Začal som bývať s priateľkou a ťahá ma to naspäť k mame

1. feb 2024

Zdravicko , akurát som sa presťahoval od mami do spoločného bývania s priateľkou. Ale vkuse ma to ťahá naspäť. Je to len vec zvyku či ?

zmrzlinka2021
1. feb 2024

Chce to dva-tri mesiace.

ariannazara
1. feb 2024

Ja aom si sama v novom dome pripadala divne 😂 prvé 2m jak u cudzích a teraz super už to nevnímam. Prídem do mami a už tam sa cítim jak u cudzich🤣

226lenka
1. feb 2024

Keď som sa odsťahovala od mamy do spoločného bytu s priateľom, rok som ku nej chodila stále keď mal dennú a nočnú. Necítila som sa tam ako doma.

alzbeta311
1. feb 2024

Ja keď som sa odsťahovala od rodičov som sa cítila prvé 2 roky ako na dovolenke 😁 potom som si zvykla a u našich už sa cítim len ako návšteva a nie ze som tam "doma"
Aj keď dvere tam sú stále otvorené 😊

minimie
1. feb 2024

Držím palce, nech si zvykneš. Aby si nebol takzvaný mamánek. Lebo doteraz každú babu čo som poznala a na takého natrafila, buď sa rozišli alebo to nebol šťastný vzťah.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macekovam
1. feb 2024

mozno mas zrazu povinnosti a chyba ti mama hotel.. teraz si prestav ze by si sa vratil k mame.. bol by si este niekedy schopny odist? ci by si uz zostal snou? pln si povinnosti ..pomahaj priatelke .. bude lepsie.. detska izba uz nie je pre teba ak chces mat piatelku a pripadnu buducnost...

mabenn
1. feb 2024

A co konkretne ta taha?

vanilkovazmrzka
2. feb 2024

Stastna to zena 😄

egonsk
2. feb 2024

mozno ti chyba mamahotel ;) Vari, zehli, pere a upratuje ti priatelka, alebo to prenechava na teba? ;)

zoja1234
2. feb 2024

Áno mladý asi zistil ze vlastne byvsbie znamená zodpovednosť a starosti každý deň, rad by sa vrátil do maminkinho vykureneho hniezda... Bohvie koľko má rokov, ak to po mesiaci - dvoch neprejde, tak to je problém.. Chudák priateľka

basulaak
2. feb 2024

Je to zvlastne. Toboz u muza. Nepozname, nezazili sme. My sme od radosti priam tancovali ked sme zacali byvat spolu a mali sme svoj priestor. Bolo to krasne obdobie od 1. dna v spolocnom byte. Dodnes na to rada spominam ako sme sa tlacili v 1,5 izbaciku a stacilo nam to ku stastiu. Dnes byvame v dome, ale tie zaciatky ako sme sa tesili, ze prideme jeden za druhym z roboty do “svojho” to bolo krasne, nefalsovane. Mozno si dusevne este nedozrel.

maranta_leuconeura
2. feb 2024

Od prveho momentu som bola stastna, ze mozem mat a robit si veci podla seba, nikomu sa nemusim spovedat ani prisposobovat. Neviem si uz predstavit byvat s rodicmi nikdy.

autor
2. feb 2024

Ľudia nejde mi o žiadny mama hotel , len v tom novom byte sa tu necítim ako doma , a nie kvôli tomu čo vy tu píšete 😁

zoja1234
2. feb 2024

@autor jaaaj ved tak ale potom si ten byt uprav podal seba, upravte si ho spolu s priateľkou podľa seba, zutulnite si ho, spríjemnite, vycap si tam svoje obľúbené knihy/plagaty/veci/kvety/čokoľvek, možnosti je miliarda na cozy vibes byvanie, podľa toho čo máte obaja radi.. Neboj zvyknes si, bude to lepšie a negatívne pocity ti zanedlho zmení pocit slobody, voľnej ruky, samostatnosti..