icon

Zvyknete si vypiť s vaším partnerom?

arninka
5. mar 2025

Zvyknete si vypiť s vašim partnerom?

Strana
z2
ssimusska
5. mar 2025

@arninka nie nepijeme, radšej ideme spolu cvičiť 😄

doriiis
5. mar 2025

Nie.Nepijeme žiaden alkohol a neznášam ľudí,čo piju

lindous
5. mar 2025

Príležitostne si dáme k večeri pohár vína alebo ideme na drink/pivo 🙂

arninka
autor
5. mar 2025

@doriiis samozrejme nemyslím ozieranie sa ale tak keď máme chuť si prosté užiť romantické chvíle a o čo sú ľudia ktorý si vypijú sem tam horší?

tairyx
5. mar 2025

Do vzťahu to určite nepatrí.
Teda ak to nie je pohár vína v nóbl reštike k večeri.
Ak by ste popíjali často a veľa, prinesie to vášmu vzťahu iba problémy. Normálny človek nepotrebuje alkohol k životu a ani vo vzťahu alkohol nemá mať miesto.

tairyx
5. mar 2025

@arninka nie sú horší ale môže to rýchlo skĺznuť do takej roviny, že budete vyskakovať von oknom, mlátiť sa, nadávať si. Neriskovala by som to. To je korčuľovanie na veľmi tenkom ľade.

doriiis
5. mar 2025

@arninka ...nie,nepijeme žiaden alkohol.Pri žiadnej príležitosti a nikdy.Moj muž vie,že neznášam smrad z niekoho,kto si vypil.
Romantické chvíle a alkohol? Mne to nejde dokopy.
Či sú horší? Pre mňa áno.Sorry,ale je to môj nazor

arninka
autor
5. mar 2025

@tairyx tak toto u nás nehrozí milujeme sa a dáme si iba sem tam

tairyx
5. mar 2025

@arninka ako myslíš..

balerina2025
5. mar 2025

@arninka ano, nevidim nic zle na tom, dat si poar vina ci sampusu. nie cele flase samzrejme.

@tairyx na to treba aj viac, nez alkohol. na to treba dovod.

marca12
5. mar 2025

@arninka K romantickej chvilke nepotrebujem pohar vina. Nepopijame spolocne. Ale ak si vy obcas date,ok. Len treba dat pozor,aby to nesklzlo k alkoholizmu. Poznam par,ktory si dava vecer pohar,dva vina skoro kazdy vecer. Podla nich to nie je alkohilizmus,podla mna uz ano.

tairyx
5. mar 2025

@balerina2025 tažko povedať, opité hlavy si dôvod nájdu...

balerina2025
5. mar 2025

@tairyx opite ale pit netreba do opitosti.

biba_18
5. mar 2025

my si spolu dáme a radi spolu “paříme”… a nebude to také zlé, sme spolu 100 rokov 😂😂 a nikdy sme sa spolu neopili…

arninka
autor
5. mar 2025

A čo poviete alkohol a sex

tairyx
5. mar 2025

@balerina2025 to áno, podľa mňa je to ale nebezpečné, človek ani nevie ako a môže padnúť na také dno, že bude veľmi ťažké sa z toho vyhrabať

thirstymonk
5. mar 2025

S alkoholom som prestal, keď som mal 16

balerina2025
5. mar 2025

@tairyx kazdy mame rozne osudy, nesudim, ked nepoznam.

tairyx
5. mar 2025

@arninka no keď vám to vyhovuje a ste funkční tak sexujte koľko sa vám ráči.. len aby ste po čase nezistili že bez alkoholu vás sex nebaví.. to je potom cesta do pekla

thirstymonk
5. mar 2025

@arninka Hovorím nie... Ten sex stojí za prasačiu prdel potom.

biba_18
5. mar 2025

@thirstymonk presne. tiež je to mimo mňa s alkoholom…

tairyx
5. mar 2025

@balerina2025 ja práveže poznám, preto som sa vyjadrila, že sa to môže zvrhnúť ani nevie človek ako

svetlonos
5. mar 2025

@doriiis
ty mas veľmi zle skusenosti/spomienky na alkoholizmus asi, však?

arninka
autor
5. mar 2025

A baby čo robíte radi s vašimi chlapmi?

lindous
5. mar 2025

@arninka Keď si dáme, tak fakt len "od smädu" pivo, hlavne snúbenec rád skúša nové craftové alebo na chuť víno, to si zas ja viem vychutnať, nie tak, že by sme boli opití a malo to nejaký vplyv na naše fungovanie, teda ani sex... ale z "mládí", čo sme sa pár krát opili na párty, či chate aj trošku viac, tak opitý sex neoceňujem 😅

doriiis
5. mar 2025

@svetlonos ..áno,som dieťa muža,ktorý si tiež celý život len sem tam dá.Milujem svojho otca,ale spomienky nezmiznú

thereisabear
5. mar 2025

@arninka ahoj troll

jaond19
5. mar 2025

Ja nepijem. A chlap(a vlastne kazdy clovek) po chlaste mne osobne smrdí, ked to z niekoho razí az sa mi dviha zaludok. Ci po jednom pive, ci po víne alebo poldecáku. To isté cigarety.

henka123123
5. mar 2025

Ano dame si tak raz za 2 tyzdne

arninka
autor
5. mar 2025

@thereisabear niesom

Strana
z2