icon

Žiarlivosť verzus reálne obavy

8. jún 2025

Čo myslíte o Tom keď sme niekde s mužom a ja to proste vidím..že si nájde nejakú ženu po ktorej pozerá.
.síce neviem aký má pohľad ale na tej žene vidno že má záujem
. niesom paranoidna aleebo si namyslam len mám oči
Je to.normalne chovanie?..

sszuzu8
8. jún 2025

🤢 Hnus. Ja osobne to neznášam. Veru je to neuctive, 99 percent žien ti napíše že je to Normálne a ze sa máš dat liečiť ze si žiarlivá hysterka. Ale správny muž gentleman toto svojej partnerke nerobí. Vie ako sa ma správať.

denkabemommy
8. jún 2025

Nie nie je. Je normálne a prirodzené sa pozrieť na peknú ženu ale nie v prítomnosti svojej ženy a už vôbec nie po nej pokukovať, to je aký disrešpekt voči tebe 🙈 hnus.

autor
9. jún 2025
@sszuzu8

🤢 Hnus. Ja osobne to neznášam. Veru je to neuctive, 99 percent žien ti napíše že je to Normálne a ze sa máš dat liečiť ze si žiarlivá hysterka. Ale správny muž gentleman toto svojej partnerke nerobí. Vie ako sa ma správať.

@sszuzu8 takže vieš o čom píšem. Som ozaj rada že má niekto chápe

melanta
9. jún 2025

A čo on na to, keď si mu povedala, že ti to je nepríjemné a že nemyslíš, že to je v poriadku? Či on to nevie? Komunikácia - základ vzťahu. Ak ťa ľúbi a vysvetlíš mu to, prestane. Ak neprestane alebo z toho bude robiť blbosť, tak vieš, že ťa neľúbi a môžeš sa podľa toho zariadiť.

simsalabim
9. jún 2025

Je rozdiel sa pozriet a je rozdiel ocumovat... ocumovanie nie je v poriadku. ALe pozrie sa kazdy a to je ok.

aurinia
9. jún 2025

My sme boli raz na vylete, a bola tam jedna, taka že fakt kočka, polonaha. Nebolo to prijemne, asi niktorej žene tam. Moj muž na nu pozeral, ja mu hovorim: Aj ty na nu celu dobu pozeras? 😂😂😂😂 Pozerali sme potom na nu spolu 😁😁😁. Tak slobodna baba na love .. čo s nou... Ja sa nebudem pretrčat polonaha na vylete s dvoma detmi aby som sa takymto situaciam vyhla. Ja sa tiez na pekneho chlapa pozrem, ale za toho mojho by som nikdy nevymenila. Ak pokukuje po zenach tak ho s tym konfrontuj. Nie s hnevom ale nejakym vtipnym sarkazmom. Vsetko zavisi od miery tvojej tolerancie.

macatt
9. jún 2025

Žena nemusí mať záujem, ale keď niekto takto čumí zostane nesvoja, lebo nevie o čo ide..
Keby som si všimla, že niekto zo mňa nespúšťa oči tak ma to tiež rozhodí, bolo by mi to nepríjemné, ale asi by som sa aj usmiala ak by sme si vymenili pohľady..
Asi by som tomu tvojmu zamávala pred očami, možno si to úplne neuvedomuje, že teba dostáva do trápnej situácie..

vroni
9. jún 2025

To nie je ani žiarlivosť a i obavy, to je spolužitie s hulvatom. Je úplne fuk, ci tá žena má alebo nemá záujem. Problém je výhradne v tom, ze záujem má tvoj muž

autor
9. jún 2025
@vroni

To nie je ani žiarlivosť a i obavy, to je spolužitie s hulvatom. Je úplne fuk, ci tá žena má alebo nemá záujem. Problém je výhradne v tom, ze záujem má tvoj muž

@vroni taky názov diskusie som ja nezadala a neľúbi sa mi to keď to tak prepisuje..ale tak čo už ..
Už na pohľad vidiet aké páry sú spolu ,či sú rodinné založený a maju každého na háku a potom sú taký čo muž čumi po každej no je to tak ..možno som ja tá čo má muža takého ..proste bije to do očí.

vroni
9. jún 2025

Áno, admin je zrejme platený za každú zmenu názvu. Ale k veci. To nie je o žene. Žiadnej. Ani o tebe ani o tej druhej. Na inú ženu sa pozrie snáď každý chlap. Ale cumiet na cudzie ženy až tak, že si to všimne nielen partnerka ale aj tie cudzie ženy, to je čisté buranstvo a úbohosť. Vadil by mi takýto uslintany úchyl po boku.

radacak
Autor odpoveď zmazal
danica2711
9. jún 2025

a robil to aj pred svadbou, či začal až teraz?