icon

Zlý pocit zo vzťahu

8. jan 2026

Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako vnímate nasledovnú situáciu, lebo ja mam velmi zly pocit z mojho partnera, ktory mi povedal nasledovne:
"Preco si myslis ze si ta najprv zoberiem a az potom si vezmem hypotéku? Aby si ma pripravila o dom?" A zasmial sa.
Tomuto jeho výroku predchádzala debata o tom, co bude dalej, ako si to vlastne predstavuje. Je rozvedeny, ma 4 deti a ja som mu vela financne pomohla. (Peniaze zatiaľ naspäť nemám). Nesúhlasil s tym, aby som si ja vzala na seba hypotéku, ze on mi nebude prispievať na splátky. Ze budeme zit u neho, ked si on vezme hypotéku. Ale to uz by podla mna jemu vyhovovalo, aby som ja jemu prispievala.
Citim, ze ma zatial iba vyuzil vo svoj prospech.
Ako vnímate túto situáciu vy? Zaujíma ma váš názor a čo by ste robili na mojom mieste.

Strana
z4
alickapusinka
8. jan 2026

To že by som si pýtala svoje peniaze nazad a ukončila by som defitivne tento nevzťah.Mňe stačilo rozvedení 4 deti och pane bože.Si si ista že tie peniaze ktore si mu požičala vrati ked musi prispievať na 4 deti výživne.Nebud hlúpa nedotuj ho. Zastav kohútiky finančne. A kúp si nehnuteľnosť svoju bez neho.Prečo chce si kupiť sám aby si mu prispevala to môžeš ísť bývať do prenajmu.ON jasne povedal nebude tebe prispievať a TY jemu máš.Vypočitavec obyčajny.Všetko len vo svoj prospech chce.Uvidiš ked zastaviš kohútiky fnančne ako rýchle skonči váš vzťah.

stellarstar
8. jan 2026

Súhlasím s vyššie napísaným

sissy27
8. jan 2026

@anonym_autor ja som zástancom toho, že nehnuteľnosť má mať len jedného majiteľa, aj keď chápem, že nie vždy je to reálne. Ale aby mi chlap diktoval, či si môžem alebo nemôžem zobrať hypo a kúpiť nehnuteľnosť - tak takú ešte nehrali. On tebe na hypo prispievať nechce, ale ty na tú jeho prispievať máš?
Takže moje riešenie by bolo:
1. zobrať si hypo za slobodna, bez jeho vedomia
2. dostať požičané peniaze späť
3. nikdy si ho nebrať za manžela
4. ukončiť vzťah a žiť si svoj spokoný život

huxy
8. jan 2026
@sissy27

@anonym_autor ja som zástancom toho, že nehnuteľnosť má mať len jedného majiteľa, aj keď chápem, že nie vždy je to reálne. Ale aby mi chlap diktoval, či si môžem alebo nemôžem zobrať hypo a kúpiť nehnuteľnosť - tak takú ešte nehrali. On tebe na hypo prispievať nechce, ale ty na tú jeho prispievať máš?
Takže moje riešenie by bolo:
1. zobrať si hypo za slobodna, bez jeho vedomia
2. dostať požičané peniaze späť
3. nikdy si ho nebrať za manžela
4. ukončiť vzťah a žiť si svoj spokoný život

@sissy27 presne tak

anonym_bdbdb8
8. jan 2026

Ty musíš byť veľmi zúfalá, ak si odkázaná na rozvedenca so 4.deťmi. Vidím, že nadarmo sa s nim žena nerozviedla.

mk22
8. jan 2026

V prvom rade by som riešila vrátenie sumy kt ti dlží.
A ries si sama svoje bývanie.
A teda obdivujem ta, 4deti, ma co robiť.. nikdy, radsej sama

anonym_6514fc
8. jan 2026

Je hlupák, lebo keby zobral hypotéku ako slobodný a potom si ťa vezme tak peniaze sú spoločné a máš nárok na vyplatenie z polovice splátok hypotéky keby ste sa rozviedli.
Alebo skôr rovno počíta že žiaden sobáš ani nebude, vtedy má pravdu nič tvoje nebude.

marci9
8. jan 2026

Musela by si byť padnutá na hlavu, keby si sa vydala za rozvedeného so 4 deťmi. Kúp si vlastný byt, alebo dom, ak nemáš dosť financií, zober si vlastnú hypotéku a splácaj si ho. Veď nemusíte bývať v spoločnej domácnosti. Zatiaľ by som sa s ním nerozchádzala, lebo ak sa s ním rozídeš, peniaze, ktoré si mu požičala, už asi nikdy neuvidíš. Hlavne mu už žiadne ďalšie nepožičiavaj a tlač na neho, nech ti požičané vráti.

7miriam77
8. jan 2026

....tento chlap je vypočítavý somár.... buď rada, že sa prejavil, asi to nemal tak skoro v pláne a teraz si bucha hlavu o stenu. Utekaj z kratsej cesty

alickapusinka
8. jan 2026

môžem vedieť koľko penazi ti dlhuje a koľko aký čas.

viestta
8. jan 2026
@alickapusinka

To že by som si pýtala svoje peniaze nazad a ukončila by som defitivne tento nevzťah.Mňe stačilo rozvedení 4 deti och pane bože.Si si ista že tie peniaze ktore si mu požičala vrati ked musi prispievať na 4 deti výživne.Nebud hlúpa nedotuj ho. Zastav kohútiky finančne. A kúp si nehnuteľnosť svoju bez neho.Prečo chce si kupiť sám aby si mu prispevala to môžeš ísť bývať do prenajmu.ON jasne povedal nebude tebe prispievať a TY jemu máš.Vypočitavec obyčajny.Všetko len vo svoj prospech chce.Uvidiš ked zastaviš kohútiky fnančne ako rýchle skonči váš vzťah.

@alickapusinka ma pravdu

ivik4
8. jan 2026

Fakt mam pocit ze niektore diskusie su pisane nasilu. Vazne si chces vziat takeho muza a este so 4detmi ? 😱

autor
8. jan 2026
@ivik4

Fakt mam pocit ze niektore diskusie su pisane nasilu. Vazne si chces vziat takeho muza a este so 4detmi ? 😱

@ivik4 Nie, nechcem. Obzvlášť nie po tom, čo mi povedal. Premýšľam, akym spôsobom sa z toho co najskôr dostať preč.

autor
8. jan 2026
@alickapusinka

môžem vedieť koľko penazi ti dlhuje a koľko aký čas.

@alickapusinka Tá suma je dohromady za 5 rokov štvorciferná smerom nahor k päťcifernej.

januska12323
8. jan 2026

Koľko 😳 tie peniaze už neuvidíš pokiaľ si mu ich len tak dala.

jblheart
8. jan 2026

Situácia je jasná. On neplánuje spoločnú budúcnosť s tebou ale skôr sa potrebuje finančne zabezpečiť a ty si tá ktorá to bude zrejme platiť. Aká budúcnosť ťa čaká s človekom čo má financie na prvom mieste a teba na možno 2 alebo nižšie ?

amdornik
8. jan 2026
@januska12323

Koľko 😳 tie peniaze už neuvidíš pokiaľ si mu ich len tak dala.

@anonym_autor si normálna? to si mu postupne požičala takmer 10 000? no môj kristus....
@januska12323 presne tak

lentilka
8. jan 2026
@anonym_autor

@alickapusinka Tá suma je dohromady za 5 rokov štvorciferná smerom nahor k päťcifernej.

@anonym_autor A to ti kontrolky nezačali blikať skôr?

alickapusinka
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor och preboha moja zlata neblazni a máš aspoň nejaký papier že si mu dala či len na dobre slovo.Och čím skôr odideš od neho tým pre teba lepšie.Hoci veľmi draha skúsenosť .Aj toto nám prinesie život.Bože nebud zúfalka 4 deti rozvedení katastrofa.Ježiši 10 tisic no mna vykotí.Strašne bodaj by užerníkov nebolo dobre slobodna bezdetna penazi mu dava skonči to.

bomba36
8. jan 2026

Väčší somár už v ponuke nebol, či prečo si si toto zavesila na krk? Bála si sa zostať sama so sebou?

enmery
8. jan 2026
@marci9

Musela by si byť padnutá na hlavu, keby si sa vydala za rozvedeného so 4 deťmi. Kúp si vlastný byt, alebo dom, ak nemáš dosť financií, zober si vlastnú hypotéku a splácaj si ho. Veď nemusíte bývať v spoločnej domácnosti. Zatiaľ by som sa s ním nerozchádzala, lebo ak sa s ním rozídeš, peniaze, ktoré si mu požičala, už asi nikdy neuvidíš. Hlavne mu už žiadne ďalšie nepožičiavaj a tlač na neho, nech ti požičané vráti.

@marci9 Tie peniaze NEUVIDÍ tak či tak.

autor
8. jan 2026
@alickapusinka

@anonym_autor och preboha moja zlata neblazni a máš aspoň nejaký papier že si mu dala či len na dobre slovo.Och čím skôr odideš od neho tým pre teba lepšie.Hoci veľmi draha skúsenosť .Aj toto nám prinesie život.Bože nebud zúfalka 4 deti rozvedení katastrofa.Ježiši 10 tisic no mna vykotí.Strašne bodaj by užerníkov nebolo dobre slobodna bezdetna penazi mu dava skonči to.

@alickapusinka Na bankovom účte to vidno vo výpisoch.

petronelag
8. jan 2026

S tým mužom, hlavne ak si slobodná, si si nemala vôbec začínať niečo vážnejšie a je celkom možné, že peniaze už neuvidíš vôbec, ešte skôr bude pri rozchode nejaký problém.

autor
8. jan 2026
@bomba36

Väčší somár už v ponuke nebol, či prečo si si toto zavesila na krk? Bála si sa zostať sama so sebou?

@bomba36 Ja sa strasne za to hanbím, co sa mi stalo. Teraz riešim, ako z toho co najrychlejsie von, lebo si myslim, ze to mal vsetko dopredu naplánované, aby ma co najviac oblbol a oklamal. Ano viem, moja chyba. Reálnejšie kontúry toho celého som zacala vidiet po tom jeho vyjadreni, ktore v klude este s odstupom času zopakoval.

autor
8. jan 2026
@petronelag

S tým mužom, hlavne ak si slobodná, si si nemala vôbec začínať niečo vážnejšie a je celkom možné, že peniaze už neuvidíš vôbec, ešte skôr bude pri rozchode nejaký problém.

@petronelag Napríklad aký problem?

alickapusinka
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor preboha moja a to čo tak vidno na vypisoch ale otazne či ich dostaneš nazad na účet.A čo ťa k tomu primelo že si mu toľko penazi napožičiavala.Veľmi draha skusenosť.

amdornik
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no to ti je figu platné

anonym_4faffb
8. jan 2026

Dievča zlaté, kam si dala hlavu? Chlap ktorý má platiť alimenty na štyri deti ty ho dotuješ a ešte s tebou zaobchádza ako s poslednou k...

vilma7
8. jan 2026

A na čo potreboval tie tvoje peniaze? To je pekný chuj...uz sa len dohodnúť na splácaní a dovi dopo. Vidím to presne ako ty.

januska12323
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na výpise vidno akurát prevod z účtu na účet, nemáš nijaký papier o pôžičke ani iný doklad o jeho dlhu.

Strana
z4