Zmenila sa kamarátka po mojom pôrode?
Potrebujem sa vyrozprávať. Mám len jednu kamaratku ale takú ktorá o mne vedela úplne všetko , každé tajomstvo , boli sme každý deň v kontakte aj niekoľko krát sme si volali za deň, písali , chodili von , chodili spolu na dovolenku , proste všetko čo najlepšie kamošky robia. Ako som otehotnela sa to začalo meniť , už sme chodili menej von ale stále sme si volali zaujímala sa o každú kontrolu čo nové s bábom a tak. Potom prišiel pôrod , volala mi zaujímala sa asi prvý týždeň , prišla nás pozrieť po 2 týždňoch a malá má už 5 mesiacov a za tých 5 mesiacov sme sa videli dva krát. Volali sme si už málo raz do týždňa a teraz sa mi už viac ako 2 týždne vôbec neozvala , je mi z toho veľmi smutno , ona má inú kamosku s ktorou je v každodennom kontakte a asi som jej už prestala chýbať , no ja som mala len ju a už som asi stratila aj ju. Nemusela sa na mna vykašľať len preto že som sa stala mamou. Mohla ma zobrať aspoň von zavolať mi a povedať že obleč sa ideme von aby som trochu vypla. Od pôrodu len sľubuje a sľubuje. Strašne som smutná dá sa ešte toto nejako napraviť ? 😞😞😞
Napis jej ty,ze chces von,ci by isla. A skus nerozpravat o mamickovskych povinnostiach. Nemozes cakat,ze kamoska,ktora nema deti,bude s tebou denne volat. O com by sa s tebou mala rozpravat? Kamosky nam prichadzaju do zivota v roznych fazach. Teraz ste vo faze,kedy sa tak nepotrebujete. Keby aj ona mala rodinu,mali by ste spolocnu rec.
@marca12 ona má 2 deti , 10 a 12 ročné
@marca12 a boli sme kamošky 7 rokov
Skus ju ty zavolat , že poďme vtedy a vtedy tam a tam. Daj nejaké 2 termíny, ktoré ti vyhovujú a isto si jeden vyberie. Navrhla si jej vôbec stretnutie, či čakáš, že ona sa ozve ?
Úprimne sa porozprávať a dať tomu kamarátstvu nejakú zdravú mieru, ktorá bude vyhovovať obom… možno to nesúvisí úplne priamo s tehotenstvom, ale už ju to dusilo, lebo mňa by toto “niekoľko krát sme si volali za deň, písali , chodili von , chodili spolu na dovolenku , proste všetko čo najlepšie kamošky robia” úplne udusilo… ale to som ja…ďalšia možnosť je, že si sa zmenila a neuvedomuješ si to… ale to je všetko iba možno, možno, možno… my môžeme hádať… ale ked je to tvoja najlepšia kamarátka, s ktorou si si hovorila všetko, tak by si nemala mať problém jej úprimne povedať aj toto
Ja som mala kamosku od skolky. Je krstna mojich dvoch deti. Pri prvom k nam chodila denne dva roky. Pri druhom si nasla pracu mimo mesta, ale stale sa ozyvala, ked bola doma pribehla. Ked sa jej sestre narodilo babatko, akosi na nas zacala zabudat a nielen ze prestala chodit, ale sa uz ani neozyva. Moje tretie dieta ma 4r a videla ho raz.
Neskutocne ma to mrzelo, lebo akykolvek pokus o nadviazanie priatelstva zlyhal. Nechapem, preco sa nezaujima aspon o deti. Velakrat som si poplakala, ale uz ma to aj preslo. Su to uz roky, zmierila som sa s tym.
Ak ste dobre kamosky,tak sa s nou porozpravaj,co sa stalo a preco sa stiahla. Mozno ta nechce otravovat,mozno ty si privela hovorila o babatkovsych veciach a ona to uz nechce riesit,ked ma odrastene deti. Nemali by ste mat problem pokecat. Normalne jej zavolaj,ze ti chyba a chces sa stretnut a na stretku si to vyrozpravajte.
Koľko x si ju volala ty?
@marca12 Nerozumiem, preco "O com by sa s tebou mala rozpravat?" Ja som mala medzi mojimi kamoskami dieta ako posledna a nikdy mi neprislo, ze by sme dnom ich porodu stratili temy na rozhovor. Normalne sme sa bavili o nasich zivotoch, pocitoch, zazitkoch, nazoroch, o ludoch co pozname, o spolocnosti, o vede, o politike atd. atd., tak ako predtym. Ano, pribudlo viac tem o detoch, ale boli to ich zivoty a mna zaujimali. Oni sa zase zaujimali o moje starosti slobodnej, hladajucej partnera 🙂
Zavolaj ty ju povedz oblec sa ideme von . Nemusis len cakat mozes prejavit iniciativu .
@okseen Nenavist k zenam ma tiez vypovednu hodnotu o tebe. Vsetky zeny su falosne, zle, atd. Sebareflexia asi nefunguje, ze? Tvoj znamy Ti povedal tiez hlupost. Muzi byvaju este ovela horsi, staci si pozriet politikov. 😉

Ona chodí von s tou jej kamoskou, s ňou si vola aj píše a preto mna nepotrebuje ale tým že ja inú nemám , tak som smutná že aj keby som chcela ísť von si posedieť alebo sa vyrozprávať tak ani nemám s kým a nemám komu, chýbajú mi staré časy , ako sa na mna mohla takto vykašľať 😞