icon

Zomrel mi najlepší kamarát

15. sep 2025

Ahojte, práve som sa dozvedela, že mi zomrel najlepší kamarát. Sedím a pozerám do steny a nemôžem tomu uveriť. Bol môj najlepší priateľ viac ako 26 rokov.. vždy sme tu boli jeden pre druhého, o pol noci, ráno o piatej, kedykoľvek. Bol posledný človek, koho som tu mala...

anonym_b3c870
15. sep 2025

@anonym_autor je mi to luto
Vyplac sa, vysmut kolko potrebujes

enmery
15. sep 2025

Úprimnú sústrasť. Určite nebol posledný-od niekoho si sa to dozvedela. Treba sa vyplakať, slzy liečia. A dobre, že si napísala sem, aspoň nie si sama so svojimi myšlienkami.

autor
15. sep 2025
@enmery

Úprimnú sústrasť. Určite nebol posledný-od niekoho si sa to dozvedela. Treba sa vyplakať, slzy liečia. A dobre, že si napísala sem, aspoň nie si sama so svojimi myšlienkami.

@enmery dozvedela som sa to z jeho FB nástenky. Inak by sa to ku mne nedostalo, teda dostalo, ale možno už neskoro. Čiže vážne to bol jediný človek, ktorý pri mne stál vždy, stále, za každých okolností a ja pri ňom.

anonym_d97c37
15. sep 2025
@anonym_autor

@enmery dozvedela som sa to z jeho FB nástenky. Inak by sa to ku mne nedostalo, teda dostalo, ale možno už neskoro. Čiže vážne to bol jediný človek, ktorý pri mne stál vždy, stále, za každých okolností a ja pri ňom.

@anonym_autor To mi je ľúto, úprimnú sústrasť. Viem ako to bolí..mne pred rokmi dve kamarátky a veľmi dlho som sa s tym nedokázala vyrovnať. Co sa mu stalo?

autor
16. sep 2025
@anonym_d97c37

@anonym_autor To mi je ľúto, úprimnú sústrasť. Viem ako to bolí..mne pred rokmi dve kamarátky a veľmi dlho som sa s tym nedokázala vyrovnať. Co sa mu stalo?

@anonym_d97c37 mne postupne odchádzajú všetci blízki a už toto nedávam. Dostal infarkt, mal po 40tke.

kikusenka1
16. sep 2025

To mi je luto mne tak zomrel kamarat ked som mala 15 a uz je to 24 rokov od jeho smrti a myslím naňho casto dodnes. Časom smútok polavi a zostanú len pekné spomienky

anonym_d97c37
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d97c37 mne postupne odchádzajú všetci blízki a už toto nedávam. Dostal infarkt, mal po 40tke.

@anonym_autor 😪😪

autor
16. sep 2025
@kikusenka1

To mi je luto mne tak zomrel kamarat ked som mala 15 a uz je to 24 rokov od jeho smrti a myslím naňho casto dodnes. Časom smútok polavi a zostanú len pekné spomienky

@kikusenka1 len mne prilis vela blizkych uz odislo. Zomrel mi snubenec, zomrela mi mamka, otec, odišiel môj super kamoš, a teraz on. Bol môj brat, kamarát, priateľ, všetko dokopy. Moja kamoška, zápasí s rakovinou.. tak ja už neviem...

qrstxyz
16. sep 2025

Veľmi ma to mrzí, prajem veľa síl 🙏

anonym_a6b444
16. sep 2025

@anonym_autor To ma mrzi☹(, prajem veľa síl
Partnera a deti nemáš ?

sevrin
16. sep 2025
@anonym_autor

@kikusenka1 len mne prilis vela blizkych uz odislo. Zomrel mi snubenec, zomrela mi mamka, otec, odišiel môj super kamoš, a teraz on. Bol môj brat, kamarát, priateľ, všetko dokopy. Moja kamoška, zápasí s rakovinou.. tak ja už neviem...

@anonym_autor to poznáme viacerí a bohužiaľ s pribúdajúcimi rokmi to lepšie už nebude. Ja v týchto dňoch prežívam niečo podobné. Už sa nedá nič robiť, len sa proste zmieriť s tým, čo iné? Je to klišé ale ako sa hovorí, život ide ďalej a treba s tým žiť.

anonym_1228d7
16. sep 2025

@anonym_autor smutné.Moj muž má 50 r a posledné 3 r chodí po pohreboch spolužiakov, kamarátov.Infarkt, nehoda, rakovina, COVID ďalší má rakovinu a už sa z toho nevylieči.Taky je život smutný v poslednom case

anonym_62f710
16. sep 2025
@anonym_1228d7

@anonym_autor smutné.Moj muž má 50 r a posledné 3 r chodí po pohreboch spolužiakov, kamarátov.Infarkt, nehoda, rakovina, COVID ďalší má rakovinu a už sa z toho nevylieči.Taky je život smutný v poslednom case

@anonym_1228d7

anonym_44e2db
21. sep 2025

Tvoj najlepší kamarát a dozvieš sa to z jeho fb nástenky? Divné. To ste nemali spoločných známych?