icon

Zostať alebo odísť z nefungujúceho vzťahu?

10. aug 2025

Trva to už rok. Manžel si dopisoval s nejakou dievčinou a prisla som na to... Nestretli sa vraj...
Od vtedy sa vo mne niečo zlomilo a ja ho už nevidím takého dokonalého.. sľúbil mi že mi ukáže že je moja istota že ma miluje, no ja mma skôr pocit, že sa len snažil aby sa táto téma viac neotvárala. Vo mne to však kysne... Včera som sa odhodlala zdôveriť mu s mojimi pocitmi... Celé to zlahcil. Vlastne ma obvinil že je to len zamienka aby som mohla od neho odísť. LEBO som si zrazu spomenula čo sa stalo pred rokom.. veľa som plakala a snažila sa mu povedať že to nosím celý ten rok v sebe a že mám pocit že musím mať plán B. povedal mi že som mu pichla nôž do chrbta... Odvtedy sa na mňa ani nepozrel. Som na pokraji nervov... Toto spravanie už nedavam. Žiadne pochopenie. Priznanie si chyby.. len to otočil ako sa mu hodí a tvári sa ako víťaz

terezia74
10. aug 2025

@anonym_autor poslať ho tam, odkiaľ sa nevráti ani s magnetkou 😅 inak nakysnes tak, že sa budeš trápiť veľmi dlho.

pribinak
10. aug 2025

Mala si odísť už pred rokom ….pridte zradil tvoju dôveru a ….koniec

sevrin
10. aug 2025

Odíď a veľmi ďaleko alebo on nech odíde ešte ďalej lebo vy dvaja sa raz pozabíjate.

sense
10. aug 2025

Ak si mu vtedy odpustila nemala by si sa k tomu vracať. Pretože je jasné aj keď odpustis nezabudneš. A ta dôvera už nebude nikdy taká ako predtým. Voľba je ale na tebe. Buď odides alebo ostaneš ale najdôležitejšie je neutapat sa v minulosti lebo škodis tým len sama sebe. Aj keď tie slabé chvíľky prídu bez ohľadu ako sa rozhodnes
A ver tomu aj keby prizná že bol idiot a urobil chybu lepšie sa cítiť nebudes

hopsas
10. aug 2025

@anonym_autor jaj toto ma tak baví tieto mužské manipulácie ....tak on má virtuálnu milenku ( jeho verzia, ak mu veríš, ok) a ty si tá zlá 😃

klementinka58
10. aug 2025

manipulator, poznam viac takych, raz povie tak potom onak a aby si sa necudovala ze jedneho dna z nicoho nic zmizne....vzdy pri tych typoch budu aj ine zeny aj ked virtualne alebo obcasne znamosti, vela muzov to ma ako zavislost a zastieraju to pracou, ze idu nieco vybavit a pod. by som o tom mohla pisat romany

anonym_db8098
10. aug 2025

By som mu povedala, ze nech sa nehra na urazeneho, ze skor by sa mal on kajat, ako to obratit proti tebe. A viem co myslis ten pocit ze je vitaz. Toto mu povedz a napr odid na par hodin, rozhodne nebud vystresovana doma. Nepozrel sa na teba ani? Vazne? Pekna manipulacia. Nahod sa, nebav sa s nim vobec a odid z domu. To ho prinuti premyslat nad tym, co sa prave stalo. Nebud nahnevana, nebud smutna a placliva, naopak. Vysmiata, vypohodena, s niekym si zavolaj na par minut, kde bude citit ako si v pohode aj ked nebudes. A odid z domu na par hodin.

anonym_c8a590
10. aug 2025

@anonym_autor ale ako elegantne zhodil vinu na teba? Hajzlík. Ja by som odišla už pred rokom, toto netolerujem a to, že sa nestretli nevie nijako dokázať, takže to môže byť pravda ja nemusí. No už len to, že vyhľadáva inú by pre ma bola stopka. dôvery v kely navždy

maury
10. aug 2025

On žije paralelne vzťah na diaľku a nie s tebou. Aký je dôvod byť spolu ?