Z pravého partnera sa vykľul nepravý
Ahojte žienky, stalo sa vám že ste si mysleli a cítili že toto je ono, toto je ten pravý s ktorým si viete predstaviť život a nakoniec to tak nebolo?
Pri bývalom som si nikdy taká istá nebola a po iných problémoch som vzťah ukončila. Potom som nadviazala ďalši vzťah pri ktorom som si myslela že to vide a nakoniec vzťah ukončil on.
To ze mas dobru intuiciu neznamena ze je 100%-na.
ano, stava sa to casto a patri to k zivotu, to spoznavanie a aj zistenie ze to nefunguje Niekto na to pride po par tyzdnoch, dalsi po par mesiaoch a niekto aj po par rokoch.
V každom mojom vzťahu som bola s tým, že to má budúcnosť, inak by som do toho neinvestovala energiu… nikdy som netvorila pár s niekym, len aby bolo a že to je prechodne… a neberiem to ako zlú intuíciu, nikto z nich nebol vyslovene zlý muž, ale ako ľudia rastieme, meníme sa, menia sa aj naše vzťahy a jednoducho to nevyšlo, lebo sme každý začali smerovať inam…
@jaja3219 ja som si okrem toho myslela, ze bude aj skvely otec a mam s nim dieta
A vyklul sa z neho debil..
Neviem ci si to niekedy odpustim, ze som ho neodhadla alebo odhadla tak zle alebo to proste na mna len pekne zahral
Som sama uz vyse 3 rokov , je to tazke niekedy viac niekedy menej
Ci som stastna? Ani nie ale moje dieta je , takze momentalne zijem v takomto mode
Mam sa dobre? Mam..staci mi toto od zivota? Nie..
@jaja3219 je to uplne normalne. Tebe sa paci ale jemu dalsie tri a prave mozno zacitil inde moznost tak ide dalej.
Mam vyborny "nos" na ludi. Ale tak strasne zle, ako som odhadla muza, s ktorym mam male dieta - to sa mi nikdy nestalo a nikdy si to neodpustim. Najma to, ze som urcite VIDELA tie red flags, podvedome som citila, ze je nieco zle, ale vzdy situaciu otocil tak, ze som "musela vidiet" ake to ma tazke, ako je pod tlakom, problemy v praci, stale nieco, stale len stres mal, chudacik. vzdy.
teraz musime do konca zivota zit s tym, ze je jeho otec a chce ma cez neho ovladat a kontrolovat. kontrolovat moj cas, moje aktivity. vediet kam a s kym jeho dieta ide, kde a s kym je... proste neujdem. vyzivne posiela. stedre. co este chcem?! ved sa stara! ale ten psychicky natlak a emocionalna sikana - to uz s nami zostane. uz sa len co najdlhsie snazit, aby bol s dietatom v mojej pritomnosti - teda byt s nim hlavne zadobre. aspon kym dieta nebude starsie... som strasna krava ☹ ale co uz. za chyby sa plati. Teraz budem robit vsetko pre to, aby jeho zavazna porucha osobnosti mala na psychiku nasho dietata co najmensi vplyv.
@jaja3219 Áno a dovolím si tvrdiť, že som nikdy s nikým nezažila to čo s ním. Ale nakoniec sme si neboli súdení.

Ano