Zmätené pocity zo záhadného muža
Boli sme s babami v meste a stretli sme skupinku zaujimavych muzov, dali sme sa do reci co to popili, jeden bol velmi charizmaticky, advokat po 40tke, scitany, vtipny, sexi.. povedala som si toto je ON. Bol velmi prijemny, galantny.. nejak sme skoncili u neho na byte. Byva v centre mesta, krasny byt, vsetko ma svoje miesto, bolo vidno, ze ma rad system. Tvrdil, ze nema ziadnu zenu a v byte to aj tak vyzeralo, ziadne zenske doplnky ani farby, topanky, atd.. na posteli iba jedna perina. V noci sme sa sice trochu mojkali aj snaha bola ale zo sexu nakoniec nic, lebo vraj asi bol dost opity. Nevadilo mi to, lebo som to brala tak, ze na vsetko mame cas, naozaj sa mi paci. Ked sa rano zobudil bol ako vymeneny, ziadne mile slova, drzal sa dva metre odomna a len tocil o niecom, ze ma daky program. Isla som teda do kupelne, ze sa osprchujem a zo zvedavosti otvorila zasuvky, a tam komplet zenska vybava, makeup, sminky, kremy, vlozky, fen, vonavka.. ostala som ako obarena. Nezmohla som sa na slovo odisla domov s tym, ze mozno je to mamine, sestrine.. ze sa potom spytam cez WA. Napisala som hned ako som dosla domov, ze dakujem za vecer a rada sa uvidim znova. A on.. precital a NIC! Hovorim si mozno zaspal este.. ale ani vecer nic. Potrebujem vysvetlenie, zvazujem zajst k nemu domov sa porozorat. Je mi luto zahodit tak zaujimaveho muza, len pre nedorozumenie. Co by ste robili vy?
@anonym_autor prikryla by som sa perinou a pokracovala v snivani…
@anonym_autor sibe ti? Nevtieraj sa. Nema zaujem, tak to respektuj.
@anonym_autor nestrápňuj sa. Už sa mu nevtieraj.
Tak co to popili,hned k nemu a hned do postele
On sa tvári,ze neexistujes
A ty čakáš ze je ten pravý a ešte ho tak aj vidíš
Nechápem fakt
To treba vliezť hned do postele a o ňom nič nevies
😱
Môžte sa baby tváriť na čo chcete
Ale máloktorý chlap je tak tolerantný,ze jeho ,,vyvolena,, hneď opitá skočí do postele
Sa vám čudujem ,že ešte od toho niečo očakávate 🫣
Tak co to popili,hned k nemu a hned do postele
On sa tvári,ze neexistujes
A ty čakáš ze je ten pravý a ešte ho tak aj vidíš
Nechápem fakt
To treba vliezť hned do postele a o ňom nič nevies
😱
@anonym_ecb761 presne, ma ju len za slapotu loviacu chlapov, toto fakt nie je dobra taktika liezt v prvu noc chlapovi do bytu.
Si hlúpa skákať niekomu cudziemu do postele a očakávať že budete mať vzťah, si jedna z mnohých čo cez víkend skončia v jeho posteli.
Jeden taký mi povedal že on ani nepozná ani nevie meno keď sa ráno zobudí že kto vedľa neho leží. Stále cez víkend si ide resetovať hlavu a donesie inú dievčinu.
Skusil, neslo, tym to pre neho hasne... On by sa ti neozval ani keby nieco bolo.
Počúvaj,ty máš koľko rokov? Si tesne po puberte? Lebo inak nechápem,že stretneš nejakého chlapa,"niečo popijete"a ihneď s ním skončíš u neho v posteli. A na druhý deň sa čudujes,že ťa má na háku,v skrinke komplet ženská výbava, neozýva sa a ty ešte spriadas plány,aky je to zaujímavy človek a chces s ním vzťah 🙈
🙈🙈
On je chlap, ktorý len loví trofeje a ty ... Ani nemám slov
@anonym_autor ožrala by som sa znovu, možno nájdeš nejakého ešte zaujímavejšieho, čo sa mu postaví aj pod vplyvom alkoholu 🤣
ak hladas vazny vztah nelez hned do postele s niekym a uz vobec nie v den zoznamenia...
@anonym_autor tvoja mama a sestra ma u teba vlozky?
Počúvaj,ty máš koľko rokov? Si tesne po puberte? Lebo inak nechápem,že stretneš nejakého chlapa,"niečo popijete"a ihneď s ním skončíš u neho v posteli. A na druhý deň sa čudujes,že ťa má na háku,v skrinke komplet ženská výbava, neozýva sa a ty ešte spriadas plány,aky je to zaujímavy človek a chces s ním vzťah 🙈
🙈🙈
On je chlap, ktorý len loví trofeje a ty ... Ani nemám slov
@jaskolka ved mozno to bolo sestrine, mamine 🙂 boze ja nemam slov ako niektore zeny vedia spochybnit jasne dokazy. MOzno ma nejaku znamost co u neho obcas prespi, alebo ma ten byt cisto na ulety a byva uplne inde...Pripadne je rozvedeny, lebo je suknickar a nejake kamosky obcas aj s vybavou u neho prespavaju, pripadne priatelka je odcestovana
no citila som k nemu neuveritelnu chemiu, nehovorte, ze sa to nikdy nestalo, ze dvaja spolu hned skoncili v posteli a zostali spolu. Ved aj tu je o tom vela diskusii..
Ak máš násť rokov tak áno, zájdi k nemu a strapni sa.
Lacný sex,ĺahko dostupný.Si pre neho iba epizóda, na ktorú si už zajtra nebude pamätať. On ti nemá čo vysvetĺovať.Aj keby bol sex, bola si po ruke a on asi nebude úplne verný a charakterný muž.Priateĺku asi má, možno ani nežijú spolu, ale častejšie u neho prespí,tak tam má svoje osobné veci. Alebo je čerstvo rozídený.To je jedno,aj tak čo ešte od neho potrebuješ? Dal ti svojim chovaním úplne jasne najavo,ako ''príjemne'' sa s tebou cíti a že máš ísť do prdele. Už dávno oĺutoval, že si ťa domov dotiahol. Nabudúce bude lepšie vyberať,aby mu stál a aspoň z toho niečo mal.Strápniš sa fajne, len do toho.
je to skor u mladsich, chlap okolo 40 chce bud si vrznut alebo ak aj hlada vazny vztah po tomto co si predviedla zrejme ta skrtol kedze si velmi dostupna na vsetko
no citila som k nemu neuveritelnu chemiu, nehovorte, ze sa to nikdy nestalo, ze dvaja spolu hned skoncili v posteli a zostali spolu. Ved aj tu je o tom vela diskusii..
@anonym_autor aj ja som cítila neuveriteľnú chémiu a cítm ju aj po 15 rokoch, v posteli sme skončili po takmer 3 mesiacoch, keď som ho spoznala aj po iných stránkach. Normálne sme to prežil, aj keď priznávam, že partner už ťažšie. To si sama seba delegovala na jednu z mnohých
Kašli na to, fakt… vôbec nesúdim, že si ku nemu išla, ale keď si to spravila, mala si rátať s tým, ze je to možno iba jednorazovka… ty nič nezahadzuješ kvôli nedorozumeniu, ty v tomto príbehu nie si tá na koni, ktorá sa rozhoduje či to bude alebo nebude pokračovať, on dal hneď od zobudenia najavo úplne jasný nezáujem, opitý spravil blbosť, ktorú teraz ľutuje (alebo aj nie, len proste nechce pokračovať)… po jednej nevydarenej noci si nič nemusíte vysvetľovať… ty si sa veľmi rýchlo namotala na nejakú predstavu, ale to bol len opitý on, ktorý sa ti snažil dostať do nohavičiek… sama píšeš, že ráno bol ako vymenený - to bol skutočný on
Ježiši, ty si jednoduchá 🤦🤦
Ja mam popravde zmiesane pocity z teba. Si ako fľandra, len na jedno pouzitie, z take sa muzom po vytriezveni spravidla hnusia. Ist s niekym cudzim sa vyspat koho sotva poznas je grc. Nenechala si sa dobijat ale ponukla si sa ako slapka. Naco by taku opachu mal vedla seba galantny, sexi, vtipny pravnik? Spamataj sa a rob so sebou nieco, zmen myslenie. Pretoze takymto stylom bude ten tvoj "ON" skor niekde v klube rozvedenych byvalych alkoholikov po 50tke.
no nevydrzala som a napisala som mu, ze by som sa rada zastavila a porozpravala.. a uz su glicky a nieco pise.. tak som zvedava.
Ja mam popravde zmiesane pocity z teba. Si ako fľandra, len na jedno pouzitie, z take sa muzom po vytriezveni spravidla hnusia. Ist s niekym cudzim sa vyspat koho sotva poznas je grc. Nenechala si sa dobijat ale ponukla si sa ako slapka. Naco by taku opachu mal vedla seba galantny, sexi, vtipny pravnik? Spamataj sa a rob so sebou nieco, zmen myslenie. Pretoze takymto stylom bude ten tvoj "ON" skor niekde v klube rozvedenych byvalych alkoholikov po 50tke.
@esmey trefa do čierneho 👍
no nevydrzala som a napisala som mu, ze by som sa rada zastavila a porozpravala.. a uz su glicky a nieco pise.. tak som zvedava.
@anonym_autor píš, čo odpísal 😄
Dievcata,myslim,ze to je vymysleny pribeh,toto nemoze byt realne.Tak,ako v inej diskusii,opity chlap sa vymočil v kuchyni do truby...
@anonym_autor no nejak dlho pise..
Dievcata,myslim,ze to je vymysleny pribeh,toto nemoze byt realne.Tak,ako v inej diskusii,opity chlap sa vymočil v kuchyni do truby...
@tundra Presne tak. Vymyslený príbeh a autorka nás udržiava v napätí, že práve píše 😅. Tomuto naozaj niekto veri?
Asi si sa mu v rannom svetle, triezvemu až tak nepáčila. A ráno si tam vlastne už nemala ani byť.
@tundra minimálne polovica diskusií je vymyslených, s tým už treba počítať. Ale tak čo, je nedeľa. pijem druhú kávu, posúvali čas, flákam sa. A čakám, čo autorka ešte vymyslí, aby príbeh okorenila. Neskonalú lásku asi nie, to by neprešlo, žena v kúpeľoch by ju asi hodila tam, kde nechce, no necháme sa prekvapiť. 😉

@anonym_autor napísala by som to na MK. 😎 Ak ho chceš na sex, ok, ak na vzťah, lovíš v nesprávnych vodách