icon

Žijem vo vzťahu bez emócií a perspektívy

2. nov 2025

Tiez zijete vo vztahu, kde ste si navzajom vzduchom? Vztah v ktorom ste z povinnosti alebo z bezmocnosti? Mate doma vztah, kde jeden druheho beriete ako vzduch, dychate ho ale nema ziadnu chut alebo vonu? Stava sa vam ze pri milovani, alebo sexe radsej zatvorite oci a odtrpite si to, alebo si predstavite pri sebe niekoho ineho?, Ste na tomtak ze ste uviazli v niecom z coho nevidite ziaden vyhlad do buducna a cesta nazad sa stratila?

Strana
z2
really8
2. nov 2025

@anonym_autor nie. Chvala bohu

januska12323
2. nov 2025

Vždy je iná cesta, len treba vyjsť z komfortu. A určite by som nesexovala s niekým len preto, že spolu bývame.

reanda
2. nov 2025

nie
nie kazdemu vztah vyjde, ale zatvarat oci a trpiet - to uz je len tvoja volba

anonym_a40349
2. nov 2025

Nie a neviem si to ani predstaviť. Hľadať ženy, ktoré to tak majú a ukľudniť sa tým, že je to teda asi neromálne, nie je cesta ako si pomôcť.

katica06
2. nov 2025

Nie, ale kvôli čomu ostávaš v takomto vzťahu?

viestta
2. nov 2025

A na co ti je taky vztah?
Teba ani nemusi trapit ako to maju ini, to ako zijes je tvoja slobodna volba, toho druheho ti nepridelili, sama si si ho vybrala.

letfenixa
2. nov 2025

Nie. Nie. Nie. Nie. Nie.

anna777115
2. nov 2025

Autorka, ty si tu prišla opísat, ako vzťah nemá vyzerat. Ale nič,čo robiš, alebo chceš robiť, aby tvoj vzťah vyzeral, ako má vyzerať.To, že sa takto cítiš vi vzťahu, je tvoja dobrovoĺns voĺba.

anonym_f2a673
2. nov 2025

@anonym_autor nie, a keby ten druhy bol pre mna vzduch tak by som s nim urcite aspon nesexovala.

anonym_e74f2a
2. nov 2025

@anonym_autor to myslíš vážne? Prečo by som to preboha robila? V takom vzťahu som nikdy nebola ani nie som.

enmery
2. nov 2025

Nie.

ljmmm
2. nov 2025

blaznis? V tomto storoci, ked mame neobmedzene moznosti, mozeme zitkdekolvek na svete, robit cokolvek, spoznat kazdy den noveho cloveka... preco by som trpela pri niekom. Toto ma byt tvoje rozhodnutie a tvoj zivot.

alickapusinka
2. nov 2025

Nie nikdy odišla by som z takeho nievzťahu a s takým človekom čo by som si musela pri sexe zatvarať oči a trpieť to určite nie.S takým by som ani sex nemala.A pokiaľ by sa partner o mna nezaujimal nemala by som prečo zotrvať v takom vzťahu ktorý sa zrejme ani vzťah neda nazvať.

really8
2. nov 2025
@alickapusinka

Nie nikdy odišla by som z takeho nievzťahu a s takým človekom čo by som si musela pri sexe zatvarať oči a trpieť to určite nie.S takým by som ani sex nemala.A pokiaľ by sa partner o mna nezaujimal nemala by som prečo zotrvať v takom vzťahu ktorý sa zrejme ani vzťah neda nazvať.

@alickapusinka nejak sa tie dovolenky a kabelky musia zaplatit😂😂

anonym_fcc781
2. nov 2025

@anonym_autor nie. mala som taký, často som premýslala, kedy toto skončí? Zo spálne som sa odsťahovala. Nedržala som spolubývajúcemu. Skončilo to, keď som podala žiadosť o rozvod.

anonym_a6abf1
2. nov 2025

Nikdy, ak by muz o mňa nemal zaujem, alebo ja o neho určite by som nemrhala svojim drahocenným životom len aby som sama nebola.Tak hlboko by som neklesla.
Dala by som nám sancu na nový začiatok, jemu nech si najde zenu ktora ho bude milovať a tak isto i ja.A nie sebecky v niecom ostavat čo je mrtve.

gribka1
2. nov 2025

Mňa iba zaujalo, že ešte s ním máš sex. Dôvod?

martinka13
2. nov 2025

Nie. Aký by to malo zmysel?

niki35
2. nov 2025

@anonym_autor určite by som pri milovaní nezatvárala oči a neodtrpela si to :D jednoducho by som sa s takým človekom ani nemilovala. Je to len tvoja voľba . Drží ti niekto nôž pri krku že to robíš?

terezia74
2. nov 2025

@anonym_autor a preto som radšej sama

anonym_e74f2a
2. nov 2025
@really8

@alickapusinka nejak sa tie dovolenky a kabelky musia zaplatit😂😂

@really8 tak verím, že toto je dôvod vo viacerých takýchto vzťahoch zotrvavat

domkakvet
2. nov 2025
@gribka1

Mňa iba zaujalo, že ešte s ním máš sex. Dôvod?

@gribka1 autorka asi nema kam ist, tak jej nic ine neostava.

anonym_98dd39
2. nov 2025

Mala som vzťah, kde sme sa obchádzali ale s takou osobou som ja nemala sex, nebudem predsa spať s niekým, kto sa zvyšok dňa tvári, že tam nie som. Dali sme to dokopy, lebo sme obaja chceli to dať dokopy a teraz sme spolu šťastnejší, než na začiatku vzťahu 🙂.

anonym_d2122d
2. nov 2025

Kde sú tie vsetky, ktoré tu denne pišu, aké majú nanič manželstvá, ako by odišli, ale nemajú kde a nemajú na odchod financie? Vidíš autorka, si jediná . Celý MK samé šťastné vzťahy 😆

reanda
2. nov 2025
@anonym_e74f2a

@really8 tak verím, že toto je dôvod vo viacerých takýchto vzťahoch zotrvavat

@anonym_e74f2a ja zas neverim.. ze je tolko zien, co by trpeli kvoli kabelke.. skor je to tym, ze su presvedcene, ze ina cesta nie je, alebo ju nevidia.. necitia sa na to, zvladat zivot same.. a hlavne, ked uz su vo vztahu deti.. ano, v dnesnej dobe su v kurze samostatne a sebestacne xeny, co vsetko zvladnu same lavou zadnou a s prstom v nose, ale ja nemam dojem, ze by toto malo byt prirodzene.. vztah muz/zena a rodina je prirodzenene nastaveny tak, aby bol zvladany vo dvojici a nie, ze kazdy rodic ma byt schopny to utiahnut sam.. a urcite to mnohe zeny tak aj citia, ze by to same s detmi tazko dali a nechcu ohrozit naplnenie ich primarnych potrieb, tak zostavaju aj v nevyhovujucich vztahoch.. zvlast, ked este nemaju oporu ani vo svojich povodnych rodinach..
a v dnesnej dobe, ked sa tu kazdy chyta za hlavu a vyplakava, ako vsetko ide dolu vodou a ako to nebudu financne zvladat ani vo dvojici, tak samozrejme, ak zena zije v nefunkcnom vztahu, tak v nom zotrvava isto len kvoli kabelkam a dovolenkam 🙄

anonym_e74f2a
2. nov 2025
@reanda

@anonym_e74f2a ja zas neverim.. ze je tolko zien, co by trpeli kvoli kabelke.. skor je to tym, ze su presvedcene, ze ina cesta nie je, alebo ju nevidia.. necitia sa na to, zvladat zivot same.. a hlavne, ked uz su vo vztahu deti.. ano, v dnesnej dobe su v kurze samostatne a sebestacne xeny, co vsetko zvladnu same lavou zadnou a s prstom v nose, ale ja nemam dojem, ze by toto malo byt prirodzene.. vztah muz/zena a rodina je prirodzenene nastaveny tak, aby bol zvladany vo dvojici a nie, ze kazdy rodic ma byt schopny to utiahnut sam.. a urcite to mnohe zeny tak aj citia, ze by to same s detmi tazko dali a nechcu ohrozit naplnenie ich primarnych potrieb, tak zostavaju aj v nevyhovujucich vztahoch.. zvlast, ked este nemaju oporu ani vo svojich povodnych rodinach..
a v dnesnej dobe, ked sa tu kazdy chyta za hlavu a vyplakava, ako vsetko ide dolu vodou a ako to nebudu financne zvladat ani vo dvojici, tak samozrejme, ak zena zije v nefunkcnom vztahu, tak v nom zotrvava isto len kvoli kabelkam a dovolenkam 🙄

@reanda nemusí to byť zrovna kabelka, ale je aj tu na MK kopa žien, ktoré otehotneli hneď po maturite, alebo ešte aj pre ňou, nasťahovali sa k mužovi do jeho bytu, alebo k do domu k jeho rodičom a teraz si uvedomujú, že keby aj chceli odísť, nemajú a kam ani za čo, tak zotrvávajú aj v nefunkčnom vzťahu. Je to možno nastavené tak, aby bol muž so ženou vo dvojici, ale zase je lepšie byť sama ako s magorom a ak sa jeden z tej dvojice rozhodne odísť, tak ten druhý s tým tak či tak nič neurobí

reanda
2. nov 2025
@anonym_e74f2a

@reanda nemusí to byť zrovna kabelka, ale je aj tu na MK kopa žien, ktoré otehotneli hneď po maturite, alebo ešte aj pre ňou, nasťahovali sa k mužovi do jeho bytu, alebo k do domu k jeho rodičom a teraz si uvedomujú, že keby aj chceli odísť, nemajú a kam ani za čo, tak zotrvávajú aj v nefunkčnom vzťahu. Je to možno nastavené tak, aby bol muž so ženou vo dvojici, ale zase je lepšie byť sama ako s magorom a ak sa jeden z tej dvojice rozhodne odísť, tak ten druhý s tým tak či tak nič neurobí

@anonym_e74f2a tak ale pripad, co opisujes, tiez nema nic spolocne s kabelkami a dovolenkami.. pochybujem, ze sa nejaka osemnastka vedome rozhodne otehotniet s magorom, len aby jej mal kto kabelky kupovat..

anonym_e74f2a
3. nov 2025
@reanda

@anonym_e74f2a tak ale pripad, co opisujes, tiez nema nic spolocne s kabelkami a dovolenkami.. pochybujem, ze sa nejaka osemnastka vedome rozhodne otehotniet s magorom, len aby jej mal kto kabelky kupovat..

@reanda tak to by si sa divila, moja známa je riaditeľka súkromnej škôlky. Hádam tretina takýcn matiek tam je. Netvrdím, že sa vydávali v 18. ale niektoré sú veľmi mladučké a dieťaťom s takýmto magorom, ale prachatým si zabezpečili pohodlný život, aj keď v zlatej klietke. Že pre toho muža nič neznamenajú, im je asi jedno, neviem. Ja som len divila, že koľkolkrát krásna mladá žena, celkom inteligentná, ale zrejme lenivá na sebe pracovať, si vezme somára, staršieho aj o dvadsať rokov, aby sa mohla vyvážať v kabriolete, nepracovať, vysedávať s podobne duchom chudobnými na kávičkách. Nie, nezávidím, mám sa našťastie dobre, ale nič mi samé z neba nespadlo a muža mám preto, lebo ho mám rada, nie preto, že by som bez neho nevyžila.

reanda
3. nov 2025
@anonym_e74f2a

@reanda tak to by si sa divila, moja známa je riaditeľka súkromnej škôlky. Hádam tretina takýcn matiek tam je. Netvrdím, že sa vydávali v 18. ale niektoré sú veľmi mladučké a dieťaťom s takýmto magorom, ale prachatým si zabezpečili pohodlný život, aj keď v zlatej klietke. Že pre toho muža nič neznamenajú, im je asi jedno, neviem. Ja som len divila, že koľkolkrát krásna mladá žena, celkom inteligentná, ale zrejme lenivá na sebe pracovať, si vezme somára, staršieho aj o dvadsať rokov, aby sa mohla vyvážať v kabriolete, nepracovať, vysedávať s podobne duchom chudobnými na kávičkách. Nie, nezávidím, mám sa našťastie dobre, ale nič mi samé z neba nespadlo a muža mám preto, lebo ho mám rada, nie preto, že by som bez neho nevyžila.

@anonym_e74f2a tak riaditelka isto vidi vsetkym do sukromia, aby vedela s istotou povedat, preco sa vydavali 🙂 .. su to iba domnienky.. ale ok, ver, comu chces.. a mozno mas pravdu 😉

anonym_1d45bb
4. nov 2025

My nemame sex roky ani dotyky nic. A nie je kam ist nie su peniaze.

Strana
z2