Zastanete sa osoby, keď ju verejne ponižujú?
Bratranec priviedol svoju priatelku na oslavu narodenin nasej starkej. Pri tej prilezitosti ju chcel s nami vsetkymi zoznamit.
K veci: Moj stryko, jej potencialny svokor ju celu dobu akoby urazal. Najskor prebiehalo formalne zoznamenie a otazky kto je/co je/odkial je a tak. Poznate to. Stryko nebol nadseny, ked povedala, ze ma maturitu. A potom to zacalo. Zacal davat uplne trapne otazky, akoby ju chcel ponizit. Pytal sa ci vie, ake dielo napisal Kukucin. Alebo kto napisal 1984. Cela ta konverzacia bola v takomto ponizujucom duchu. Ja mam nos na taketo veci, baba bola mila, prijemna, trochu tichsia, ale tak bola v cudzom prostredi.
Pride vam to rovnako divne ako mne? Lebo ja som sa jej teda zastala a to nezostalo bez odozvy.
Áno, zastala by som sa jej
Ano zastavam sa.
Ano, zastanem si, neznasam ludi co si honia ego na ponizeni ineho( a este to obhajuje- ved sranda).
Narovinu som sa ho spytala o co mu ide, ci mu to pride normalne taketo zoznamenie. A ci on vie vsetko a pozna vsetkych spisovatelov a kazdu historicku udalost, tak nech nemachruje, lebo mu zacnem klast otazky ja.
Mala som z toho celeho zly pocit, bolo mi jej luto, hned takto do jamy levovej. Ale neviem o co strykovi islo.
Nakoniec som bola ja ta zla, drza, co si dovoluje 🙂
v prvom rade tam mala priatela ktor sa jej mal zastat ako prvy a stryka uzemnit .. je smutne,ze si to spravila az ty .. ale lepsie ako nic..stryko je troska arogatny blbec a v zitvote mu bude na dve veci vediet kto co napisal ked nevie ani ako sa slusne spravat
Strykovi vadilo, že má ´len´ maturitu?
@anonym_autor tiez by som sa jej zastala alebo sa snazila menit temu
Strykovi vadilo, že má ´len´ maturitu?
@anonym_ac62ab On je inzinier, tak z toho som vydedukovala, ze ano. On sa tym ani netaji, ze ak niekto nema aspon Bc. tak je niktos.
v prvom rade tam mala priatela ktor sa jej mal zastat ako prvy a stryka uzemnit .. je smutne,ze si to spravila az ty .. ale lepsie ako nic..stryko je troska arogatny blbec a v zitvote mu bude na dve veci vediet kto co napisal ked nevie ani ako sa slusne spravat
@ukgirls Ja som bola rychlejsia 🙂 Nemam rada taketo spravanie, vzdy sa kazdeho zastanem. A vzdy za to dostanem vynadane. Akoby oni mohli urazat, lebo su starsi a my mladsi to musime znasat.
@anonym_autor určite by som sa zastala
@ukgirls Ja som bola rychlejsia 🙂 Nemam rada taketo spravanie, vzdy sa kazdeho zastanem. A vzdy za to dostanem vynadane. Akoby oni mohli urazat, lebo su starsi a my mladsi to musime znasat.
@anonym_autor co narobis, tato staršia generácia sú často hlúpi ľudia, nevedia sa správať, empatia nikde, tí Ti nikdy nedajú za pravdu a dourazaju každého koho môžu. Osobne by som už ani nemala chuť ísť do takej rodiny, alebo žiadny kontakt. Baba si ešte užije, ak s ním zostane...
tiež by som sa zastala...
@anonym_autor co narobis, tato staršia generácia sú často hlúpi ľudia, nevedia sa správať, empatia nikde, tí Ti nikdy nedajú za pravdu a dourazaju každého koho môžu. Osobne by som už ani nemala chuť ísť do takej rodiny, alebo žiadny kontakt. Baba si ešte užije, ak s ním zostane...
@personality ale no taaaak ... hovoríš pravdepodobne o 50-nikoch ...
@personality takto paušalizovat tiez nie je velmi rozumne.
@personality ale no taaaak ... hovoríš pravdepodobne o 50-nikoch ...
@biba_18 V tomto pripade ale trafila klinec po hlavicke. U nas v rodine ziadna empatia, podpora ci pochopenie, zato verejny lync. Ohovaraju kazdeho, myslim, ze u nas je chory generacny vzorec.
@personality to vážne? Táto generácia 50tnikov momentálne maká o dušu, aby držala túto ekonomiku. Čiže nepaušalizuj pls.
@personality U nas toto plati na 100 percent, bohuzial. Akurat zneprijemnuju zivot ostatnym.
@anonym_autor Potencialnemu svokrovi sa nepaci synova priatelka ako zena, inac by jej take trapne otazky nedaval. Nechce, aby ona a jeho syn tvorili par.
Chvalim, ze si si ju zastala.
Byt na mieste tej zeny, viacej nevstupim do ich domu a hlavne porozmyslam ❗️❗️❗️, ci potrebujem v zivote dramu, problemy.
Deti viacmenej odzrkadluju spravanie rodicov, aj ked si to neuvedomuju.
@anonym_autor Potencialnemu svokrovi sa nepaci synova priatelka ako zena, inac by jej take trapne otazky nedaval. Nechce, aby ona a jeho syn tvorili par.
Chvalim, ze si si ju zastala.
Byt na mieste tej zeny, viacej nevstupim do ich domu a hlavne porozmyslam ❗️❗️❗️, ci potrebujem v zivote dramu, problemy.
Deti viacmenej odzrkadluju spravanie rodicov, aj ked si to neuvedomuju.
@spongebob1 Videl ju len par minut. A hned sa mu nepacila? To nie je uplne normalne. Baba je mila, pacit sa ma hlavne bratrancovi a nie jeho otcovi. Nedal jej ani sancu. Ale rozumiem ako to myslis, na jej mieste by som uz neprisla. Babka to trochu zachranovala.
Moj brat zacal citovat ranenu brezu, tak sme stryka aspon uzemnili :D
Jasný dôkaz, že tituly ešte nikomu rozum nenaliali. Nezastala by som sa lebo by to spravil jej frajer.
Dievca bolo slusnejsie vychovane ako tvoj stryko …. Ona si skolu moze dorobit, tvoj stryko buranom ostane do konca zivota. Frajer mal otvorit usta … ale na mieste tej slecny by mi blikali kontrolky … trafeny foter … trafeny syn … genetika je zla, Ono mu moze prepnut aj neskor, aby to nebol ten pripad … zmenil sa po svadbe …
@spongebob1 Videl ju len par minut. A hned sa mu nepacila? To nie je uplne normalne. Baba je mila, pacit sa ma hlavne bratrancovi a nie jeho otcovi. Nedal jej ani sancu. Ale rozumiem ako to myslis, na jej mieste by som uz neprisla. Babka to trochu zachranovala.
@anonym_autor Krasna zena moze byt jednoducha, ta ma vsetko naservirovane na podnose.
Priemerne pekna by mala mat vzdelanie, aby vybalansovala nedostatky.
Skareda musi mat aj peniaze aj vzdelanie.
Otcovi sa nepacila po zenskej stranky a maturita to nezachranila. Vies, v sucasnej dobe ma maturitu skoro kazdy. Pred 30 rokmi to nebola samozrejmost.
Strýka v mladosti evidentne šikanovali za to, že nevedel aké dielo napísal Kukučín, tak teraz si to kompenzoval aký je on frajer.
@anonym_autor Krasna zena moze byt jednoducha, ta ma vsetko naservirovane na podnose.
Otcovi sa nepacila po zenskej stranky a maturita to nezachranila. Vies, v sucasnej dobe ma maturitu skoro kazdy. Pred 30 rokmi to nebola samozrejmost.
@spongebob1 Nehnevaj sa, ale toto je pekna hlupost a vypoveda skor o cloveku, ktory takto uvazuje. A co je na tom, ze ma maturitu? Kolko ludi ma len maturitu a su uspesni? Zas nehovorme o nej, akoby mala len zakladne vzdelanie, ja som z nej mala dobry dojem.
Strýka v mladosti evidentne šikanovali za to, že nevedel aké dielo napísal Kukučín, tak teraz si to kompenzoval aký je on frajer.
@sevrin Asi ano 😂
@spongebob1 Po zenskej stranke je velmi pekna, ako modelka.
Moj brat zacal citovat ranenu brezu, tak sme stryka aspon uzemnili :D
@anonym_autor... stuj noho, by bolo vhodnejsie... 😂 (posvatna mista jsou kamkoli kracis...) aj nasi mali švagra a ten sa nosil ako pav, keby tak vstal z mrtvych a videl by, ako dopaadol ten jeho synacik a ako zmohli decka v rodine, ktire podcenoval⛱️

dobre, že si sa zastala