icon

Ženy a ich očakávania od mužov

Dnes o 12:50

Tato osoba reagovala na video, kde jedna influencerka povedala, ze nechápe, ako moze kazda druha zena očakávať od muza plat minimalne 4000€. Rozmohla sa tam debata o tom, ako moze žena rešpektovať muža, ktory nezarába podla jej predstav. A ze chlap, co nezarobí je neambiciozny a lenivý :D spýtala som sa, ze ci teda berie takého hasiča, zachranara, ucitela, ako nejakého neambiciozneho niktosa. Toto je jej odpoved. Tato ženská opustila svojho partnera/kuchára kvoli tomu, ze nemal peniaze 🫣

Ženy a ich očakávania od mužov
autor
Dnes o 12:50

@anonym_autor to akoze muz, ktory nezarobí určitú cifru, nedokáže byť pre zenu opora?:D

sara07
Dnes o 12:55

načo to ako vôbec riešiš ? ty vieš aké maš priority , vybavene , treti den to tu koluje

anonym_17d7a0
Dnes o 12:56

@anonym_autor načo ďalšia téma o tom istom? To ťa to tak strašne serie? Pouvažuj nad tým prečo a vyrieš si svoje problémy

biba_18
Dnes o 12:56

veď v pohode, nech si nájde takého ... 😒

anonym_0f7de6
Dnes o 12:59

@anonym_autor nič v zlom ale čo je teba do toho? A má pravdu v jednom. Obe chcú to iste no každá žije na iných miestach. 😉

anonym_6d6c8c
Dnes o 13:01

A to je výhra byt taka?nieje
Výhra mať taku?nieje
Je život o peniazoch? nieje
Nie každý ma iq a morálku vysoko ale keď na viac nemajú iba byt zlatokopka,tak čo už. .ich chyba

anonym_ecb2ad
Dnes o 13:01

Možno sa popáli keď ju o pár rokov vymení za novší model a lacnejší na prevádzku. Alebo ak ochorie a nebude môcť toľko zarábať.

anonym_c52d39
Dnes o 13:07

Je to jej slobodna vola, chciet, aby niekto splnal jej financny standard. Ak takeho vobec najde. Takisto bude slobodna vola muzov, ked bude stara, ked vzhladom na vek uz nebude splnat vzhladovy standard, ze sa na nu vys.ru. Standardy su mozno fajn, ked je clovek mlady a zdravy, ale v starobe su dost na nic.

anonym_53a967
Dnes o 14:50

Zlatokopectvo, peniažkárstvo, vychcanosť a prebujnelá ambicióznosť nikdy nie sú cesty k naozaj šťastnému životu (nikoho z páru). Len tomu zdanlivému, sociálno-sieťovému. Skôr či neskôr príde vytriezvenie, sklamanie.

grimnir
Dnes o 15:13

Pravda je taká, že randenie nikdy nebolo o morálke. My si málokedy vyberáme partnerov kvôli ich morálnemu charakteru. Samozrejme, hrá to rolu, ale keď k tomu pripočítaš príjem, krásu a kopu iných vecí...

rozculena
Dnes o 15:20

tak ona tolko zarába a chce,aby jej muž zarábal tiež tolko minimálne....

anonym_e562af
Dnes o 15:29

Cica zabudla, ze nebude vecne mlada a aj jej napichana papulka sa raz zunuje. (Na 100% ma papulu ako pavian rit). A s hentakou povahou....

viestta
Dnes o 16:50

neriesila sa uz vcera hasici a zachranari? Ja len, ze uz sa tu niekto tou nadherou namyslenou (a s prazdnou hlavou) zaoberal

lenja1
Dnes o 18:31

Tak ono to je o nárokoch a čo chcem od života ja by som si nevedel prestaviť chodiť do prace za 2000 na mesiac. Ale každý to mame inak niekto ma 1000 a žije úplne normálny život možno aj lepsi ako ten čo má viac. Netráp sa ži svoj život porovnávanie neprinesie nič dobre.

anonym_49246e
Dnes o 18:44

Pozri narovinu, vzdy som vedela ze chcem chlapa co sa vie postarat o rodinu, vzdy. Ja nepotrebujem chlapa ktory sa rozda pre inych a domov pride zodrety a s tabulkovym platom. Preto som sa na takych vobec nezameriavala. Ano obdivujem aj hasicov aj zachranarov, ucitelom sa skoze cudujem, ale budis, ak aa chce chlapovi nadrapovat s cudzimi detmi jeho vec. Ale moja rodina a jej potreby su na prvom mieste. Cize chcem aby mal muz aspon taky plat ako ja a v praci postupoval. Ja nepotrebujem sponzora ale rovnocenneho partnera. A ano bola by som schopna opustit partnera kvoli lenivosti. Mna nezaujima ze odmakal niekde 8h, mna zaujima co mu pride na ucet.

anonym_8c675b
Dnes o 18:48

Čo ťa to tak berie? Ak má žena takéto nároky, lebo ona sama veľmi nadštandardne zarába tak je to pochopiteľné. A ak zarába minimálku a nároky má vysoké tak jej problém, že zostane sama alebo zníži nároky. Alebo motyka vystrelí a nájde si takého. Poznám také baby, nič v hlave, tvár umelá a bohatý chlap po ich boku. Našli takého, ktorému vyhovujú tak nech spolu žijú.

anonym_e30e07
Dnes o 20:42
@anonym_autor

@anonym_autor to akoze muz, ktory nezarobí určitú cifru, nedokáže byť pre zenu opora?:D

@anonym_autor tak asi pre každú nie. Co sa nad tým toľko vzrušujes? Každá má iné priority. Niekto lásku, niekto peniaze. Tiež som časom pochopila, že z lásky a z krásy sa nenajem. Limit koľko musí muž zarábať nemám ale tiež by som si rozmyslela, či si založím rodinu s učiteľom alebo s hasičom, ktori zarábaju 1300e v čistom. Klobúk dole pred nimi, nie sú menejcenni ale život je predsa len ľahší s peniazmi 🤷

marca12
Dnes o 20:57

Rovny rovneho si hlada. Kazdy mame nejake priority. Ja nepotrebujem,aby muz zarabal tisice. Pre mna je dolezite,aby pracoval,nebol lenivy a mali sme pohodovy, harmonicky zivot,aby sme sa k sebe spravali s uctou a laskou. Ale neodsudzujem zeny,ktore vyzaduju od muza vysoky plat. Kazdy ma ine priority. Ak ona dobre zaraba,preco by nemohla hladat chlapa,ktory tiez dobre zaraba.