Založenie rodiny s niekým, koho nechcem na 100%
Vydali by ste sa a mali by ste deti s mužom, ktorý vás nepriťahuje tak, že už pri jeho pohľade idete do kolien? Myslím taký vzťah z rozumu, aby ste neostali samé? Ak by to inak bol slušný a zabezpečený muž, ale chýbala by chémia. Mám 36, páči sa mi určitý typ mužov(vysoké a tmavé typy ako aj ja) a ako just majú o mňa záujem takí, čo sa mi nepáčia. Pre niekoho povrchné, no už len pomyslenie na dotyk takého muža mi je nepríjemne. Viem, že by som si takého nevážila. No a tak som roky sama a dúfam, že ešte niekoho spoznať. No zároveň mám strach, že sama zostanem a po rokoch budem ľutovať, že som mohla mať aspoň nejakého. Je horšie zostať sama a bezdetná alebo s niekým, kde nie je chémia, pripadne riešiť po čase rozvod?
@anonym_autor a on si to od teba zasluzi? on nema pravo najst si niekoho kto ho bude milovat len preto,ze ty si sebec? kde je napisane,ze nikoho ineho nestretnes a nezalozis s nim rodinu ... nemysli len na seba ale aj partnera.. porodit mu deti dat nadeje a potom sa spamatas rozvedies a on o vsetkjo pride-hlavne ze ty budes mat deti a nebola si sama... a este kedze je aj zabezpeceny budes mat alimenty ... troska svnarna od teba
@anonym_autor Že to vôbec niekoho napadne niečo také.
Sama pises ze takeho by si si nevazila a dotyk ti je neprijemny...akoby si s nim chcela zit a mat rodinu???
Na druhej strane si treba uvedomit, ze vasen pominie a vo vztahu su dolezitejsie ine veci...
Ked som s mojim muzom zacala chodit, nebolo to, ako ty pises, ze by som uz pri jeho pohlade isla do kolien. Sme spolu uz 24 rokov. Ale byt s niekym, koho dotyk ti je neprijemny, do toho by som urcite nesla. Ved by si trpela cely cas, urcite by to dlho nevydrzalo. Bola by si na neho neprijemna, hadali by ste sa a v tomto chces vychovavat deti? A ako by si vobec vydrzala, kym by ste tie deti robili? To radsej naozaj byt single.
A ako by si si s ním založila tú rodinu, keď už jeho dotyk je ti nepríjemný. Toto by dokázal len riadny sebec.
😂😂😂Prosím Ťa, nerozmnožuj sa...nakoniec budú trpieť len deti.
Jedna vec je tvoj typ a druhá realita. Čo však pre mňa bolo dôležité bola chémia a povaha človeka. Jasné, pokiaľ predstava, že sa ma niekto dotkne naháňa hrôzu, asi to nie je chlap pre mňa. Ale pokiaľ si rozumieme, vie ma rozosmiať, chémia tam je, tak malichernosti ako to, že má menej ako 185 CM alebo modré oči miesto hnedých, absolútne neriešim.
A úprimne? Mne sa časom aj ten vkus zmenil z Jamesa Franca na Chrisa Pratta, ktorý vyzerá ako môj manžel :D
Podla mna medzi "nepadam z neho do mdlob" a "jeho dotyk mi je neprijemny" je asi tak 4000 km -> nikdy som z nikoho nepadala do mdlob, do vztahov idem asi obcas viac racionalne ako emocionalne a teda padat z niekoho do mdlob, to bolo moje kriterium, v case Dylana z Beverly Hills, ked som mala asi 15 🤷♀️ na zivotneho partnera, s ktorym som chcela stravit zivot a mat deti deti som mala ine kriteria, pritazlivost bola samozrejme jedno z nich. Lenze ty evidentne nielen z neho nepadas do mdlob, on ta evidentne absolutne nepritahuje. Takze nie, v takomto pripade nie, uz len kvoli nemu, lebo tak ako to popisujes, to by bolo vyslovene zle z tvojej strany a ak on to ma inak a ty casom zistis, ze to nedas, pripravila si ho o moznost najst niekoho kto ho oceni.
@anonym_autor "...mala aspon nejakeho..." takto zacinaju (a aj koncia) vsetky nestastne vztahy, v takomto vztahu vyrastaju deti, ktore vidia, ze ich rodicia k sebe necitia ani lasku, ani uctu a su spolu len pretoze, ze sami by byt nedokazali.
Nie, ani náhodou
@anonym_autor a on si to od teba zasluzi? on nema pravo najst si niekoho kto ho bude milovat len preto,ze ty si sebec? kde je napisane,ze nikoho ineho nestretnes a nezalozis s nim rodinu ... nemysli len na seba ale aj partnera.. porodit mu deti dat nadeje a potom sa spamatas rozvedies a on o vsetkjo pride-hlavne ze ty budes mat deti a nebola si sama... a este kedze je aj zabezpeceny budes mat alimenty ... troska svnarna od teba
@anonym_41ae36 Práveže si uvedomujem, že aj voči tomu druhému by to bolo hrozné. Mňa desí pribúdajúci vek, stále snaha spoznávať mužov v reáli aj na zoznamkach a stále neúspech. A odstrašujúci príklad je blízka príbuzná, ktorá má cez 60 a je stará dievka, často potrebuje pomoc príbuzných, je samozrejme iné pýtať pomoc od deti a muža ako od iných príbuzných. A teraz všetko ľutuje aj to, že kedysi mala svoju hrdosť a nikto jej nebol dostatočne dobrý.
Niektore ste strasne vychcane, chudák chlap
Lepšie nejaky chlap ako žiaden, tu v diskusiách casto čítame, raz vás to dobehne!
@anonym_autor nikdy by som nebola s niekym iba preto aby som nebola sama. Radšej sama, nez s niekym s kým nechcem úprimne byt. Nebolo by to fér ku mne a hlavne k tomu druhému, ktorý by prišiel o šancu nájsť niekoho, kto s ním bude chcieť naozaj byt a kto by ho miloval.
@anonym_41ae36 Práveže si uvedomujem, že aj voči tomu druhému by to bolo hrozné. Mňa desí pribúdajúci vek, stále snaha spoznávať mužov v reáli aj na zoznamkach a stále neúspech. A odstrašujúci príklad je blízka príbuzná, ktorá má cez 60 a je stará dievka, často potrebuje pomoc príbuzných, je samozrejme iné pýtať pomoc od deti a muža ako od iných príbuzných. A teraz všetko ľutuje aj to, že kedysi mala svoju hrdosť a nikto jej nebol dostatočne dobrý.
@anonym_autor ty si proste zufala. Ak chces deti, tak je najvyssi cas, lebo fertilita vekom prudko klesa. A ty nechces byt sama, z kazdeho tvojho prispevku ide zufalstvo, ze budes s niekym bez lasky, porozumenia, ucty a respektu, len aby si niekoho mala a nebola sama. Ked sa Ti ten chlap hnusi, ako s nim chces mat nejake intimnosti?V style "vydrzim, hlavne ze ma zabezpeci"?
takto:
urcite musi byt chemia, aj vasen (vacsinou casom trochu vybledne) laska ucta atd.
ale teda ja som v zivote z nikoho nepdala do kolien ani z hercov, spevakov... zabavne kriterium 😀
ale byt s niekym len preto aby si nebola sama je za mna zle. dobehne ta to a ublizis aj tomu druhemu. to nie je dobra cesta.
@anonym_autor radsej sama
Aj ked stretnes niekoho koho budes chcieť na 100% neznamená, že sa nerozvediete
@anonym_autor urcite nie. Ako mozes zit s niekym, koho by si nemala v ucte a hnusil by sa ti jeho dotyk? To by si hrala akoze divadlo?
Laska je aj cit, aj rozum.
Myslenie teda prepac nemas vobec na 36r, ale na 20r.
@anonym_autor nikdy som si nevyberala muža podľa vzhľadu, si divná 😅
@anonym_autor za tie roky si čierneho vysokého nestretla?Ani žiadneho iného, ktorý by ti bol sympatický?S vyšším vekom sa bude hľadať ťažšie a o možnosti mať dieťa ani nehovorím.
@anonym_autor za tie roky si čierneho vysokého nestretla?Ani žiadneho iného, ktorý by ti bol sympatický?S vyšším vekom sa bude hľadať ťažšie a o možnosti mať dieťa ani nehovorím.
@anonym_085b0d Stretla som takých veľa, ale takí sa páčia väčšine žien a buď boli zadaní alebo nemali záujem, vlastne väčšinou asi ani nevedeli, že mám záujem, neviem ho správne ukázať, lebo sa bojím odmietnutia 🤷🏻♀️
Zrelá žena sa pri mužovi neriadi príťažlivosťou. Celé je to o láske, porozumení, kompatibilite a pod. Muža, ktorý je dobrý, mierumilovný, vždy ťa vypočuje a postará sa, takého si treba vážiť. Príťažlivosť a sex je len jedna skladačka z mnohých ďalších aspektov. Na sex netreba príťažlivosť, muž ženu dokáže vzrušovať minimálne predohrami. Aj za to sa rozpadá veľa vzťahov, že ženy stále hľadajú tú chémiu, ktorá ale v skutočnosti nie je to najdôležitejšie. Autorka, ty si toho muža nezaslúžiš, on si zaslúži vďačnú - zrelú ženu.
Ak by som bola na tvojom mieste, 36 rocna a tuziaca hlavne po dietati za kazdych okolnosti tak isla by som do toho. Neviem teda ci sa chcete hned sobasit. Casom si mozte najst k sebe cestu. Rozvadzaju sa aj pary co vstpovali do manzelstva s laskou.
Ved sa vydávať nemusíš, dieťa mat mozes aj bez toho,a nebudeš potom sama.
Brrr, vies si reálne predstaviť žiť s niekým koho dotyk ti je nepríjemný? To sa dá možno vydržať pol roka ale nie dlhšie.. nemyslím že mať deti treba len s mužom z ktorého ides "do kolien" ale zase určite fyzické sympatie tam byť musia, nemôže ťa odpudzovat, lebo to sa premietne do správania..
"už len pomyslenie na dotyk takého muža mi je nepríjemne"
Tak si si už vlastne odpovedala, to znamená NIE. Podľa všetkého však stále úplne nevieš, čo chceš, doteraz vyhliadaš na princa, vysokého, tmavého, na čiernom koni, aj keď si už začínaš uvedomovať, že takých veľa nie je a už vôbec nie voľných a so záujmom o teba.
Nejaký muž v strede medzi týmito extrémami (síce z neho nepôjdeš priamo do kolien, ale seriózny, zodpovedný, a bude ti s ním aspoň o niečo príjemnejšie ako bez neho), taký sa neobjavuje?
Ved sa vydávať nemusíš, dieťa mat mozes aj bez toho,a nebudeš potom sama.
@bielasovicka Práveže sa vydať chcem(hoci len na úrade) a potom deti, no len ten čas uteká
A preco si sama?
Nemala by som vzťah a rodinu s niekým koho dotyky sú mi nepríjemné už len pri pomysleni.
Nikdy som ale zo žiadneho chlapa nešla do kolien.

Nie, chémia tam musí byť. Radšej byť sama ako vo vzťahu bez lasky