icon

Život bez muža

11. sep 2025

ahojte, mozno sa chcem len vyrozpravat a zistit ci je niekto taky ako ja … ano, vsetky tuzime po krásnej laske ako z filmu … mam 29 rokov, za sebou par vzťahov kde som milovala celým svojim srdcom, no vzdy sa z toho chlapa vykľul cur…ak .. proste mam chut uplne zanevret na chlapov, aj co mam v okoli, priatelia/manzelia kamosiek, bud su chlipni, podvádzajú, nestarajú sa atd atd … ano ano viem ze nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ja uz mam fakt pocit ze su vsetci muzi na jedno kopyto( v dnesnej dobe ) … proste je mi z nich zle .. ale vzdy som tuzila mat babatko, ale zacinam uvazovat nad zivotom ze by som chcela zit bez chlapa v buducnosti .. mam pocit ze slobodne zeny su ovela šťastnejšie, s tymi chlapmi vkuse musis len nieco riesit, ci ta nepodvadza, ako sa sprava, ze sa nestará o domácnosť, popripade týrané zeny … proste, v dnesnej dobe najst normálneho chlapa fakt ideálneho do zivota musi byt vyhra … v mojom veku, co su do 30tky, su nevyzreti na vazny vztah, poflakuju sa po baroch a chceli by ojet vsetko co ma krvný obeh … a po 30tke nezadani, no s tymi je tiez vacsinou nieco zle, inak bx niekoho mali … strasne nieco .. tie ktore ste v super vztahu manželstve a pod prajem vam to zo srdca … a my ostatne, no asi si len ten svoj zivot urobit sama co najkrajším

Strana
z6
moze
11. sep 2025

Odkial si? Ja mam vo svojom okoli hlavne normalnych nezadanych chlapov, ktori by sa radi usadili, no nemaju s kym.

madeincssr
11. sep 2025

@anonym_autor a rovnaky pohlad ma na zeny mnozstvo este/uz nezadanych chlapov. Aj mnohe temy a nazory tu na MK oba tieto pohlady potvrdzuju. Bohuzial. Spejeme k individualizmu/samotarstvu a vymieraniu.

anonym_4e0eba
11. sep 2025

@anonym_autor srdiečko, napísala si to presne tak akokeby som to písala ja. Môj posledný vzťah bol v 23-tke. Teraz mám 38 a 15rokov som šťastne slobodná lebo... viď tvoj príspevok

gribka1
11. sep 2025

Určite by nemal byť zmysel života partner, ale zvláštne je, že priťahuješ k sebe tých čurákov. Ako sa vôbec s takým niekým dávaš dokopy? Ak ty si žena, ktorá má čo ponúknuť takému "normálnemu mužovi", ako to, že to vždy takto skončí? Pretože určite takí normálni sú.

anonym_2b6532
11. sep 2025

Dnes oslavujem 27. V živote som nemal partnerku, tak neviem aký je to pocit, keď partner/ka takto vyvádza. Zároveň ma mrzí, že sa chlapi takto správajú. Robia zlé meno tým zvyšným dobrákom.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
madeincssr
11. sep 2025
@gribka1

Určite by nemal byť zmysel života partner, ale zvláštne je, že priťahuješ k sebe tých čurákov. Ako sa vôbec s takým niekým dávaš dokopy? Ak ty si žena, ktorá má čo ponúknuť takému "normálnemu mužovi", ako to, že to vždy takto skončí? Pretože určite takí normálni sú.

@gribka1 mozno je problem aj v tom, ze normalni sice su, ale my hladame dokonalych.

domkakvet
11. sep 2025

@anonym_autor nehladaj a bud pride samo, alebo nie.

gribka1
11. sep 2025
@madeincssr

@gribka1 mozno je problem aj v tom, ze normalni sice su, ale my hladame dokonalych.

@madeincssr No dokonalých môžu hľadať len dokonalé. 😂

madeincssr
11. sep 2025
@gribka1

@madeincssr No dokonalých môžu hľadať len dokonalé. 😂

@gribka1 ...a to si o sebe mysli vacsina z nas.

autor
11. sep 2025
@gribka1

@gribka1 školská laska, 2 roky, zistila som ze vypisuje inym … potom som mala priatela 4 roky, spoznali sme sa v praci, vykľul sa z neho totalny manipulátor, az po rozchode som zistila ze ma neraz podviedol, dokonca skusal na moju najlepsiu kamosku … teraz som mala 2 roky priatela v mojom veku (29) zo zaciatku super, potom som zistila ze ma potrebu vkuse si tajne vypisovat s bývalými, radsej isiel gemblit pc ako ist so mnou niekde na vylet, kamarati partie a ozieracky mu boli tiez prednejsie … ale reci ako mna miluje samozrejme, lenze to nestaci … pomedzi to som mala nejake flirtiky, teda ja som stale myslela ze z toho aj nieco bude, jeden sa chcel len nezáväzne stretavat a mat zomna matrac, druhy nas balil tri naraz a pod … klasika … stali sa mi aj veci ze mi napr vypisoval frajer mojej kamosky, ked sme niekde pili ako ho priťahujem a pod .. hnus, samozrejme som jej to povedala … druhej známej priatel ( su spolu 10rokov )ked sme taktiež niekde sedeli a isli sme domov taxikom on sedel vedla mna vzadu, zacal ma obchytkavat na nohe … no hnus cislo 2 … proste wtf … nemam pocit zeby som bola zena co nema co dat tomu chlapovi … ziadny sa somnou rozist nechcel a dokonca plakali a prosili ma ked som sa rozisla, ako som ich vsetko na svete … ale proste je to nechutne, ja chcem lasku a vernosť to je u mna prvoradé, nie robit veci za chrbtom, hnusi sa mi to …

autor
11. sep 2025
@anonym_2b6532

Dnes oslavujem 27. V živote som nemal partnerku, tak neviem aký je to pocit, keď partner/ka takto vyvádza. Zároveň ma mrzí, že sa chlapi takto správajú. Robia zlé meno tým zvyšným dobrákom.

@anonym_2b6532 prajem ti len vsetko najlepsie 🙂 verim ze aj normálni existuju, ale kde sa skrývajú to teda neviem

gribka1
11. sep 2025
@madeincssr

@madeincssr Určite nie😁

autor
11. sep 2025
@madeincssr

@domkakvet
@gribka1
@madeincssr
ja si urcite nemyslim ze som dokonala, ani nehladam dokonaleho, vlastne nehladam nikoho, vsetko mi prislo do zivota samo, len sa proste zamýšľam ci tie zeny vo vzťahoch najmä dlhodobých taketo veci tolerujú alebo si uz zvykli alebo na to neprisli ze ich partner nieco take robi alebo ako to je … lebo ako vravim, ja väčšinu mužov co poznam tak je to to iste/podobne … nepotrebujem dokonalosť, stačila by vernosť, uprimnost, laska dôvera … proste veci ktore by v tom vztahu mali byt a ponúkam ich aj ja

autor
11. sep 2025
@anonym_4e0eba

@anonym_autor srdiečko, napísala si to presne tak akokeby som to písala ja. Môj posledný vzťah bol v 23-tke. Teraz mám 38 a 15rokov som šťastne slobodná lebo... viď tvoj príspevok

@anonym_4e0eba fakt mam niekedy pocit ze som sama takto zmýšľajúca, ale cim dalej tym mam viac pocit ze mi bude lepsie samej ako s nejakým dilinom …

gribka1
11. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 školská laska, 2 roky, zistila som ze vypisuje inym … potom som mala priatela 4 roky, spoznali sme sa v praci, vykľul sa z neho totalny manipulátor, az po rozchode som zistila ze ma neraz podviedol, dokonca skusal na moju najlepsiu kamosku … teraz som mala 2 roky priatela v mojom veku (29) zo zaciatku super, potom som zistila ze ma potrebu vkuse si tajne vypisovat s bývalými, radsej isiel gemblit pc ako ist so mnou niekde na vylet, kamarati partie a ozieracky mu boli tiez prednejsie … ale reci ako mna miluje samozrejme, lenze to nestaci … pomedzi to som mala nejake flirtiky, teda ja som stale myslela ze z toho aj nieco bude, jeden sa chcel len nezáväzne stretavat a mat zomna matrac, druhy nas balil tri naraz a pod … klasika … stali sa mi aj veci ze mi napr vypisoval frajer mojej kamosky, ked sme niekde pili ako ho priťahujem a pod .. hnus, samozrejme som jej to povedala … druhej známej priatel ( su spolu 10rokov )ked sme taktiež niekde sedeli a isli sme domov taxikom on sedel vedla mna vzadu, zacal ma obchytkavat na nohe … no hnus cislo 2 … proste wtf … nemam pocit zeby som bola zena co nema co dat tomu chlapovi … ziadny sa somnou rozist nechcel a dokonca plakali a prosili ma ked som sa rozisla, ako som ich vsetko na svete … ale proste je to nechutne, ja chcem lasku a vernosť to je u mna prvoradé, nie robit veci za chrbtom, hnusi sa mi to …

@anonym_autor Super, že vieš čo chceš, len ti nefunguje varovný systém. Nie je možné, stále natrafiť na debilov. Ty nemáš skúšať vzťah, ty máš hlavne spoznávať, ale keď nevieš rozoznať ani po pol roku, že niečo nie je dobré, tak sa ti to proste vracia. No a skús sa hýbať v inej spoločnosti ako doteraz.

sevrin
11. sep 2025

@anonym_autor máš na sebe nejaké tetovanie?

autor
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka dakujem za podporu, si zlata ❤️ prajem ti vsetko dobre

autor
11. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor máš na sebe nejaké tetovanie?

@sevrin ako to súvisí ?

domkakvet
11. sep 2025
@anonym_autor

@domkakvet
@gribka1
@madeincssr
ja si urcite nemyslim ze som dokonala, ani nehladam dokonaleho, vlastne nehladam nikoho, vsetko mi prislo do zivota samo, len sa proste zamýšľam ci tie zeny vo vzťahoch najmä dlhodobých taketo veci tolerujú alebo si uz zvykli alebo na to neprisli ze ich partner nieco take robi alebo ako to je … lebo ako vravim, ja väčšinu mužov co poznam tak je to to iste/podobne … nepotrebujem dokonalosť, stačila by vernosť, uprimnost, laska dôvera … proste veci ktore by v tom vztahu mali byt a ponúkam ich aj ja

@anonym_autor dolezite je, ze si este mlada a este stale si mozes vyberat a aj to, ze si to uvedomujes, ze je potrebne to triedit.

anonym_b23bec
11. sep 2025

Skús ženy ;) dokonalý chlap = úplne obyčajná žena správaním..

sevrin
11. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin ako to súvisí ?

@anonym_autor tak máš alebo nie?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor tak máš alebo nie?

@sevrin pytam sa ako to súvisí 😀

sevrin
11. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin pytam sa ako to súvisí 😀

@anonym_autor ale ja som sa prvý spýtal, stačí odpovedať a poviem ti aký to má súvis.

gribka1
11. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor ale ja som sa prvý spýtal, stačí odpovedať a poviem ti aký to má súvis.

@sevrin Povedz všetkým, aký to má súvis. To bude niečo neprebádané😂.

liusa82
11. sep 2025

ja som našťastie typ, ktorý vydrží aj sám so sebou.Stačí mi k tomu rodina,pár kamošiek a teda bratranci a sesternice lebo ani súrodencov nemám.Mne vzťahy vôbec nechýbajú.A dlho som bola sama len v 28 som mala prvý vzťah čo už ty si mala dávno potestovane a existujem😁 Síce teraz nie som sama ale keby znovu som, tak nehladám už nikoho mňa to ani nebaví.To už radšej budem bývať s nejakou kamoškou teda aby som sama v dome nebola ak už ale chlapa zhladávať nebudem žiadneho

anonym_73f89e
11. sep 2025
@anonym_b23bec

Skús ženy ;) dokonalý chlap = úplne obyčajná žena správaním..

@anonym_b23bec Toto som si aj ja dlho myslel, že najlepšou partnerkou pre muža je jeho dobrý kamarát, ale stačí s ním dlhší pobyt niekde na služobnej ceste, výlete, dovolenke a aj z toho človek vytriezvie. Chyba bude predsa len v tom subjekte.

autor
11. sep 2025
@sevrin

@sevrin Mam ano, no prezraď ten súvis 😂

goodidea
11. sep 2025

@anonym_autor no takto..z toho čo píšeš mi príde že si žena, ktorá vyzerá dobre čiže vizuálne určite nemáš problém pritiahnuť chlapa.. a myslím si že priťahujes..a aj chlapcov ktorých si mala že to boli lovci,alfa kvázi Bad boys alebo ako to mám nazvať,no..ale je aj veľa veľa chalanov ktorí nevyzerajú vzhľadovo až tak dobre príklad a verím že to sú určite dobrí chalani verni,pracoviti,úspešní,starostlivi ..len tam nieje možno na začiatku ten wow efekt

Strana
z6