icon

Ženy - domasedky

7. máj 2025

Co si myslite o zene ktora ma 4r a 8r , ani raz za 8 rokov neboli s manzelom von na vinko , veceru, nedali este nikdy deti spat k starym rodicom ! (vsetci byvaju do 5 min od seba peso) . Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol…treba sa urcite trosku od deti otrhnut a venovat sa aj vztahu potom tu vypisuju jej podobne zeny . My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit.

Strana
z4
balerina2025
7. máj 2025

kazdeho vec, nestaram sa. preco ta to trapi? jej zivot.

autor
7. máj 2025
@balerina2025

kazdeho vec, nestaram sa. preco ta to trapi? jej zivot.

@balerina2025 len ma mrzi ten muz naozaj to bolo viac ako 10x :/ na to som chcela poukazat…

tina1549
7. máj 2025

keďže sa to stalo toľkokrát tak by to pravdepodobne spravil aj keby von chodili a jemu to asi vyhovuje že ona sedí doma pri deťoch

milanemila
7. máj 2025

Nie je normalne byt non stop nalepena na dietati a rovnako ako nie je normalne kazdy vikend ho odlifrovat k babke asi tolko k tomu…a co sa tyka podvadzania, tak dany pan manzel by ju zrejme podviedaol tak ci tak ale ano suhlasim s tebou, ze aj po narodeni deti sa partneri musia starat aj o svoj vztah ak nechcu aby to medzi nimi ochladlo…ja som napriklad obe deti vyse 1,5r kojila, takze aj beztoho aby sme ich odkladali na viked sme vedeli travit cas aj s muzom.

suzitok
7. máj 2025

Prečo si myslíš, že to, čo vyhovuje tebe, by malo vyhovovať aj jej? Každý má iný štýl a spôsob života. Alebo ti povedala, že jej to chýba?

autor
7. máj 2025
@milanemila

Nie je normalne byt non stop nalepena na dietati a rovnako ako nie je normalne kazdy vikend ho odlifrovat k babke asi tolko k tomu…a co sa tyka podvadzania, tak dany pan manzel by ju zrejme podviedaol tak ci tak ale ano suhlasim s tebou, ze aj po narodeni deti sa partneri musia starat aj o svoj vztah ak nechcu aby to medzi nimi ochladlo…ja som napriklad obe deti vyse 1,5r kojila, takze aj beztoho aby sme ich odkladali na viked sme vedeli travit cas aj s muzom.

@milanemila neprehanajme 🙂 maju nadherny vztah…

bielasovicka
7. máj 2025

Je to ich vec. Ja lenže, polročné dieťa by som určite nedávala strážiť nikomu. A to ešte každý víkend 🤦🏼‍♀️

pribinak
7. máj 2025

To že chodíš s muzom kade - tade nie je záruka že aj ten tvoj Tá nepodvedie

Sú ženy ktoré sú proste zienky domáce a nechodia nikam.
Tebe tiež môže niekto odsúdiť že nesedia doma pri bábätku ale das ho na krk babke a chodíš napr na víno

100 ľudí 100 chuti

katica06
7. máj 2025

Myslíš si, žeby chlap ktorý furt podvádza manželku by mal záujem randiť so ženou ktorú už má tak či onak doma?

lulana79
7. máj 2025

Mozno je tak upata na svoje deti, ze ich nikomu ani neda... lebo si mysli, ze len ona vie vsetko najlepsie a nik sa o ne tak dobre nepostara, aby mu ich zverila. Aj ked iba na chvilku. Proste jej to tak vyhovuje. Ja poznam take. Proste jej zivot nie je o nej a o jej potrebach, ale len a len o detoch.

ivik4
7. máj 2025

Za mna obe strany niesu ok. Trcat doma, co by ma trafilo a aj pchat dieta kazdy bozi vikend niekomu na krk lebo my s muzom chceme byt sami nejaky cas. Hanbila by som sa ako pes.
Ano, randime casto s muzom ale toto mi pride strasne vela , rovnako ako mi pride vela cele roky doma 😱. Mozno ona nechce nikam chodit. Bohvie ci tusi ze ma ine..

autor
7. máj 2025
@pribinak

To že chodíš s muzom kade - tade nie je záruka že aj ten tvoj Tá nepodvedie

Sú ženy ktoré sú proste zienky domáce a nechodia nikam.
Tebe tiež môže niekto odsúdiť že nesedia doma pri bábätku ale das ho na krk babke a chodíš napr na víno

100 ľudí 100 chuti

@pribinak no ale nas ma 3 roky 😁 dieta ma travit cas aj s clenmi rodiny ako su stari rodicia beriem za uplnu povinnost. Samozrejme ak mame vyborne vztahy

selest
7. máj 2025

My tiez nedavame deti nikomu, nechodime von na vinko. A cuduj sa svete nepodvadzame sa lebo to je skor o povahe. Pekny vecer si spravime aj doma. Ci ty sj s nimi aj po veceroch? Preco vobec niekoho trapi ako ziju iny ludia, preco mas potrebu mudrovat im do toho ako by mali zit..

zuzubb007
7. máj 2025

Každého vec ako žije, polročné ani ročné dieťa by som nedávala nikomu strážiť, to je také, že chcem pokoj zbavíme sa dieťaťa, niekto je rodinne založený a nemá potrebu odovzdávať dieťa aby si oddýchol, každý nech sa pozerá na seba. Na vínko? To sme v živote neboli lebo nepijeme ani jeden, a predstav si, že sa nepodvadzame, poznám páry čo sa tvária ako spoločne trávia čas a žena netuší, že muž počas práce robí čo robí 🤣

really8
7. máj 2025

Ze, maju nadherny vztah😂

autor
7. máj 2025
@lulana79

Mozno je tak upata na svoje deti, ze ich nikomu ani neda... lebo si mysli, ze len ona vie vsetko najlepsie a nik sa o ne tak dobre nepostara, aby mu ich zverila. Aj ked iba na chvilku. Proste jej to tak vyhovuje. Ja poznam take. Proste jej zivot nie je o nej a o jej potrebach, ale len a len o detoch.

@lulana79 🤔🤗ty si to asi najblizsie a najleosie napisala

pribinak
7. máj 2025

Vidíš to je tvoj pohľad, niekto taký vôbec mat nemusí

Dieťa sa môže stretávať s rodinou ale rodina sa starať nemusí a o povinnosti je to tiež vysoko diskutabilné

autor
7. máj 2025
@really8

Ze, maju nadherny vztah😂

@really8 zle som napisala , moj syn a stari rodicia maju krasny vztah 😃 aby nedoslo k dezinformacii

bielasovicka
7. máj 2025

Povinnosť? Nie, nie je to povinnosť starých rodičov, to si predstav.

autor
7. máj 2025
@ivik4

Za mna obe strany niesu ok. Trcat doma, co by ma trafilo a aj pchat dieta kazdy bozi vikend niekomu na krk lebo my s muzom chceme byt sami nejaky cas. Hanbila by som sa ako pes.
Ano, randime casto s muzom ale toto mi pride strasne vela , rovnako ako mi pride vela cele roky doma 😱. Mozno ona nechce nikam chodit. Bohvie ci tusi ze ma ine..

@ivik4 vies o com ze moji rodicia su iniciativni a nas to len tesi ? 🙂

gypsomilka
7. máj 2025

Co si o tom myslim? Ze by si sa mala starat o svoj vztah,nie cudzie.

katica06
7. máj 2025

On ju furt podvádza a majú nádherný vzťah? Čo je podľa teba na tom tak nádherné?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. máj 2025

Keby sa kazdy staral hlavne o seba o kazdeho by bolo dobre postarane

tiezjedna
7. máj 2025

a ty si naozaj myslíš, že keby išli na vínko, večeru alebo šupli deti rodičom, tak ten kur*evník by sa choval inak?? Ha ha...

aliziana
7. máj 2025

a podviedol ju s Tebou, či prečo Ťa to zaujíma? 🙂
Náš 6r. tiež ani raz nespal sám u starých rodičov, nechce. Max keď som tam s ním...

sulejmanka
7. máj 2025

a ty prosim ako vieš že to bolo viac ako 10x? bola si pri tom ?

autor
7. máj 2025

Sranda je, ze ked tu niekto zalozi diskusiu o nevere - - nechape preco ju muz podviedol - nevera velke halo, treba sa pozriet aj na tieto faktory . Zanedbane , co doma sedia s detmi, nervozne , frustrovane 😊 takze tak. Pekny dnik damy a starajte sa aj o svojich muzov nie len deti. Trafila som teraz zilku vela mojej znamej podobnym preto ocakavam naval hejtov na mna samozrejme ale ste mi ukradnute.

michaelam2
7. máj 2025

Tak na jednej strane chces pocut nazory a na druhej su ti vsetky ukradnute…zaujimave 🙈
Ziaden extrem nie je dobry. Nie je normalne nikde nechodit a len sediet doma pri detoch a nestarat sa o vztah. Ale nie je normalne ani to kazdy vikend davat dieta prec.

merrysa
7. máj 2025

Zbožňujem ženy, čo si myslia, že práve ich štýl života je ten správny...a tiež také, čo nemajú nič iné na robote len sa starať do druhých a v tom ubohejsom prípade prepierat ich na nete..

Strana
z4