Zvláštna hostiteľka
Čo si myslite o osobe ktorá vás pozve k sebe domov na navstevu na pár dni, upecie kolac a povie “to som piekla pre manžela”, alebo pri obede zmieni “to som varila kvôli synovi (dospelému), on to ma rad” 😀 akože mne bolo trápne aj za nu…
ale dala aj tebe z toho. či?
a nedala ti z toho najesť či ako?
A čo je na tom divne? Vidno ze ma rada muza a syna. Ty si kto, budúca nevesta?
Akzoe keby dá pred teba koláč so slovami, "to som upiekla pre manžela" aka nechytaj sa toho a neslintaj 🤣 tak je to čudné.
Ale ak dala pred teba koláč so slovami, "to som upiekla pre manzela, lebo ma ten koláč rad" a od kroji ti tzv ta ponúkne, tak na tom nevidím nič zlé
horsie je ak vas niekto pozve a neponukne ani vodu, ale si idete do auta pre svoju.....a ked ste na ceste domov, tak vam napise sms, ze chlebicky a zakusky zabudli vylozit, ze su v chladnicke 😀
horsie je ak vas niekto pozve a neponukne ani vodu, ale si idete do auta pre svoju.....a ked ste na ceste domov, tak vam napise sms, ze chlebicky a zakusky zabudli vylozit, ze su v chladnicke 😀
@suzitok 🤣
Nepride mi to zvláštne, ale asi to bola svokra, že?
Pokiaľ k tomu nedodala "tak to nejedz" nevidím nič zlé.
A čo ako? Tebe z toho nedala, či čo?
moja mama tak piekla pre brata a predo mnou skrývala, čo ti poviem a keď som náhodou videla makovník tak "to je pre ... on to má rád" odvtedy som nechcela od nej nič pečené, urobila som si sama
A nedala ti z toho či čo ti bolo akože trápne?
moja mama tak piekla pre brata a predo mnou skrývala, čo ti poviem a keď som náhodou videla makovník tak "to je pre ... on to má rád" odvtedy som nechcela od nej nič pečené, urobila som si sama
@lucka_ke tak toto je už úbohé
Nevidím nič zle na poznámke varila som kvôli dieťaťu má take rád, pokiaľ si z toho dostala aj ty a nie že hostitelk tebe neponúkla nic a ale na stole bol tanier s jedlom pre syna
A neponukla ti? Lebo to je rozdiel ak ponúkla bez všetkého a poznamenala, že toto ma rád syn tak som to pre neho upiekla to znie inak, ako keď neponúkne
No mne to príde zvláštne, to akokeby som ja niekoho pozvala na obed a povedala mu “to som varila pre deti ale už kde ste tu dajte si, čo už” 😀🤷♀️
Aj odpovies na otazku? Ci ta ponukla alebo nie? Lebo to je dost smerodajne, aby sme ti mohli odpovedat na tvoju otazku.
Aha takže si dostala len sa ti nevidí tá poznámka.. tak ano v tomto prípade preháňaš a nič na tom nie je zlé..
Vidím, že s tebou musí byť sranda v živote...
Tak pre vysvetlenie - to je bežná komunikácia medzi dospelými ľuďmi. Veď len poznamenala, prečo varila/piekla zrovna toto jedlo.
Áno ponúkla jasne. Len s tou divnou poznámkou. Mimochodom pre manžela sa syna vari každý deň 😀
Ježiš autorka 🤣 moc to prežívaš.
Aj ja som môjmu mužovi piekla lasagne (ja ani malý ich nejeme) a prišla sestra s deťmi tak hovorím - piekla som Denisovi lasagne, dáte si aj vy?
Co na tom je? 🤣🤣
Mozno len vysvetlovala preco sa rozhodla pre taky kolac a take jedlo, ze to maju radi clenovia jej rodiny
Divnou poznámkou? Úplne normálna veta, asi by si mala chodiť na vaic návštev aby si si zvykla.
Podľa mňa si to ty zle pochopila.Co je na tom, že povie, že to má dospelý syn rad?vieš stále to je jej dieťa aj, keď dospelé si nejaká vztahovacna čo mala povedať upiekla som koláč, lebo si mala prísť?
Podľa mňa to povedala na vysvetlenie, prečo piekla práve tento koláč a varila práve toto jedlo. Ja viem, že ty si sa jej na to nepýtala, ale niektorí ľudia majú pocit, že to, čo navarili, nie je "dosť dobré" pre návštevu, tak to vysvetľujú. Neriešila by som to.
Nie je problem? Vymyslim...
blízka osoba z rodiny na oslave vyložila na stôl tortu, ale nechcela ju rozkrojiť pre ostatných , ale ani kúsok z nej nedala domov. proste torta bola len na ozdobu.
tak to je také podobné...
blízka osoba z rodiny na oslave vyložila na stôl tortu, ale nechcela ju rozkrojiť pre ostatných , ale ani kúsok z nej nedala domov. proste torta bola len na ozdobu.
tak to je také podobné...
@deti95060810 Ale autorka z koláča dostala, aj z vareného jedla. Takže nie, nie je to podobné.
@deti95060810 Ale autorka z koláča dostala, aj z vareného jedla. Takže nie, nie je to podobné.
@ha_ha čítala som prvé príspevky a nič také nepísala + príspevok od autorky.
@ha_ha čítala som prvé príspevky a nič také nepísala + príspevok od autorky.
@deti95060810
autor
•
Dnes o 13:16
Áno ponúkla jasne. Len s tou divnou poznámkou. Mimochodom pre manžela sa syna vari každý deň 😀

ved bud rada, ze si sa najedla a mala aj kolac 😎