Ako si žila predtým než si ho spoznala? K tomu sa vráť, veď bývať spolu nemusíte.

gribka1
14. sep 2025

Nerozumiem ti, kde si bývala, kým si stretla tohto tu?

martinenka886
14. sep 2025

Toto by som nezvladla. Potrebujem svoj priestor a svoj pokoj, kde si predtym zila?

laurinka2023
autor
14. sep 2025
@gribka1

Nerozumiem ti, kde si bývala, kým si stretla tohto tu?

@gribka1 na SK

gribka1
14. sep 2025
@laurinka2023

@gribka1 na SK

@laurinka2023 Aha, takže si s ním v zahraničí. Teda on nie je slovák?

laurinka2023
autor
14. sep 2025
@gribka1

@laurinka2023 Aha, takže si s ním v zahraničí. Teda on nie je slovák?

@gribka1 No je Slovák jasne my sme prv boli na diaľku ale to bolo onicom keďže je tu lepsi život tak som prišla za nim

gribka1
14. sep 2025
@laurinka2023

@gribka1 No je Slovák jasne my sme prv boli na diaľku ale to bolo onicom keďže je tu lepsi život tak som prišla za nim

@laurinka2023 A tam žije aj jeho matka. No a ty tam pracuješ?

anonym_7611a3
14. sep 2025

Tak to je teda Kauf. Na Svk si mala zariadeny zivot … ale odstahujes sa neviem kam … a ste dvaja dospeli, kt nezvladaju platit a nastahuju sa k “svokre” a vsetci pekne byvaju v najme … a on predtym byval s mamou a potom ste isli do samostneho? No Je to otravne … ale v podstate najst nieco lacne pre vas dvoch alebo sa proste zmierit s tym co je … pripadne zarabat viac aby ste mohli mat iny byt … ine moznosti nie su … nemas lepsi zivot, visis niekomu na krku a dvaja dospeli sa nevedia postavit na vlastne nohy … on mozno ani nechce

domkakvet
14. sep 2025

@laurinka2023 nemozes zit tak, ze budes na niekoho odkazana.

anonym_c92b05
15. sep 2025

Dovtedy bývala s.mamou a byt prenajal len lebo ste mali prísť?
Bol so zariadenim? Kde vonku ste?
Treba si nájsť prácu a potom sa vám.bude ľahšie žiť, keďže zrejme 1 plat vám nestačí.

laurinka2023
autor
15. sep 2025
@anonym_c92b05

Dovtedy bývala s.mamou a byt prenajal len lebo ste mali prísť?
Bol so zariadenim? Kde vonku ste?
Treba si nájsť prácu a potom sa vám.bude ľahšie žiť, keďže zrejme 1 plat vám nestačí.

@anonym_c92b05 ja pracujem aj priateľ bez toho sa v zahraničí nedá prežiť ale vela sme platili byt nemohli sme ostat uz ďalej v tom byte

vilma7
15. sep 2025
@laurinka2023

@anonym_c92b05 ja pracujem aj priateľ bez toho sa v zahraničí nedá prežiť ale vela sme platili byt nemohli sme ostat uz ďalej v tom byte

@laurinka2023 prepáč ale sama som v zahraničí, a roky som pracovala len sama a v pohode sme prežili v podnájme...takze neviem kde robíte chybu.
Kde presne ste?

anonym_48190a
15. sep 2025

Ja som zila 15rokov sama v zahranici so styrmi detmi a prezili sme,ano obcas som mala tri prace a suseda strazila ale mali sme sa fajn.Vy ste dvaja a nevyzijete?Zvlastne.

laila22
15. sep 2025
@laurinka2023

@laurinka2023 ja si myslím, že on nenechá mamu bývať samu, aby sama platila byt.Tým pádom žijete traja v zahraničí a ty im prispievas na nájom, ktorý ich víde lacnejsie. Načo si s ním, lebo rodina povedala?

gribka1
15. sep 2025
@laurinka2023

@laurinka2023 Veď si tvrdila, že si išla za ním, že je tam lepší život, tak ako, keď dvaja pracujete a nemáte na vlastné bývanie? Nechala by som ho tam, vrátila naspäť, dcéra bude šťastná a ty spokojnejšia.

laurinka2023
autor
15. sep 2025
@vilma7

@laurinka2023 prepáč ale sama som v zahraničí, a roky som pracovala len sama a v pohode sme prežili v podnájme...takze neviem kde robíte chybu.
Kde presne ste?

@vilma7 Kelsterbach

vilma7
16. sep 2025
@laurinka2023

@vilma7 Kelsterbach

@laurinka2023 tak.mne zije sestra sama som dcérkou, a vedia prežiť aj v podnájme. Treba si skúsiť nájsť podnájom v bližšom okolí led ho v meste neviete utiahnuť.

anonym_077236
16. sep 2025

Asi to v zahraničí také ružové nebude keď si tam neviete zaplatiť ani podnájom z dvoch platov 🙈

anonym_30d8ca
26. sep 2025

nikuska15525. feb 2024
Ahojte mam 14 rokov a zamilovala som sa prvý krát do chlapca ktorý ma v konečnom dôsledku podviedol 5 krát boli sme spolu 7 mesiacov a potom ako som to zistila som na neho trošku vybehla a on sa nahneval a rozišiel sa somnou a ja som s toho veľmi smutná lebo som ho mala veľmi rada a teraz som s toho úplne v deprsiach neviem fo mam robiť

Uz v 14. tich mala frajera 7 mesiacov, ktory ju 5 krat podviedol..Osobne si myslim, ze toto dieta radsej nech zatial dieta nema, nedopadlo by to dobre najma pre to dieta

Reakcia uzivatelky:
nikuska155
25. feb 2024
@janai1 ty už sa mi nemontuj do života a staraj sa o seba moja zlata dakujem

janai1
26. sep 2025
@anonym_30d8ca

nikuska15525. feb 2024
Ahojte mam 14 rokov a zamilovala som sa prvý krát do chlapca ktorý ma v konečnom dôsledku podviedol 5 krát boli sme spolu 7 mesiacov a potom ako som to zistila som na neho trošku vybehla a on sa nahneval a rozišiel sa somnou a ja som s toho veľmi smutná lebo som ho mala veľmi rada a teraz som s toho úplne v deprsiach neviem fo mam robiť

Uz v 14. tich mala frajera 7 mesiacov, ktory ju 5 krat podviedol..Osobne si myslim, ze toto dieta radsej nech zatial dieta nema, nedopadlo by to dobre najma pre to dieta

Reakcia uzivatelky:
nikuska155
25. feb 2024
@janai1 ty už sa mi nemontuj do života a staraj sa o seba moja zlata dakujem

@anonym_30d8ca ??? ani som do tejto témy nikdy nepísala tak o com trepeš? 🤣 a ani neviem kto si

anonym_30d8ca
26. sep 2025
@janai1

@anonym_30d8ca ??? ani som do tejto témy nikdy nepísala tak o com trepeš? 🤣 a ani neviem kto si

@janai1 To nie je nic proti tebe, je to zkopiovane z inej temy, ktou autorka otvorila