icon

Závidím ľuďom, že sa vedia baviť

25. jún 2025

Som divná . Vždy som aj taká bola . Akoby introvert a nepotrebovala som k životu nikoho ale akoby sa vo mne niečo zmenilo. Túžim byť v nejakej partií ale neviem zapadnúť a neviem to proste . Od mala som taká a zas sa tým trápim. Ľudí sú moc nepripúšťam k sebe a ja čakám ze kto sa ozve mne . Mám to tak nastavené že komu namne záleží ten zamnou príde...lenže každý namňa sere 🤣je to môj bordel viem no zmeniť sa nedokážem. Aj ja som len človek a mám aj city možno som strašne náladova neviem alebo hormóny somnou trieskaju ..asponze sa je načo vyhovoriť som 40+vek .

hederamonstera
25. jún 2025

Nemas nejake hobby kde by si vedela spoznat novych ludi? Vo vsetkych sferach existuju kluby

autor
25. jún 2025
@hederamonstera

Nemas nejake hobby kde by si vedela spoznat novych ludi? Vo vsetkych sferach existuju kluby

@hederamonstera myslíš že hľadať vyhľadávať iných nových ľudí ? A starých dať bokom ?

anitka_4
25. jún 2025

Ahoj, rozumiem,čo sa snažíš povedať,ale vzťahy sú také,že sa o ne treba starať. A udržiavať ich, cielene a vedome. Nečakať,že niekto sa predsa len ozve,ak bude chcieť,lebo by to malo byť obojstranné. Poslednú dobu toho mám v živote veľa,ale vždy si plánujem (hoci sa mi nechce) stretká s kamoškami,alebo si minimálne napíšeme,ako sa máme, pokecáme.

autor
25. jún 2025
@anitka_4

Ahoj, rozumiem,čo sa snažíš povedať,ale vzťahy sú také,že sa o ne treba starať. A udržiavať ich, cielene a vedome. Nečakať,že niekto sa predsa len ozve,ak bude chcieť,lebo by to malo byť obojstranné. Poslednú dobu toho mám v živote veľa,ale vždy si plánujem (hoci sa mi nechce) stretká s kamoškami,alebo si minimálne napíšeme,ako sa máme, pokecáme.

@anitka_4 juj to má teší že má chápeš. 🫶Možnože to neviem udržať si vzťah alebo proste nejak to vždy dopadne. Príklad našla som kamošku (mám deti) s ktorou sme od mala kočikovali,no prešla doma ostalo ticho na oboch stranách 🤷

autor
25. jún 2025

*doba

krasneleto
25. jún 2025

pozri , dolezite je to, ze si uvedomujes, ze chces niekam patrit.. aj vlastne nastavenia.. v tvojom veku uz mozes vidiet, ze to v style, kto chce sa mi ozve nefunguje.. to si totiz moze povedat aj druha strana... milovala som, ked mi niekto povedal, ze " a ty co sa nevies ozvat? " tak asi ani ty, ked sa nevidime.. ci? vztah, kamaratstvo , partnerstvo je o vzajomnej interakcii... tak si trocha vstup do seba a vykroc z pohodlnej komfy zony...

mimikarol
25. jún 2025

Ale takto vzťahy nefungujú. To isté si môže povedať aj ten druhý, a neozve sa nikto nikomu.
Ak chceš zmenu, začni od seba. Daj aj ty najavo záujem a budeš vidieť zmenu

0silvia0
25. jún 2025

ľudí si moc nepripúšťaš k sebe a čakáš, kto sa kedy ozve - A to je akože čo?
No a ty sa akože divíš, že všetci na teba serú. Ja sa nečudujem.