icon

Žiadny chlap pre mňa nie je príťažlivý

Včera o 13:51

Ahojte, som žena v zrelom veku (40-45), myslím, že nevyzerám zle, starám sa o seba, mám vlastné bývanie, svoju slušnú pozíciu, určitý svoj štandard. Keď som sa v roku 2005 dávala dokopy so svojím ex, bola som absolventka VŠ. Bolo to o chémii, páčil sa mi, rozumeli sme, bol vtipný a to mi vtedy stačilo. Neskôr po rokoch sa ukázalo, že sme hodnotovo niekde inde.

Dnes mám o 20r viac. A už tam mám aj iné veci... ako výzor.
Musí to byť človek +/- s podobným sociálnym statusom, s určitým zázemím, samostatný, ale napriek tomu taký, čo má vo svojom živote priestor pre partnerku. Mám rada inteligentných mužov, čiže mal by byť pre mňa inšpiráciou. Samozrejjme máme tu vlastnosti - pokojný, chápajúci, priateľský, milujúci, starostlivý.

A do toho všetkého by to malo byť zabalené do pekného packagu - resp. skôr sympatického. Nemusí to byť "krasoň na bielom koni", ale normálny sympoš, muž, čo sa o seba primerane stará, nie je žiadny metroš, ale ani homelesák.

A tu som došla.
Jednoducho z toho, čo je "voľné na trhu" ma nič nezaujme.
Buď je to milý chlapec, dobrý chlapec, ale má 170 cm, 60 kg, pracujúci vo výrobe.
Alebo je to pekný muž, ale "debil" - povahovo, čo aj dve ženy od neho utiekli radšej.
Alebo je aj pekný, aj zarobí celoslovenský priemer (jemu to stačí), ale býva doma u mamky, číta konšpiračné weby a potajme vypisuje na sociálne siete, ako všetci očkovanci zomrú.
A potom je tu starý, 65 ročný muž, múdry muž, sociálne a finančne cca. rovnako, ale chémia tam nie je žiadna, ale že vôbec žiadna. Z mojej strany.
A potom je tu charizmatický muž, veľmi podobný mne vo všetkých veciach... ale... aj on by mal záujem.. ale je zadaný. A do toho ja nejdem. Tam mám stopku.

Tak a čo teraz dámy?
Čo robiť?
Sex nevyhnutne nepotrebujem, tu som ok. Čiže FWB nie je nič pre mňa.
Na trhu ostala V. cenová. Tak ja viem teda neviem...

Strana
z2
anonym_0f31ae
Včera o 14:01

40-45 rocny muz akeho hladas, tak ten pozera po zene 30-35 rocnej... bohuzial je to tak... ty musis zalovit medzi 50-55 ak hladas skutocne vsetky tieto parametre...

autor
Včera o 14:02
@anonym_0f31ae

40-45 rocny muz akeho hladas, tak ten pozera po zene 30-35 rocnej... bohuzial je to tak... ty musis zalovit medzi 50-55 ak hladas skutocne vsetky tieto parametre...

@anonym_0f31ae vôbec nemám problém, ja aj niekde tam som smerovaná. Ale tam presne sú tie prípady, o ktorých píšem vyššie. Nehľadám rovesníka, ani mladšieho, hľadám staršieho, ale keď nie je z čoho?

martinmmartin
Včera o 14:06

Alebo taky co presne hladas maju sance u este exkluzivnejsich ako ty.
Na druhej strane universum nikomu vysnivaneho partnera presne podla jeho predstav nedlzi....

anonym_e60205
Včera o 14:08

@anonym_autor tychto starych mladencov, alebo z druhej ruky (vdovci, rozvedeni), co sa neminuli, musis hladat na specifickych miestach: turisticke kluby, ornitologicke kluby, cyklisticke kluby, filatelisticke kluby a podobne. Kedze nechces piatu cenovu.

anonym_50318b
Včera o 14:09

@anonym_autor Ja som rada, ze nemusim hľadať, ponechám si toho, ktoreho mam. Ale ak by som nebodaj predsa len skoncila bez partnera, asi ziadneho hladat nebudem. Mne sa totiz ti cez 40 rokov absolutne nepaciaa logicky, tym mladsim sa nebudem pacit ja. Takze ostanem sama.

A ty autorka . Nuz... Nic nesil. Ono ti to moze pridt fo zivota ani nevies ako. Zvacsa vtedy, ked to najmenej cakas.

anonym_4796b3
Včera o 14:14

@anonym_autor presne z tohto dovodu som uz 10 rokov single

anonym_709d62
Včera o 14:29

@anonym_autor k tvojmu nadpisu, " ANI PRE MŇA" Je mi 40

anonym_13780a
Včera o 14:29
@anonym_0f31ae

@anonym_0f31ae Načo by jej bol o 10 rokov starší dedo? Naopak, keď sa jej nedarí nájsť partnera medzi rovesníkmi, treba "loviť" medzi mladšími. Čudoval by si sa, koľko mladých mužov hľadá práve staršiu partnerku. Ja mám 54 rokov, dlhé roky som žila s mladším partnerom /bohužiaľ už nežije/ a aj teraz mám priateľa, ktorý je odo mňa podstatne mladší. Nedávno ma požiadal o ruku. Muži starší odo mňa ma absolútne nepriťahujú.

goodidea
Včera o 14:33

@anonym_autor ok, a potrebuješ nutne vzťah? Alebo respektíve co od toho vzťahu očakavaš, ak hľadáš niekoho s kým si budes rozumieť možno na tej fyzickej stránke (chémii) až tak nezáleží, či?

tonkoantonko
Včera o 14:34

Nepríde ti blbé odsudzovať niekoho kvôli výške? To nie je niečo čo ten muž vie zmeniť.

madeincssr
Včera o 14:37

@anonym_autor takmer dokonali muzi, akych hladas, su bud zadani, alebo nechcu partnerku/manzelku, alebo nemaju na nic (okrem svojej prace a konickov) cas, nechcu rodinu/deti... S vekom mame (obojstranne) vysoke naroky, aj materialne a najma sme prilis zakoreneni v nasich zvykoch, nazoroch, zavazkoch, majetkoch, zivotnych standardoch.
Vsetci spejeme (nielen starsi a pokrocili) k single zivotu, bez stalych partnerov, bez deti. Staci sa poobzerat okolo seba...

anonym_13780a
Včera o 14:37
@tonkoantonko

Nepríde ti blbé odsudzovať niekoho kvôli výške? To nie je niečo čo ten muž vie zmeniť.

@tonkoantonko Ona predsa nikoho neodsudzuje kvôli výške. Keď raz ženu nepriťahujú malí a chudí muži, nič s tým nenarobí. Každá žena hľadá u muža aj ochranu. Ja by som sa napr. so 170 cm mužom necítila bezpečne.

anonym_764bdf
Včera o 14:46
@tonkoantonko

@tonkoantonko a ak ma žena 177cm? Je to úplne relevantná požiadavka. Zase ak žena s meter päťdesiat chce 180cm a vyššieho, tak je smiešna

anonym_744037
Včera o 14:48

Hmmm, ale u takého Toma Cruisa by im to až tak nevadilo.

marci9
Včera o 14:53
@anonym_744037

@anonym_744037 Tom Cruis je atraktívny tak maximálne pre buzerantov.

anonym_35c899
Včera o 14:54
@anonym_764bdf

@tonkoantonko a ak ma žena 177cm? Je to úplne relevantná požiadavka. Zase ak žena s meter päťdesiat chce 180cm a vyššieho, tak je smiešna

@anonym_764bdf nie u každej, naša operná a muzikálová speváčka má manžela o dosť nižšieho

anonym_45779c
Včera o 14:55
@anonym_744037

@anonym_744037 tam by mi vadili ine veci ako vyska

anonym_71dea2
Včera o 15:37

Hovoríš mi z duše, 3 roky som sama a ja som ani na ulici nestretla nikoho, kto by mi bol reálne sympatický v mojom veku (cca 50).je to otras.. Sentam mi vyskakujú na FB kadejaké zoznamky, tí chlapi, čo tam komentujú, to je jedna hrôza..

autor
Včera o 15:37
@goodidea

@anonym_autor ok, a potrebuješ nutne vzťah? Alebo respektíve co od toho vzťahu očakavaš, ak hľadáš niekoho s kým si budes rozumieť možno na tej fyzickej stránke (chémii) až tak nezáleží, či?

@goodidea a čo potrebujem? Chcem sa pri niekom ráno budiť, pri niekom zaspávať, plánovať si budúcnosť, byť po svojom boku a môcť sa vždy o seba oprieť.

anonym_15bd35
Včera o 15:49

@anonym_autor
Sme minimalne 2 🤷🏻‍♀️
Ja ajked vidim chlapov hocikde, vravim si, ze ani jedneho by som enchcela. Nepritazlivi su
Ano, su mili niektori, niektori taki ti “pekni dokonali” …
Minile som si uvedomila ze sa mi paci asi 1 chlap za 5 rokov. Zial posledny takyto 2, kde prebehla iskra mentalna aj fyzicka su obaja zenati.
Posledne 2 rozriesene vztahy som ukoncila lebo prvy sa do mna zamiloval hned a vyciciavál ma z energie - pritom chlap 42rocny, dobra praca, rozvedeny, ale exteemne zatazeny na seba a bez pochopenia ze ja mam aj vlasgny zivot, deti a povinnosti. Druhy celkom fesak, avsak mal divne reci, ktorymi ma uplne odradil a na jednej strNe inteligentny chlap ale n druhej nevyzrete dieta bez ega.

anonym_c91e61
Včera o 15:57

Mám 30 a tak ti poviem šanca ze raz vyhrám jackpot je ďaleko vyššia než ze nájdem normálneho vhodného chlapa

anonym_95714e
Včera o 16:01

@anonym_autor Príťažliví muži v zrelom veku sú zadaní a majú rodiny. A príťažliví sú aj preto, že sa o nich starajú manželky a tie sú ich aj strážia. Životospráva, oblečenie, účes, vizáž... Ak sú takýto muži náhodou rozvedení, pozerajú sa po mladších ženách, nie po rovesníčkach. Chcú si ešte užiť dobrý sex, prípadne aj mať ďalšie dieťa a žena po 45 je pre nich absolútne neperspektívna. A ak je muž fakt na úrovni, tak ho neohúriš svojou kariérou, ani majetkom, či nejakým štandardom. To je predsa v tomto veku samozrejmosť a má to každá žena, s ktorou on príde do kontaktu.
Proste, na zoznamke si tovar, na ktorý sa len ťažko niekto ulakomí. Jedine takí ako popisuješ, ktorí nemajú tiež veľmi na výber.

anonym_844446
Včera o 16:07
@tonkoantonko

Joj autorka tu Ťa zlynčuju zatrpknuté ženy, že kto to kedy videl v 40 ešte chcieť partnera a mať takéto prehnané nároky 😆 a ešte si napísala že sex nepotrebuješ … no kto to kedy videl si hľadať ešte prívesok v takom veku … a Teraz vážne … chápem Ťa. Ja mám 38 rokov a ked vidím 40tnikov pre mňa sú proste starí … absolútne ma nepriťahujú. Taktiež ako tu bolo spomenuté si pri sebe predstavujem mladšieho muža. Mám čo ponúknuť. A mladších mužov priťahujem. Absolútne nieje pravda že si 40tnici hľadajú 30tky a mladšie. Práve naopak, majú radi ukľudnené ženy. To sú len názory niektorých žien. Samozrejme nájsť “normálneho” je ťažké v akomkoľvek veku.
@tonkoantonko odsudzovať 🤣 … nemusí to meniť, len nech neráta so mnou. A aj väčšinou žien, keďže nízky muži sú všeobecne pre ženy menej príťažliví.

anonym_087639
Včera o 16:11

Takže zhrnutie - hľadáš pokojného, chápajúceho, priateľského, milujúceho, starostlivého, inteligentného, vysokého, pohľadného, samostatného muža, ktorý sa o seba stará s priestorom pre partnerku a zázemím... premýšľam či vôbec poznám nejakého toto všetko spĺňajúceho poznám a myslím že nie 😄

anonym_844446
Včera o 16:11
@anonym_95714e

@anonym_autor Príťažliví muži v zrelom veku sú zadaní a majú rodiny. A príťažliví sú aj preto, že sa o nich starajú manželky a tie sú ich aj strážia. Životospráva, oblečenie, účes, vizáž... Ak sú takýto muži náhodou rozvedení, pozerajú sa po mladších ženách, nie po rovesníčkach. Chcú si ešte užiť dobrý sex, prípadne aj mať ďalšie dieťa a žena po 45 je pre nich absolútne neperspektívna. A ak je muž fakt na úrovni, tak ho neohúriš svojou kariérou, ani majetkom, či nejakým štandardom. To je predsa v tomto veku samozrejmosť a má to každá žena, s ktorou on príde do kontaktu.
Proste, na zoznamke si tovar, na ktorý sa len ťažko niekto ulakomí. Jedine takí ako popisuješ, ktorí nemajú tiež veľmi na výber.

@anonym_95714e omg 🤣 opísala si 45 ročného muža ako nejakú vzácnu komoditu a ženu v takom veku označuješ za tovar … Máš to poriadne pomýlené. Ale asi vlastná skúsenosť … skus niečo zmeniť a možno sa aj na Teba niekto “ulakomí” 😉

anonym_95714e
Včera o 16:25
@anonym_844446

@anonym_95714e omg 🤣 opísala si 45 ročného muža ako nejakú vzácnu komoditu a ženu v takom veku označuješ za tovar … Máš to poriadne pomýlené. Ale asi vlastná skúsenosť … skus niečo zmeniť a možno sa aj na Teba niekto “ulakomí” 😉

@anonym_844446 Ja takého muža ako pani hľadá mám už 20 rokov a s ním aj tri deti. Som realista a poznám takých mužov na úrovni viac, všetci sú zatiaľ spokojní v stave manželskom a pri výchove vlastných detí. A tam, kde sú a akí sú, sú aj vďaka manželke a rodine. A ak by náhodou zatúžili po inej, tak určite nie po žene v ich veku, ktorá prežila najlepšie roky s iným mužom, nič ich nespája ani spájať nebude, keďže deti má každý inde a majetky vlastné.
Takéto vzťahy o akých pani sníva (a zakladá tu o tom minimálne 10. tému) sa budujú od mladosti, nehľadajú sa 45-50 a na zoznamke. Neverím, že muž na úrovni, vzdelaný, inteligentný, chapajúci, s vyriešenou minulosťou, ideálne bezdetný, s majetkom sníva o starnúcej žene, to je všetko. Taký muž skôr začne nabiehať mladej, naivnej kolegyni alebo je proste spokojný tam, kde je a to aj autorka píše, že ženatý pre ňu neprichádza do úvahy. A ženy to tu aj potvrdzujú. Takýchto mužov je voľných málo, je to nedostatkový tovar, pretože dobrého muža si rozumná žena drží.

anonym_59302c
Včera o 17:04

Vies ono to je tak,musis najst niekoho kde niektore tie minusy si ochotna tolerovat.. tiez som ostala sama...a laska ma nasla v muzovi ktoreho by som nikdy ale nikdy nevybrala😆 ani vyzorovo,ani povaho ani nazorovo, dva roky ma dobijal ja som ho dva roky odmietala ,no nakoniec som povolila a vies co mi dal? pokoj a bezpecie...v kazdom smere.. a naraz je najpritazlivejsi na svete.. pretoze ma robi jemnou,zenskou a milovanou.. tym chcem povedat, ze niekdy ten poklad je uplne v niekom inom ako hladame..

goodidea
Včera o 17:46
@anonym_autor

@goodidea a čo potrebujem? Chcem sa pri niekom ráno budiť, pri niekom zaspávať, plánovať si budúcnosť, byť po svojom boku a môcť sa vždy o seba oprieť.

@anonym_autor ako ja ťa chápem, keď nad tým tak rozmýšľam keby som v tvojej situácii tak tiež chcem niekoho kto sa mi páči.. myslel som to tak že možno dať šancu niekomu kto nieje úplne tvoj typ...

autor
Včera o 17:52
@goodidea

@anonym_autor ako ja ťa chápem, keď nad tým tak rozmýšľam keby som v tvojej situácii tak tiež chcem niekoho kto sa mi páči.. myslel som to tak že možno dať šancu niekomu kto nieje úplne tvoj typ...

@goodidea ale veď ja nemám typ, či má byť tmavý, alebo blonďák, či mábyť holohlavý. Či má mať strnisko, alebo do hladka. Viem, že má mať nad 180 cm, váhu ani nie málo, ani prehnane veľa ( 85-100). A ostatné, táleží na chémii, či tam niečo je alebo nie je.

goodidea
Včera o 18:04
@anonym_autor

@goodidea ale veď ja nemám typ, či má byť tmavý, alebo blonďák, či mábyť holohlavý. Či má mať strnisko, alebo do hladka. Viem, že má mať nad 180 cm, váhu ani nie málo, ani prehnane veľa ( 85-100). A ostatné, táleží na chémii, či tam niečo je alebo nie je.

@anonym_autor tak to je dosť širokospektrálne, myslím si že na Slovensku je veľmi veľa mužov s výškou nad 180 a v tejto váhovej kategórii ktoru spomínaš, ono ťažko takto radiť kde nájsť kvalitného muža ...my muži to máme ľahšie, ak sa nám daná žena páči tak ju oslovíme

Strana
z2