Zážitky slobodných mamičiek s potenciálnymi partnermi
Som slobodná mamička s 2 deťmi ,síce len polroka a ešte som nestihla nejak mať také príhody iba jeden ,svokor už začal že mi nájdu chlapa🙄 a dal číslo moje jednému mužovi a ten mi napísal že mu nevadia deti ale imponuje mu to 🙈 ani som neodpísala. Nechcem bezdetneho muža proste. A teraz žiadneho, najprv kamarátstvo,spoznavanie. Žiaden vzťah hneď.
Podeľte sa ,ako ste vy ,odpinkavali ,,mužov ,lebo ako fakt reálne ,byť zase bez sexu fakt není nejak zle ,ako si to možno mnoho mužov myslí 🙄 však si vieme pomôcť samé 🤣 a vzťah není o sexe ,mnohí proste jak na abstaku sú bez toho...tvori aj to vzťah určite ,ale za mňa dôvera je na prvom mieste,spoločné záujmy,názory ,vedieť sa smiať, robit blbosti spolu...samozrejme dobre milovanie je bomba 🙂
A s 2malymi deťmi by som momentálne nemala nič asi kapacitu na vzťah 😏
Dajte aj vaše zážitky s mužmi ako slobodné mamičky ,kľudne to môžu byť príbehy aj z okolia,rodiny či priateľov.
Svokor (teda manzelov otec) ti dohadzuje frajera?😏 Som jedina, ktorej to pride divne??
Tiez nechápem pochody svokra. Alebo jeho syn je debil, on to vie a chce to odčinit, chce aby to tentokrát klaplo? Však povedz, že zatial ti vyhovuje žit sama s dietatom, až to pride, najdeš si aj sama, aj bude ozsj zle, poziadas hoci aj jeho.
svokor je mimo aby som uviedla na pravu mieru. a hej s jeho synom som sa rozisla, oni spolu nekomunikuju nemaju dobry vztah . ex mi ani nepomahal na vsetko sama ani do roboty nic,len z penazi mamy, tak som povedala dost.
Pol roka je proste krátko. Venuj sa deťom a normálne povedz svokrovi ze nikoho nechceš.
svokor je mimo aby som uviedla na pravu mieru. a hej s jeho synom som sa rozisla, oni spolu nekomunikuju nemaju dobry vztah . ex mi ani nepomahal na vsetko sama ani do roboty nic,len z penazi mamy, tak som povedala dost.
@anonym_autor a vydata si bola?
ano mas pravdu, slobodne a rozvedene mamicky s detmi su otras. mali by ostat sam navzdy.
Ako môže mať slobodná matka svokra? Ti mi nejako nejde do hlavy.

Muz Ti zomrel? Ze Ti svokor hlada dalsieho chlapa, len po polroku co si sama? Alebo ste sa s muzom rozisli? A svokor Ti hlada noveho chlapa? Obe moznosti su uplne uletene, lebo aby svokor hladal noveho chlapa svojej "ex-neveste"?