Zaseknutá vo vzťahu plnom nesplnených sľubov
Zažívam nemilé obdobie po xrokoch vztahu....ide o to,že pohar trpezlivosti pretiekol a vidim to na konečnú..
Dovodom sú sľuby a ospravedlnenia ,ktore sa striedali na pravidelnej báze,no vzdy som uverila lebo som milovala,chcela ,davala som šance.
Tentokrát sa dynamika udiala čoraz častejšie a uvedomila som si ,že mi nejako tie dni ked je vsetko krasne a potom na dalsi den pride presny opak nerobia dobre,duševne...
A tak stojim na konci niečoho,kde zase chodia sluby,je tu vela smutku ,plaču...že si to "už vážne uvedomil" ako ma ranil ,ked sa tak spraval....a do toho sa ozyva hlava ,že čo ak tentokrat to už pochopil? Neboli to mesiace vzťahu ,takže hlava tam hadze kopec peknych chvíľ...ale potom su tu aj tieto,temné...ktoré dali pocitit ,kde je moje miesto.
Uverili by ste ešte naposledy? Alebo to bude len dalsia priucka?
Ide o to, co ti sluboval a nesplnil. Ak by to bolo nieco vazne, napr alkohol, tak asi zbytocne natahovat. Mozes dat pripadne posledne ultimatum a potom koniec.. tazko radit.
Nie, ja druhú šancu dávam len raz, a tiež nie vo všetkom. Ty píšeš o sľuboch a šanciach v množnom čísle takže pre mňa by bol už koniec dávno. Vzťah vnímam tak, že ma má napĺňať a robiť šťastnou, nie trápiť a keď sa to nedeje tak je koniec. Vždy moje šťastie a psychické zdravie, pokoj bude mať prednosť pred akýmkoľvek mužom.
Nie, ja druhú šancu dávam len raz, a tiež nie vo všetkom. Ty píšeš o sľuboch a šanciach v množnom čísle takže pre mňa by bol už koniec dávno. Vzťah vnímam tak, že ma má napĺňať a robiť šťastnou, nie trápiť a keď sa to nedeje tak je koniec. Vždy moje šťastie a psychické zdravie, pokoj bude mať prednosť pred akýmkoľvek mužom.
@autumn1 takto som si to povedala aj ja…aj keď neskoro ale niekde ta hranica musí existovať
To je co zase, nejaky sloh na temu "partnerske problemy"? Musis sa zlepsit. Toto je slabe.
Nepísala si tu nedávno?

Neverila by som. Vždy som sa riadila "urobí raz, urobí aj dva razy". Vážim si samu seba. Partnera má človek ne aby sa trápil. Ale aby bol šťastný.