Zvyknete si vypiť s vaším partnerom?
Zvyknete si vypiť s vašim partnerom?
Nie.Nepijeme žiaden alkohol a neznášam ľudí,čo piju
Príležitostne si dáme k večeri pohár vína alebo ideme na drink/pivo 🙂
Do vzťahu to určite nepatrí.
Teda ak to nie je pohár vína v nóbl reštike k večeri.
Ak by ste popíjali často a veľa, prinesie to vášmu vzťahu iba problémy. Normálny človek nepotrebuje alkohol k životu a ani vo vzťahu alkohol nemá mať miesto.
@balerina2025 tažko povedať, opité hlavy si dôvod nájdu...
@tairyx opite ale pit netreba do opitosti.
my si spolu dáme a radi spolu “paříme”… a nebude to také zlé, sme spolu 100 rokov 😂😂 a nikdy sme sa spolu neopili…
A čo poviete alkohol a sex
@balerina2025 to áno, podľa mňa je to ale nebezpečné, človek ani nevie ako a môže padnúť na také dno, že bude veľmi ťažké sa z toho vyhrabať
S alkoholom som prestal, keď som mal 16
@tairyx kazdy mame rozne osudy, nesudim, ked nepoznam.
@arninka Hovorím nie... Ten sex stojí za prasačiu prdel potom.
@thirstymonk presne. tiež je to mimo mňa s alkoholom…
@balerina2025 ja práveže poznám, preto som sa vyjadrila, že sa to môže zvrhnúť ani nevie človek ako
A baby čo robíte radi s vašimi chlapmi?
@arninka Keď si dáme, tak fakt len "od smädu" pivo, hlavne snúbenec rád skúša nové craftové alebo na chuť víno, to si zas ja viem vychutnať, nie tak, že by sme boli opití a malo to nejaký vplyv na naše fungovanie, teda ani sex... ale z "mládí", čo sme sa pár krát opili na párty, či chate aj trošku viac, tak opitý sex neoceňujem 😅
@arninka ahoj troll
Ja nepijem. A chlap(a vlastne kazdy clovek) po chlaste mne osobne smrdí, ked to z niekoho razí az sa mi dviha zaludok. Ci po jednom pive, ci po víne alebo poldecáku. To isté cigarety.
Ano dame si tak raz za 2 tyzdne
@thereisabear niesom

@arninka nie nepijeme, radšej ideme spolu cvičiť 😄