icon

Znamená správa "aj ja ta lubim" hrozbu pre vzťah?

Dnes o 18:21

Ako by ste reagovali keby ste uvideli notifikaciu od nejakej baby ted apresnejsie kamosky vasho chlapa v jeho mobile typu "aj ja ta lubim"...
Som s nim pol roka, mame otvoreny vztah co sa tyka kamaratov viem ze spolu semtsm vysli von ze mu aj sadla. Ale nechspem tomu ze ked ja zscnem spominat kamaratov to mu vadi.
Neviem ci ma zmysel v tomto pokracovat, robil nieco pri mne na mobile a som to uvidela.

simona20201309
Dnes o 18:24

@anonym_autor no proste sa ľúbia 🥰

anonym_3a32ac
Dnes o 18:26

Opýtala si sa ho niekedy, aký majú medzi sebou vzťah?

anonym_1d1843
Dnes o 18:28

Za mňa to v pohode nie je a asi by som mu narovinu povedala že mi to vadí a či je ochotný povedať kamarátke že má priateľku a takéto slová nech nepoužíva. Ak nie, asi mu na nej záleží viac lebo nie je nič ťažké na tom sa baviť aj bez takýchto vyznaní.

ljmmm
Dnes o 18:37

co to je "otvoreny vztah, co sa tyka kamaratov"?

anonym_35dbc2
Dnes o 18:37

Ja mám najlepšieho kamoša a my sa tak často oslovujeme, že jeden by si myslel, že spolu niečo máme. Bežne mi napíše miláčik, drahá alebo láska. Ale on sa tak baví s mnohými ženami. A niekedy mi napíše do správy, aj ja ťa milujem 🙂 Robíme si tak zo seba srandu. Obaja máme partnerov a svoje rodiny.

kavasmliekom
Dnes o 18:47

@anonym_autor no nie, nie je to ok, ak si vyznávajú lásku, či len ako kamaráti, či ináč. Môže si každý písať čo chce, kto verí tomu, že sú len kamaráti a takto si hovoria bežne, tak klamú sami seba. Osobne by mi to vadilo a neviem, či by som ešte chcela nejake vysvetlenie.

simona20201309
Dnes o 18:48
@anonym_35dbc2

Ja mám najlepšieho kamoša a my sa tak často oslovujeme, že jeden by si myslel, že spolu niečo máme. Bežne mi napíše miláčik, drahá alebo láska. Ale on sa tak baví s mnohými ženami. A niekedy mi napíše do správy, aj ja ťa milujem 🙂 Robíme si tak zo seba srandu. Obaja máme partnerov a svoje rodiny.

@anonym_35dbc2 totálne detinské a hlúpe

enmery
Dnes o 18:50
@anonym_1d1843

Za mňa to v pohode nie je a asi by som mu narovinu povedala že mi to vadí a či je ochotný povedať kamarátke že má priateľku a takéto slová nech nepoužíva. Ak nie, asi mu na nej záleží viac lebo nie je nič ťažké na tom sa baviť aj bez takýchto vyznaní.

@anonym_1d1843 Píše, že majú otvorený vzťah.

anonym_35dbc2
Dnes o 18:50
@simona20201309

@anonym_35dbc2 totálne detinské a hlúpe

@simona20201309 čo je na tom detinské? Máme cez 40.

anonym_4065d2
Dnes o 18:51

@anonym_autor zalezi kam mu sadla 😃

anonym_723479
Dnes o 18:51

Jemu vadia tvoji kamoši. Polož si otázku prečo asi? Žeby "podľa seba súdim teba"? On vie, prečo mu tvoji kamoši vadia, lebo by si to mohla mať s nimi tak ako to má on s kamoškou.

leidin
Dnes o 18:52

Ja neviem, nad tym ako niekto moze uvazovat. Proste je jasne, ze prenho nie si nicim. Uz by som na ho kaslala a keby sa naskytol druhy, bola by som s nim. Necakala by som na ziadnu zmenu, uz nikdy ani keby sa nieco zlepsilo. Proste ta podviedol a je jedno ak to aj viac nedokazes.

enmery
Dnes o 18:53

Čo Ti k tomu napísať, ďalšia, ktorá si ide dobrovoľne ničiť život, prehliada všetky varovné signály. Vôbec si do takéhoto "vzťahu" nemala nikdy liezť, keď nie si stotožnená s týmto. Chorý vzťah, on Ťa ťahá za nos pod rúškom otvorený vzťah a kamarátky /ha ha/ a jemu vadia Tvoji kamoši. Ďalší manipulatívny zakompkexovaný panák.

anonym_2894b0
Dnes o 19:05

@anonym_autor Otvorený vzťah je predsa polygamia a tam sú všetci vítaní, z čoho už samo o sebe vyplýva, keďže si do toho šla s plným vedomím, že sa o žiadny problém nejedná 🙂.

crazy_cat_lady
Dnes o 19:06

Otvoreny vztah je to asi len pre neho, kedze tvoji kamosi mu vadia, fesak by bol uz davno pobaleny a vypoklonkovany