icon

Záchrana vzťahu po kríze

papelo
7. sep 2025

Dobry vecer momentalne prechadzame krizou s priatelkou s ktorou sme spolu 3 roky nastala u nas kriza sposobena zacyklenim vztahu nikam sme sa neposuvali ja som osobne na sebe moc nepracov to si priznam teraz sa nam stalo ze priatelka isl s kolegynami do mesta a ohuril ju nejaky chalan a teraz sa zacali diat veci je snim v kontakte aj ma kvoli nemu oklamala a nasledne sa mi priznala a ze chce nas vztah zachranit behom dvoch tyzdnov to bolo extremne nedokal som zniest ze je snim v kontakte napokom snej vyslo ze je koniec je nejaka sanca uachranit vztah lebo mne pripada ze je zmatena a sama nevie co chce kazda rada pomoze

gribka1
7. sep 2025

A čo chceš zachraňovať? Keby ste mali rodinu, tak možno. Ak ju láka iný pusť ju.

anonym_cb71cc
7. sep 2025

Nech si ide za ním a ty sa sústreď na seba a treba hľadať v iných vodách

nin12345
7. sep 2025

@papelo povedala že je koniec - treba to rešpektovať

modratrixie
7. sep 2025

No ak ona chcela viac a ty si jej to nedal tak ju chápem. Uvidíš či ti dá šancu. Potom sa snaž a ak nie tak sa pouč. Ja som tak prestal ľúbiť keď sme sa nikam neposúvali a už potom som to nevedela vrátiť späť a ľúbiť som znova nezačala

autumn1
7. sep 2025

Je koniec = už nie si s ňou vo vzťahu. Ona ho už ukončila, nedá sa čo zachrániť jednoducho ťa nechce. Mal by si to rešpektovať.

domkakvet
7. sep 2025

@papelo nie vas vztah skoncil, zober si len ponaucenie.

anonym_d60b5d
10. sep 2025

Nerieš ju, s takou to nemá význam