icon

Život bez vzťahu: V 22 rokoch žiadna potreba hľadať partnera?

16. jan 2025

Ahojte, mám 22 rokov a nemám nejakú potrebu mat alebo hľadať si nejakého chlapa. V živote som žiaden vzťah nemala ( nikdy som ani nemala pocit žeby bol nejaký normálny chalan ktorý by mal skutočný záujem o mna ),vždy som si myslela že to vekom príde lenže ja stále nemám potrebu mat nejaký vzťah vyhľadávať. V mojom okoli mám všetky kamarátky zadané a všetky mi tvrdia žeby už som mohla niekoho mat, že keď zažijem ten vzťah tak pochopím… lenže ja mám pocit že aj takto mi to vyhovuje byt sama a neriešiť problémy vzťahov. Chcem sa opýtať či niekto mal to podobne alebo som len jednoducho čudačka ktorá bude nakoniec po cely život sama😀😀

viestta
16. jan 2025

Netreba vyhladavta vztah, ak ti pride ten pravy do zivota bude aj vztah. Vyhladavanie vztahu mi znie zufalo. Byt s niekym, hocikym, len aby som s niekym bola je fakt prejav zufalstva

s1s4
Autor odpoveď zmazal
martina7578
16. jan 2025

Nie si čudáčka aj keď v tvojom veku som po vzťahu vždy túžila. Ale po viacerých nevydarených sa už do vzťahu nehrniem.

vanilkovazmrzka
16. jan 2025

Nic nerob na silu. Ked ti je takto dobre, uzivaj si zivot aky mas. Ked pocitis potrebu hladat vztah, potom budes hladat vztah. Len pre teba moze byt potom v buducnosti tazke zvyknut si napriklad na fungovanie v domacnosti vo dvojici.

stew1e
Autor odpoveď zmazal
yelena159
16. jan 2025

Mám 26 a cítim to rovnako. Takiež som nemala žiadny vzťah, lebo proste nechcem. Rada som single, užívam si slobodu, a aj tak o mňa nikto nemá záujem, čiže pohoda.

tyrkysovy_joekey
16. jan 2025

Vztah je fajn, aj sloboda je fajn 😉 Vyskusane dlhodobo obidve. 😇 Mozno raz pride taky co ta hned zaujime, zapadnete do seba ako skladacka, a bude vybavene. Ani nebudes riesit co sa deje, jednoducho budes vediet ze ho chces. Ako ked zbadas tiramisu pohar v tej malej chladnicke v cukrarni. Alebo nie, a budes si spokojne slobodne zit, az na veky vekov.

domkakvet
16. jan 2025

Nie si cudacka a do zivota ti este len neprisiel muz po ktorom by si tuzila, este mas na to dost casu.

kacena4
16. jan 2025

neboj nie si cudna len nie si konzumny typ cloveka ktory nahana chlapov uz od zakladnej... moje deti tiez este nemaju vztah a tiez im to nechyba ale neberu to tak ze cely zivot budu same, neboj ono to casom pride. ja som sa zamilovala prvy krat v 23r. a do roka sme sa vzali dnes sme spolu 1/4 storocie 😍 drzim palceky v najdeni si jedneho chlapa na cely zivot

hnedovlaska1234
16. jan 2025

Ja mám 20 rokov a tiež som nikdy nemala vzťah. Zvyknem sa cítiť niekedy zle za to, že nič nemám za sebou ako už niektorí v mojom veku. Sú chvíle kedy si poviem, že by som rada chcela niekoho aj ja, ale potom mám aj chvíle keď mi je fajn samej, že mám slobodu a nie som kvázi k nikomu “pripútaná”. Takže ja by som aj vzťah chcela ale iba vtedy ak by prišiel do môjho života niekto, kto by za to naozaj stál a pocítila by som, že toto je ono😊 Ale nasilu to akože nechcem vyhľadávať….nemyslím, že je to divné. Aj keď sem-tam sa cítim aj ja divná😕

mariangelo
17. jan 2025

@domkakvet mas 60perc sancu na rozvod . Doporucujem najst a nastudovat Jozef Hausmann Nahota feminizmu . A aj jeho dalsie analyzi

martinadomianova
17. jan 2025

Ja som napr do 23och rokov tiež nemala žiaden vzťah. Ani ma to netrápilo, vtedy som sa zaujímala o iné veci. A nasilu hľadať niečo, tiež nemá zmysel.

matapo
17. jan 2025

...no ja som po niekoľkoročnom (25r) vzťahu sama a absolútne netúžim po ďalšom vzťahu a mužovi po mojom boku. Niekedy sa pýtam načo som vôbec v tom vzťahu tak dlho bola, čo mi to dávalo, lebo mám pocit že teraz som úplne šťastná, spokojná, veľa veci ma napĺňa a vôbec mi ten muž po boku nechýba, práve naopak. Som sama sebou paňou a je to super.

1985murka8
18. jan 2025

Ja som bola sama až do 34 rokov a nič mi neušlo. Všetko príde v pravý čas. Nic netreba silit. Niekto nájde lasku v 18., niekto v 40. Všetko má svoj čas.