Žiadosť o odpustenie po 19-ročnom tajnom vzťahu
Dobry deň potrebujem poradiť
Mam priatela s ktorym sa ťaham uz 19-sty rok.
Bola som vo vzťtahhu a popritom som sa s nim tahala 19 rokov on mal manzelku aj ddeti a tiez sa popri manzelatvu tahal so mnou tych 19 rokov.
Po tych 19-tych rokoch sme sa odhodlali ujsť a ostat spolu žit .. ja som vztahy s byvalim blokla no on pocas nashho spoluzitia stale navstevoval bydlisko kde boli jeho deti ale aj byvala zena . Jeho odchody k nim bboli každodenne (jeho deti maju dcera 18 rokov syn 21 rokov) ja somm mu to tolerovala mmusela som lebo kec som mu to zarazila bola som ja ta zlá .. stale to bolo castejsie a ja som stale bola sama v nasom podnajme .. raz mi tak tazko bolo ze som s toho zufalstva potajme zacala pisat mojmu byvalemu . Stiiahla som si apku cez ktoru som s nim pisala ked som ostala sama doma ... trvalo to mesiac ... s byyvalim sme sa bavili o bbeznych veciach zila som s nim 24 rokov .. Ziiadne sluby alebbo vyznania v tych spravach neboli .... po mesiaculi mi v mobile ten moj priatel ktory kazdy den jazdil za svojou rodinou a bol tam aj 6 hodin v kuse ( mne hlavne ta byvala vadi lebo rekku deti su uz dospele tak preco by on mal byt s byvalou tolko hodin ) nasiel mi ze som si pisala s byvalim ... hned sa zbalil a nechal ma.. Ja si vviiem priznnat chybu a viem ze som ju urobila no myslim si ze mohol by mi odpustit a vratit sa ku mne ked uz som mu za 6 mesiacov spoluzitia tolko tolerovala 😪 nechal ma a uz 4 den bojujem sama bez nehho prosim ho o odpustenie ...
A pretrpela som si pre nho dost ... čo dalej .. japrosim ho o pooslednu sancu. Ze uz to neurobim nechcem ho stratit myslim si ze na to kolkko ja som mu tolerovala mohhol byy a ja za tych 6 mesiacovb som byvaleho nevyhladala az v ten posledny mesiac ...odmietazezmenim
Vies, ze si s nim zabila 19 rokov zivota? O vasich charakteroch sa radsej vyjadrovat nebudem. Ja sice na karmu neverim, ale teba dobehla...
Ja skor rozmyslam ze kedy si ty v zivote chybu neurobila.
Neviem, akosi ten 19ty rok bude jubilejný,či čo. Budete sa asi tolko ešte naťahovať 😏.
Ak toto nie je vymyslená story, tak je to asi najzúfalejšia story sku som tu čítala
Myslím to že sa s tebou rozišiel je asi to najlepšie čo sa ti v živote mihlo stat
@pribinak nie je to skutočne a všetku vinu hádže na mňa ...
@labubu5236 Aj ty sama na seba hádžeš vinu. Ale ty si tak blbá, že neviem, či sa ti dá pomôcť. Ženo, sa preber!
Uprac si hlavu a venuj sa svojim detom, nerob zo seba debila. Instant Karma. 19 rokov si stratila a Teraz neviem kolko rokov mas … predpokladam tak pred 50 v podnajme…zacni riesit, aby si si zabezpecila vlastne byvanie atd … Postav sa k realite. On sa na teba vyprdol a ty si mozes zariadovat zivot. Noveho princa tak rychlo v tvojom veku nenajdes … tak sa sustred na to co je dolezite … je jedno koho je vina, Charakter nema ani jeden, len zeny su sprostejsie a za kus chvosta zoberu naspat celu svinu .. povedz si, ze si bola blba zenska a ukonci to.
@labubu5236 ty si zena bez akejkolvek sebaucty aj tak by s tebou neostal, aj keby nic nenasiel.
Preboha živého,tak ste sa spolu "ťahali"19 rokov,bola si 24 rokov s bývalým,čiže tvoj vek bude zrejme tak okolo polstoročia,ale prepáč, rozum máš ako 15 ročná 🙈🙈😅
Rozum si nechala v jeho trenkoch?
ze si ty volic smeru, sns alebo republiky?
Mam pocit, ze najdenie tych sprav v mobile mu zapasovalo ako dovod a vyhovorka k navratu k svojej rodine. A to, ze si bola celu vecnost len bokovka ani nekomentujem, toto nikdy nepochopim.:(
Tomu sa vraví stúpiť do 💩 Obaja. Treba z neho vystúpiť. Každý iným smerom. K žiadnym bývalým už.
@labubu5236 19 rokov nikto na to neprišiel že žijete tajný život.Nájdi si ďalšieho aby si to mala zabezpečené na ďalšiu dvoj dekádu.Tohoto už nechaj,vlak ušiel.Alebo ja neviem.Nebuď koza prosím ťa.Za chlapom sa neplače.
Uprac si hlavu a venuj sa svojim detom, nerob zo seba debila. Instant Karma. 19 rokov si stratila a Teraz neviem kolko rokov mas … predpokladam tak pred 50 v podnajme…zacni riesit, aby si si zabezpecila vlastne byvanie atd … Postav sa k realite. On sa na teba vyprdol a ty si mozes zariadovat zivot. Noveho princa tak rychlo v tvojom veku nenajdes … tak sa sustred na to co je dolezite … je jedno koho je vina, Charakter nema ani jeden, len zeny su sprostejsie a za kus chvosta zoberu naspat celu svinu .. povedz si, ze si bola blba zenska a ukonci to.
@olimuc ja som pochopil že deti má len ten priateľ , ona nie
Ved ona nehovorila ze ma deti, len ze mala vzťah.
@labubu5236 a to ti vôbec nevysvetlil, načo chodí za bývalou a za dospelými deťmi každý den na 6 hodín? To si fakt blbá, prepáč.
Tak ako odchadzal 19rokov od manzelky za tebou tak teraz odchadza od teba za manzelkou a citis sa presne rovnako ako sa citila jeho manzelka. Uplne, ze nadherna ukazka karmy na ktoru ja osobne verim. Tak ti treba a je to aj celkom vtipne 😀
@labubu5236 Asi tam mala byť čiarka alebo výkričník. Takto: "Nie! Je to skutočné." Alebo:"Nie, je to skutočné. " To čo si napísala znamená, že je to vymyslené a nie je to skutočné. Hm, zaujímalo by ma, ako by si predsa len napísala, že to naozaj nie je skutočné...Za tých 19 rokov si sa mohla zdokonaliť aspoň v slovenskom jazyku.
ze si ty volic smeru, sns alebo republiky?
@lija22 ved toto presne je ukazka, ze aj takyto ludia u nas volia a je ich ocividne habadej a potom cela nasa republika a zivot tak vyzera, presne vdaka nim. Svoj zivot nech si pekne babru medzi sebou tak ako to ocividne podla prispevku robia, ale pred volbami by sa asi mali robit IQ testy a kto by mal minusove hodnoty 🤣,tak tomu treba pristup k volbam zakazat.
@labubu5236 Asi tam mala byť čiarka alebo výkričník. Takto: "Nie! Je to skutočné." Alebo:"Nie, je to skutočné. " To čo si napísala znamená, že je to vymyslené a nie je to skutočné. Hm, zaujímalo by ma, ako by si predsa len napísala, že to naozaj nie je skutočné...Za tých 19 rokov si sa mohla zdokonaliť aspoň v slovenskom jazyku.
@jozin98 no bol to asi preklep vo vätšine..pisala som to v zufalstve...
nuz co dodat co si robila inym to si ta naslo

Ak toto nie je vymyslená story, tak je to asi najzúfalejšia story sku som tu čítala
Myslím to že sa s tebou rozišiel je asi to najlepšie čo sa ti v živote mihlo stat