Ženy, ktoré nikdy nezažili partnerskú lásku
Ahojte. Už od malička si všímam že nemám to čo ľudia v mojom veku mať majú. Nesťažujem sa mám dobrý život veľa veci ktoré som si kedy vysnívala som dostala. Ďakujem za super prácu za dve zdravé dcéry za slobodu ktorú mám za zdravie 🍀🍀🍀
Len mi chýba to že nikdy som nezažila prvú detskú lásku motýliky v bruchu počas puberty odovzdanie panenstva človeku s ktorým by sme sa ľúbili (bola som žiaľ zneužitá)... Nikdy som si naozaj milovanie neužila je to pre mňa také cudzie. Nakoľko to nikdy nebolo z lásky nikdy som nikoho neľúbila asi to ani neviem alebo som nestretla toho skutočného muža. Mám skoro 32 iné ženy riešia že majú doma muža bordelara ze stratili libido že sa hádajú doma lebo muž chodí z jednej práce do druhej a doma takmer nie je. Ako niekedy závidím tieto Problémy. Ja som nemala ani len šťastie stretnúť človeka s ktorým by sme sa milovali ktorý by ma úprimne požiadal o ruku s ktorým by sme plánovali život dovolenky rodinu atď. S ktorým by to zato stálo. Detičky mám to áno. S dobrým človekom. Ale tlak jeho rodiny naše manželstvo neustálo. Mala som ho rada ako kamoš bol úžasný. No ľúbiť som ho nedokázala. Deti som vždy chcela a neľutujem ze ich mám. Sú moje všetko. Len akosi to na mňa dolieha. Chcela by som zažiť lásku a cítiť sa s niekým "doma". Nájsť človeka s ktorým je život krajší než je môj život single ženy. Väčšinu času na to nemyslím ale príde pms príde aj bilancovanie a slzy. 💔
Existuje viac žien ktoré môžu za seba povedať hoci aj anonymne že lásku nikdy nepoznali? Bavme sa o tej partnerskej.
Mozem to povedať o sebe. Mám dcéru, manželstvo vydrzalo rok, sama som už s dieťaťom 13 rokov a v podstate celý život. Nemyslím si že som najškaredšia, skôr tým, že nemám skúsenosti s mužmi, som hanblivejsia, neverím si, nemám ani kde sa s kým spoznať, bývať by som už s nikým ani nechcela, skôr sa stretnúť,niekam ísť, tráviť voľný čas. Mám 40 rokov, myslím že už budem sama celý život. Niekedy mi je to aj ľúto, taký život bez lásky, hoci v podstate som so životom spokojná, som samostatná,viem nás uživiť, ale niekedy by bolo fajn zhodiť časť starosti z mojich pliec aj na niekoho iného, kto by ma ochránil,pomohol,stal za mnou. Hoci si to tiež neviem ani predstaviť.
Nie kazdy sa dokaze bezhlavo zalubit. Mozno patris k tym ludom a preto,ked stretnes niekoho,s kym ti je dobre,cakas na tie motyle a ked nechodia,tak ho od seba odozenies. Ja som vedela sialene lubit v mladosti a nebolo to teda prijemne. Ono si tu lasku potom aj pekne odtrpis,ked to skonci. Vyrastla som a uz viem lubit inak. Poznam jazyky lasky a netuzim po motyloch v bruchu.
@anonym_autor Áno zažila lásku vášnivú,divokú, nespútanú (neviem či som mala motýle v bruchu). A nebola to prvá láska. Napriek tomu to skončilo a bolelo a dlho. Neskôr som sa zamilovala, ale nebolo to už nikdy ako "vtedy a jediný krát "
Zažila som všetko možné. Aj pubertu, ale tiež sa mi stali kadejaké príbehy...raz ja zaľúbená veľmi 2 roky do klienta, a nebolo z toho nič.
Potom zas aj také, že s kolegom vzájomne, ale tiez z toho nebolo nič...ani len pusa.
Potom zas chlapci, muži do mňa, ktorí mi to bud nepovedali, alebo skor povedali až ked ich tu prešlo...no ale to pravé tiež nie. Žiaľ.
@anonym_autor viem co je to laska a zalubenost a aj to, ze je lepsie byt samemu, ako s niekym koho vidime ruzovymi okuliarmi.
@anonym_autor niektorí ľudia to nemajú v osude dané. Majú iné ciele v živote, iné ciele im nadelil osud. Aj keď veľmi, veľmi chcú, vždy sa to skončí inak a to zle.🥹 Moji rodičia sa rozviedli, vždy som ich videla sa iba hádať. Ja som mala dva seriózne vzťahy, ale nebola v nich láska zo strany partnerov, svojim spôsobom ma iba využívali. Už vzťah s mužmi nechcem. Je mi občas ťažko, ale radšej takto, ako to, čo som prežívala s mužmi.🙁
Ja by som sa bez lásky nevydala.
Mozem to povedať o sebe. Mám dcéru, manželstvo vydrzalo rok, sama som už s dieťaťom 13 rokov a v podstate celý život. Nemyslím si že som najškaredšia, skôr tým, že nemám skúsenosti s mužmi, som hanblivejsia, neverím si, nemám ani kde sa s kým spoznať, bývať by som už s nikým ani nechcela, skôr sa stretnúť,niekam ísť, tráviť voľný čas. Mám 40 rokov, myslím že už budem sama celý život. Niekedy mi je to aj ľúto, taký život bez lásky, hoci v podstate som so životom spokojná, som samostatná,viem nás uživiť, ale niekedy by bolo fajn zhodiť časť starosti z mojich pliec aj na niekoho iného, kto by ma ochránil,pomohol,stal za mnou. Hoci si to tiež neviem ani predstaviť.
@anonym_b28c35
Amen.Nech sa Ti to splni.
Nerozumiem dobre tomu, co píšeš. Tlak rodiny vaše manzelstvo neustalo? Ďalej píšeš, že si ho nikdy nelubila. Preto sa rozpadlo. Ako sa dá vydať bez lásky? Tomuto nerozumiem

Takú o akej ty píšeš nie, zaľúbená som bola, ale že by som takú lásku cítila od akékoľvek muža to nie. Áno, bolo by to pekné, ale čo už s tým. Sústreďujem svoju pozornosť inde.