icon

Žiarlim na muža

19. aug 2025

Manžel sa pravidelne pozerá na iné ženy keď niekde sme spolu je jedno kde v kuse to robí a hlavne keď má žena krátku sukňu alebo šaty mne to veľmi vadí a moc žiarlim

Strana
z2
anonym_8895f9
19. aug 2025

@anonym_autor tak uz nic ine len mu vypichnut oci. Sľúbil ti vernost, nie slepotu. Kazdy jeden muž sa pozrie bohužiaľ. Muzi su vizuálne tvory

mandzula
19. aug 2025

Okrem oci bol muzovi nadeleny aj mozog - a ak ho vie pouzivat, mal by vediet, ze nema byt hovado, ktore v pritomnosti svojej partnerky cumi po inych zenach.
Povedz mu, ze ti to vadi a ze je ti trapne za vsetkych zucastnenych. Podla reakcie sa zariad.

minenkaa
19. aug 2025

@anonym_autor pozeraj aj ty

petracandle
19. aug 2025

Nožík sa mi otvára z hlášky "sľúbil ti vernosť, nie slepotu". Pretože milé ženy, normálny chlap to v prítomnosti svojej partnerky nerobí! Respektíve nie okato. Keď je sám či s kamarátmi- ok, ale normálny chlap má dostatok úcty k partnerke, aby sa aspoň v jej prítomnosti zdržal. A aj z úcty k tej cudzej žene, ktorá nechce byť len kus mäsa

viestta
19. aug 2025

Pozrie alebo ocumuje? Lebo, zial, neoslepol. Ak ocumuje, treba ho oboznamit s tym, ze ti to vadi. Nie, ze by to prestal robit, ale pre klud a pokoj v dome si bude davat pozor ale obzerat bude tak ci tak, ale len vtedy ked nebudes jastrabim okom sledovat o co oprel pohlad. (alebo aj nie)
Ak len pozrie a ty uz z toho robis problem, tak mozno po takom upozorneni si tiez da pozor a zacne tie zeny obzerat. Ked uz ziarlis a ma mat doma peklo tak si aspon uzije.
Este mi tak napadlo: Zacal to robit len tak zrazu alebo si to vedela a videla od zaciatku a riesit to zacinas az teraz?

augustovkaa
19. aug 2025
@mandzula

Okrem oci bol muzovi nadeleny aj mozog - a ak ho vie pouzivat, mal by vediet, ze nema byt hovado, ktore v pritomnosti svojej partnerky cumi po inych zenach.
Povedz mu, ze ti to vadi a ze je ti trapne za vsetkych zucastnenych. Podla reakcie sa zariad.

@petracandle
@mandzula presne tak, moja 16 ročná dcéra mi hovorí, že je jej trápne ked sa po nej obzerá nejaky chlap v doprovode manželky alebo priateľky. Niektorí si dokonca oblizu pery alebo žmurknú nenápadne. A partnerku držia za ruku. Totálna neucta k partnerke aj k slečnam alebo ženám po ktorých čumí.

anonym_8895f9
19. aug 2025
@augustovkaa

@petracandle
@mandzula presne tak, moja 16 ročná dcéra mi hovorí, že je jej trápne ked sa po nej obzerá nejaky chlap v doprovode manželky alebo priateľky. Niektorí si dokonca oblizu pery alebo žmurknú nenápadne. A partnerku držia za ruku. Totálna neucta k partnerke aj k slečnam alebo ženám po ktorých čumí.

@augustovkaa a co s tym akože chces robiť? Proste chlapi su prasce, niektori viac okato ini menej okato. Môžeš si byť istá ze aj ten tvoj sa pozrie

mandzula
19. aug 2025
@anonym_8895f9

@augustovkaa a co s tym akože chces robiť? Proste chlapi su prasce, niektori viac okato ini menej okato. Môžeš si byť istá ze aj ten tvoj sa pozrie

@anonym_8895f9 upozornit ho, ze je to neuctive a trapne a nie brat to tak, ze chudacik, nemoze za to, lebo je to chlap.

anonym_8895f9
19. aug 2025
@mandzula

@anonym_8895f9 upozornit ho, ze je to neuctive a trapne a nie brat to tak, ze chudacik, nemoze za to, lebo je to chlap.

@mandzula upozorniť ho môžeš, ale pozerať sa bude tak ci tak

mandzula
19. aug 2025
@anonym_8895f9

@mandzula upozorniť ho môžeš, ale pozerať sa bude tak ci tak

@anonym_8895f9 zrejme sudis podla toho svojho, moj necumi, lebo si ma vazi a vie, ze mi to nie je prijemne.

tato_
19. aug 2025

Keby ste sa mile damy neobliekali tak vyzyvavo, ze vam je vidno vsetko od serede po maternicu, tak by vas mozno tak muzi neocumovali. Smerujte trocha kritiky aj na svoju svetovu stranu, aj my sme len chlapi. 🙂

anonym_62d049
19. aug 2025
@tato_

Keby ste sa mile damy neobliekali tak vyzyvavo, ze vam je vidno vsetko od serede po maternicu, tak by vas mozno tak muzi neocumovali. Smerujte trocha kritiky aj na svoju svetovu stranu, aj my sme len chlapi. 🙂

@tato_ ženy to zhodia na chlapov 😅😅😅 že majú sa ovládať a zbytočne im hovoriť že ako sa obliekajú lebo ti povedia aj keby chodili nahé tak chlap sa nemá správať ako prasa😅😅😅😅

mmoni89
19. aug 2025
@tato_

@tato_ trefna poznámka 😊

anonym_62d049
19. aug 2025

A to sa bavíme ze na ulici. len ziram ze chodia tak na ihriská a detské 😅 povedia ze by staré babky nechceli vidieť v obtiahnutých na kakaciku a cikacke ale pre deti su ony stariny a chodia tak a detská sa smeju a vypytuju co im je všetko vidiet takže škoda reči na tieto temy

mikasa_ackerman
19. aug 2025
@tato_

@tato_ slizáci čumia aj keď mám rolák a rifle, je úplne nepodstatné, čo má kto na sebe😀

tato_
19. aug 2025
@mikasa_ackerman

@tato_ slizáci čumia aj keď mám rolák a rifle, je úplne nepodstatné, čo má kto na sebe😀

@mikasa_ackerman tak si asi kocka, to ti nepomoze ani prsiplast 🙃😁

anonym_8895f9
19. aug 2025
@mandzula

@anonym_8895f9 zrejme sudis podla toho svojho, moj necumi, lebo si ma vazi a vie, ze mi to nie je prijemne.

@mandzula ja som slobodná takže takéto problémy nemam 😉 ten tvoj cumi nenapadne, ale ver tomu ze cumi

mikasa_ackerman
19. aug 2025
@anonym_8895f9

@mandzula ja som slobodná takže takéto problémy nemam 😉 ten tvoj cumi nenapadne, ale ver tomu ze cumi

@anonym_8895f9 ja mám tiež takého, nie každy chlap je hovado, ktoré nevie ovládať zvieracie pudy a musí čumieť na cudzie ženy. Prajem ti aby si tiež takého stretla.

anonym_62d049
19. aug 2025

Normalny chlap pozrie a nenormálny sonduje,ale to na tých ihriskách tam uz mi to príde cez to mi vadi,dcera sa na tom vela smeje lebo zachytila od syna ako mi to hovoril viac krat
Jemu je to fest nepríjemne hlavne tie zarezane viete kde no vysvetlujte to malému chlapcovi prečo tetam je barco vidieť medzi detmi
Ako fakt na co

anonym_8895f9
19. aug 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_8895f9 ja mám tiež takého, nie každy chlap je hovado, ktoré nevie ovládať zvieracie pudy a musí čumieť na cudzie ženy. Prajem ti aby si tiež takého stretla.

@mikasa_ackerman si velmi naivná ak si myslíš ze tvoj muz sa na inú ženu nepozrie 😂

mandzula
19. aug 2025
@anonym_8895f9

@anonym_8895f9 dobre, ty vies lepsie.

mikasa_ackerman
19. aug 2025
@anonym_8895f9

@mikasa_ackerman si velmi naivná ak si myslíš ze tvoj muz sa na inú ženu nepozrie 😂

@anonym_8895f9 môžeš mi napísať čokoľvek ale naozaj ma nepresvedčíš o opaku, mám doslova (pre mňa) najlepšieho chlapa na svete a viem, že nemá potrebu kukať po iných ženách. Asi si takého ešte nestretla a očividne si frustráciu vybíjaš takto, je mi ťa ľúto ngl😀

anonym_8895f9
19. aug 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_8895f9 môžeš mi napísať čokoľvek ale naozaj ma nepresvedčíš o opaku, mám doslova (pre mňa) najlepšieho chlapa na svete a viem, že nemá potrebu kukať po iných ženách. Asi si takého ešte nestretla a očividne si frustráciu vybíjaš takto, je mi ťa ľúto ngl😀

@mikasa_ackerman ver si čomu chces, mne je to uprimne jedno. Ale každý jeden muž sa pozrie na zenu, ktora je sexi oblečená. To ze ty to nevidis, neznamená ze ten tvoj to nerobí. Robia to všetci, pretože muzi su vizuálne zalozeni. A môžeš mi verit, ze ja frustrovana nie som ani náhodou 😂 akurát poznám muzov, som realista, nemam ružové okuliare a neklamem samu seba

mikasa_ackerman
19. aug 2025
@anonym_8895f9

@mikasa_ackerman ver si čomu chces, mne je to uprimne jedno. Ale každý jeden muž sa pozrie na zenu, ktora je sexi oblečená. To ze ty to nevidis, neznamená ze ten tvoj to nerobí. Robia to všetci, pretože muzi su vizuálne zalozeni. A môžeš mi verit, ze ja frustrovana nie som ani náhodou 😂 akurát poznám muzov, som realista, nemam ružové okuliare a neklamem samu seba

@anonym_8895f9 jasné, ty vidíš všetkým do hlavy a každý človek na svete je rovnaký, celkom som sa pobavila na tejto “analýze” ešte dačo tam máš?🤣

renesance80
19. aug 2025
@tato_

@tato_ áno najradšej mám rada túto hladkú hodnú idiota ,žena toto mužom nerobí ani keď okolo ňu ide model a vedľa seba ma manželika ktorý vyzerá ako súd piva

anonym_8895f9
19. aug 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_8895f9 jasné, ty vidíš všetkým do hlavy a každý človek na svete je rovnaký, celkom som sa pobavila na tejto “analýze” ešte dačo tam máš?🤣

@mikasa_ackerman ver si čomu chces, je mi to uprimne jedno

lucitta9
19. aug 2025

@anonym_autor na peknu zenu sa moj muz pozrie, aj ja sa pozriem 😉 Ale pozrie sa a nie ze vyvaluje oci a ide si krk vykrutit 🤦🏻‍♀️
Otazka co robi ten tvoj? Ak cumi a slinta, treba mu vysvetlit, ze je to fakt trapne. Hlavne pre neho.

nevenka
19. aug 2025
@augustovkaa

@petracandle

@augustovkaa no fuj!

augustovkaa
19. aug 2025
@nevenka

@augustovkaa no fuj!

@nevenka no veru fuj, teraz sme boli na dovolenke a ked mi hovorila koľko mužov po nej zmurkalo a vedľa nich sa opalovali manzelky, bolo aj mne zle. Stačí im vidieť mladé dievča a rozum v keli.

modratrixie
19. aug 2025

Môj by to z úcty voči mne nerobil a keď je sám nech si pozerá 😁a bývali to robil zo začiatku a presne viem ako sa cítiš hlavne ak si mladá ako som ja bola vtedy …. Taktiež po niekoľkých vysvetleniach ako sa cítim prestal

Strana
z2