icon

Žiarlivosť a jej vplyv na partnerské vzťahy

11. aug 2025

Ahojte chcela by som sa trošku vyrozprávat.. Mam kamosku žije s priateľom už 14 rok majú dva deti chlapec 12 dievcatko 6 z jej strany je tokom tak že musí robiť všetko tak ako chce on žiarli na ňu strašne stále ju ponižuje nadava aj predomnou no idem k téme minulé vraj popijali a jeho otec si omylom lahol k nej boli tam aj deti nebola sama on s toho spravil drámu vraj sa vyspala s jeho ocom ona kvôli tomu sa chcela zabiť brala tabletky a chcela si pod rezať zili hľadali sme ju nakoniec sme ju našli a priviezli domov on ešte urazený išiel preč ona slabá unavená dali sme ju lahnut si možno po pol hod jej zavolal na tel že má ísť za ním von ona normálne sa postavila a isla za ním von neviem ju pochopiť kvôli nemu si chcela zobrať život a nakoniec on jej zavolal a ona ide ako by nič za ním my sme ostali v nemom uzase a že vraj si to všetko Vijasnili lenže teraz v dome ako budú ďalej keď on jej neveril a to ešte ani svojmu otcovi neveril a bývajú u nich. Neviem ale podľa m na je to roku chóre

anonym_487745
12. aug 2025

svokor si omylom ľahol k neveste? to sú naši spoluobčania? lebo u nich je to pomerne aj bežné.

anonym_8d45af
12. aug 2025

@anonym_autor ty sa vráť na psychiatriu 🙈

anonym_cec64a
12. aug 2025

Socky. Strata času zaoberať sa takýmito tvormi a ich problémami.

anonym_d714c9
12. aug 2025

alkohol, prestat pit!

patus_2
12. aug 2025

@anonym_autor isto píšeš za kamarátku? Riešenie? Ak samozrejme chce z tohto von, tak prestať piť, začať chodiť do práce a sporiť si tak, aby mohla po pár mesiacoch pobaliť seba a deti a urobiť za týmto definitívne hrubú čiaru a koniec.
Otázke je len či kamarátka (alebo ty) chce z toho von alebo jej takýto život vyhovuje.

autor
12. aug 2025
@patus_2

@anonym_autor isto píšeš za kamarátku? Riešenie? Ak samozrejme chce z tohto von, tak prestať piť, začať chodiť do práce a sporiť si tak, aby mohla po pár mesiacoch pobaliť seba a deti a urobiť za týmto definitívne hrubú čiaru a koniec.
Otázke je len či kamarátka (alebo ty) chce z toho von alebo jej takýto život vyhovuje.

@patus_2 je ETO kamarátka keby som to bola ja tak písem normálne že som to ja.. To má na nej hnevá ze ona mu všetko odpustí a žije ďalej akoby sa nič nestalo neviem toto jedno pochopiť už som jej to vravela asi sto krat že ja by som taký život nedokázala asi aj to jej bráni ísť preč lebo s mamou sa nerozpráva od kedy s nimostala lebo jej tiež zakázal aj od matky aj od sestry nechcem sa jej miešať do života ale preto sem písem či podľa vas je toto normálne

letfenixa
12. aug 2025
@anonym_autor

@patus_2 je ETO kamarátka keby som to bola ja tak písem normálne že som to ja.. To má na nej hnevá ze ona mu všetko odpustí a žije ďalej akoby sa nič nestalo neviem toto jedno pochopiť už som jej to vravela asi sto krat že ja by som taký život nedokázala asi aj to jej bráni ísť preč lebo s mamou sa nerozpráva od kedy s nimostala lebo jej tiež zakázal aj od matky aj od sestry nechcem sa jej miešať do života ale preto sem písem či podľa vas je toto normálne

@anonym_autor teba do jej života nič.

moonlight1210
12. aug 2025

@anonym_autor no ledaze ju presvedcis, aby od neho odisla a zacala zit svoj lepsi zivot.

Ale kedze popijaju ako rodina dokopy az tak, ze alkoholom zmozeni nevedia o sebe a odkvacnu, kde padnu…
Neviem, ci sa tam bude dat daco robit.

Z jedneho bahna ju vytiahnes, do vedlajsej kaluze sa nadsene hned hodi.

maury
12. aug 2025

No tak kamarátka keď takéhoto chlapa v živote pri sebe potrebuje, tak nech ho má. Len tie deti si absolútne normálny vzorec správania a fungovania v partnerských vzťahoch do života neprinesú. Kde nie je vôľa, tam cesta nie je.

vilma7
12. aug 2025

Normálne to nie je, ale mala som podobnú kamarátku, ktorá sa ťahala so ženatým chlapom, stále ju klamal atď ..nič nepomohlo. A my čo sme chceli pomôcť sme boli najväčšie mrchy. Takze asi tak.

miadi
12. aug 2025

Ta kamoska je rovnako mimo ako jej chlap. Neviem si predstavit tak popijat ze si ku Mne do postele omylom lahne svokor. A uz vobec nie sa koli takej hovadine snazit podrezat zili ci brat tabletky. Matka 2 deti . Taka ghetto story toto. Ale Ja by som nezila u frajerovych rodicov ani deti by som mu neporodila. Urobit sa zavisla na nejakom primitiveckovi. Uplne zbytocne sa staras ona si snim aj 3 decko urobi nech je to “ lepsie .”

1sally12
12. aug 2025

Ježiš nabudúce použi bodky a čiarky, veď sa to nedá čítať😤

autor
12. aug 2025
@miadi

Ta kamoska je rovnako mimo ako jej chlap. Neviem si predstavit tak popijat ze si ku Mne do postele omylom lahne svokor. A uz vobec nie sa koli takej hovadine snazit podrezat zili ci brat tabletky. Matka 2 deti . Taka ghetto story toto. Ale Ja by som nezila u frajerovych rodicov ani deti by som mu neporodila. Urobit sa zavisla na nejakom primitiveckovi. Uplne zbytocne sa staras ona si snim aj 3 decko urobi nech je to “ lepsie .”

@miadi presne si to myslim aj ja mate pravdu raddej sa nestarat ved je to ich zivot

autor
12. aug 2025
@1sally12

Ježiš nabudúce použi bodky a čiarky, veď sa to nedá čítať😤

@1sally12 viem ale nechce sa mi kazdu Jenny vetu opravovat 😁

autor
13. aug 2025
@anonym_8d45af

@anonym_autor ty sa vráť na psychiatriu 🙈

@anonym_8d45af to ako sa vyjadrujete na akú psychiatriu čo tu píšete

autor
13. aug 2025
@anonym_d714c9

alkohol, prestat pit!

@anonym_d714c9 oni nepopopijaju pravidelne je to len príležitostne

autor
13. aug 2025
@anonym_487745

svokor si omylom ľahol k neveste? to sú naši spoluobčania? lebo u nich je to pomerne aj bežné.

@anonym_487745 akože nechápem čo ste tým myslela ? Povecte na rovinu rómovia ? Nie ona je biela a muža má Roma