Zotrvám vo vzťahu alebo je čas na zmenu?
Ahojte žienky. Idem sa vyžalovať, možno si po radu. Je toho viac ale začnem co ma najviac trápi. Mam priateľa s ktorým som 10rokov a mame spolu 6rocnu dcérku. Časom sa asi vytratilo všetko čo medzi nami bolo. Obaja vidíme na druhom len chyby, malo komunikujeme, ja sa väčšinou starám o domácnosť rodinu. Samozrejme ze aj do prace chodím. Ale náš vzťah strašne ochladol a neprejavujeme city k tomu druhému. Najviac mi vadí, že niekedy ani domov nepríde alebo až keď som ja v práci. Čiže nocuje u kamaráta.. som moc náladová a viem o tom ale niekedy priznám ze vyvolam hádku zbytočne. No ale v poslednej dobe je tichá domácnosť. Neviem ani ako začať komunikaciu, niekedy je toho na mňa veľa ale snažím sa mu venovať večer v posteli ale pre neho je to málo. Ale keďže moc nepomáha, nemôžem si dovoliť ísť skôr k nemu.. poraďte, mam už pocit ze chce odísť ale neviem sama nie som rozhodnutá ci ho nechať ísť alebo sa zmieriť. A neviem si predstaviť byt sama mamička s dvoma deťmi. Ďakujem aspoň za prečítanie
Alebo keby si mu povedala ze ti vadi ze nocuje u kamarata a ze mas pocit ze sa ti vyhyba. Skusali ste o tom komunikovat?
Ked to pojde u vas takto dalej,on si najde inde butlavu vrbu,ak si uz aj nenasiel a u kamarata znamsna u kamaratky.Vzdy komunikacia,byt uprimni k sebe ale uplne.
z toho co pises. nebavite sa, nemate spolocnu rec, spi u kamarata / to kolko ma rokov , ze prespava u kamosa?/, mate tichu domacnost, o problemoch sa nebavite, riesenia nehladate, ale ty sa mu snazis venovat vecer v posteli... to je naozaj pekne a slachetne... toto je ale riesenie? posad si ho a povedz mu to, co pises sem... ze by ste mali nieco zmenit, inak sa rutite do konca vas dvoch.
Určite je u kamaráta?Myslím, že ste na konci, ak nie musíte na tom zapracovať nevyčítat každu hlúposť, náladová čo znamená vycitas, robíš scény?Začať spolu niekam chodiť von, tráviť čas spolu dcéra je ešte mala určite máte veľa možností ako byť spolu.Rozviest sa je jednoduché, ale chcete to tak?
no to je už na figu keď spí už kde kade po nociach.... teda u toho kámoša, len či ozaj.
asi to už na záchranu ani nie je... by som sa bála nejakej pliagy.
Dobre rozumiem, že máš dve deti s dvoma mužmi? Nuz, 2x zlý výber partnera. Tu sa nedá nic rozumne poradiť. Aj tak zle, aj tak.
@nin12345 áno s nim mam jednu dcérku 6rocnu. Som vdova a mam ešte 15 ročnú. No možno by som mohla skúsiť aj keď, ako som písala komunikácia je veľmi slabá.
@krasneleto pekne si to napísala. Presne , máš pravdu
Ale to je ťažké. Niekedy komunikácia robí najväčší problém.
@nin12345 naša komunikácia vždy vzíde na hádku. Ako aj teraz. Ale už aspoň viem ze chce od nás odísť. Takže asi neskoro som si šla po nejakú radu.
@grof_monte_christo áno dobre tomu rozumieš. Ale prvý bol môj manžel a tragicky zahynul, takže určite by sme boli stále spolu. Druhý bol zlý výber, to už asi viem, keďže naše cesty sa rozchadzaju
Mrzi ma to .. a povedal na priamo ze chce odist? Ak ano uz sa nesnaz. Sice sa budes obracat po financnej stranke ale deti su uz pomerne velke tak nestracaj roky trapenim pre niekoho kto si to nezasluzi
@nin12345 áno, povedal ze si príde zbaliť veci. Aj aby som sa nebála ze finančne na dcéru bude prispievať. No uvidím, hádam bude lepšie. Horšie je to doma, pri deťoch, všetko mi ho pripomína 😞

Najskor si napisala ze mate len 6 rocnu dcerku a potom dve deti. Kazdopadne ako by u vas dopadlo? keby si si ho posadila a opytala sa: pocuj ochladlo to medzi nami mali by sme sa snazit o zachranu, povedz mi co sa deje, potrebujem aby si sa viac zapajal do domacich prac atd atd