Zostal náš vzťah bez impulzu?
Ahojte musím sa asi vyrozprávať hlavne...vyše 10rokov vzťahu, milujem ho, je to neuroticky narcis, ale po rokoch viem ako na neho. Teraz ale - dovolenka- a ja som všetko platila, že nakoniec mi pošle polovicu (zarába trojnásobok môjho platu, ja navyše živím tri deti-nie jeho, som rozvedená). A problém....nepochopil.
Ja som tiez nepochopila
@torysheer ...a neposlal polovicu dovolenkovych výdavkov?
ty si chcela aby platil vsetko vratane tvojim detom ci?
čo?
Ani nepošle, nedufaj v to, vlastne sa čudujem prečo si ho vzala so sebou a ešte mu aj platila
Milujes neurotickeho narcisa, ktory je lakomy .. a to uz 10 rokov ….aj tak na nom vysis a mysli, ze nic lepsie s 3 detmi nenajdes, tak naco … z dovci ste doma, ma na haku. Zaplatis aj nabuduce za jeho existenciu …
Vyplo mi poistky. Milujem neurotickeho narcisa. So ženami nie je nieco v poriadku. Toto bude zase ďalší naplnujuci vzťah. Potreby chlapa. Asi nevieš ako na neho. Už pred dovolenkou si mala oznámiť že zivis tri deti on zarába dosť takže si platí sám. Ak nie ideš s deťmi. A žiadne sľuby že potom a dodatočne. On ti asi občas dá pocit že vieš ako na neho aby dostal čo chce. Ak ma fakt nejakú poruchu osobnosti nastuduj si čo to obnáša a utekaj. Stratiť s takým desať rokov. Inak často lovia ženy s deťmi alebo v ťažkej situácii majú na ne radar hlavne sa im pozdávajú tie čo si myslia že nič lepšie nenájdu a budu s hocikym aby neboli samé. S tými sa dá pekne pracovat a vyuzivat ich roky
Prečo by mal zostať tento vzťah bez impulzu?
On dostal veľmi dobrý impulz, aby v ňom pokračoval...
Vyplo mi poistky. Milujem neurotickeho narcisa. So ženami nie je nieco v poriadku. Toto bude zase ďalší naplnujuci vzťah. Potreby chlapa. Asi nevieš ako na neho. Už pred dovolenkou si mala oznámiť že zivis tri deti on zarába dosť takže si platí sám. Ak nie ideš s deťmi. A žiadne sľuby že potom a dodatočne. On ti asi občas dá pocit že vieš ako na neho aby dostal čo chce. Ak ma fakt nejakú poruchu osobnosti nastuduj si čo to obnáša a utekaj. Stratiť s takým desať rokov. Inak často lovia ženy s deťmi alebo v ťažkej situácii majú na ne radar hlavne sa im pozdávajú tie čo si myslia že nič lepšie nenájdu a budu s hocikym aby neboli samé. S tými sa dá pekne pracovat a vyuzivat ich roky
@sova7 to máš úplnú pravdu. Ale za tie roky som sa naučila ako na neho, a väčšinou to klape. Samozrejme že vedel vopred že ideme na polovicu, aj som mu podrobný zoznam a výpočet potom dala. Aj tak to nešlo hladko, negatívne ma prekvapil.
@torysheer pred platením si mu mala povedať, zlatko, pošli mi peniaze za teba, idem uhrádzať našu spolocnu dovolenku. A ak by neposlal, nikam by nešiel 👍.

@torysheer sorry