50-ročnému priateľovi sa nestoporil penis
Baby mám takú dilemu. Dnes sme mali mať s mojím priateľom prvý sex. Ja 44, on 50rokov. Veľmi sme sa obaja na to tešili. Ale... nestoporil sa mu penis 🙈. Boli sme obaja nahí, sami doma, sviečky... asi po tristvrte hodine láskania som to vzdala a ponížená odišla. Beriem to tak, že sa mu nepáčim. Keď sme sa bozkávali veľakrát predtým, cítila som, že je vzrušený. No dnes nič. Neviem čo si mám o tom myslieť....zažili ste to niektorá? Lebo mne sa to ešte ani raz nestalo. Tvrdí že ma miluje a páčim sa mu. No nie som si istá...
Ty sa cítiš poníženia? A ako sa cíti on? Muži takéto zlyhanie berú priam tragicky. To nebolo z toho, že sa mu nepáčis, ale z tremy a obavy zo zlyhania, ktorá sa napokon naplnila. Keď nie si schopná toto pochopiť, nie si schopná pozrieť sa na to z inej strany ako caz seba, tak ho nechaj. Nájde si takú, ktorá z jedného zlyhania zo stresu nebude robiť tragédiu, ale podporí ho. Nie zo sebeckých dôvodov, ale z lásky.
Toto píše fakt 44 ročná žena? Tak potom aj napriek veku si hlúpa a nevyzreta
Ponizena? A co on? Ty si odisla, to teda muselo byt zaujimave. Keby si mala 20, tak to pochopim, stara baba ako Ty, by mala mat trochu nadhlad.
On bol iste viac ponížený, ako ty
asi ste sa na to veľmi sústredili, aby to bolo dokonale
Chudák... bože môj ....ako sa musí cítiť on ...chcel ťa a nešlo to.... prečo si odišla, veď ty si ho ponížila!!!!!...mala si prejaviť súcit, že to chápeš a mali ste si to vyrozprávať... veď to sa dá riešiť... dá si predpísať tabletky na erekciu a všetko bude ako má byť...ale s tvojím prístupom sa obávam či to ešte raz bude chcieť vôbec skúsiť....je toto normálne? To už fakt nie je v ľuďoch ani štipka ľudskosti a pochopenia kvôli zlyhaniu?
si si ista ze mas 44??? spravas sa jak pubertak ...
Podľa mňa to neber osobne. On za to nemôže. Isto sa mu páčis a isto bol vzrušený,len mu to asi už tak nefunguje ako "zamladi". Ak bude "nabudúce", skús to vziať s humorom a buď k nemu chapava. Držím palce!
Dufam, ze ta kopne do riti 😉
44 rocna zena odide ponizena? Mne pride,ze mas tak 18. Vo svojom veku by si uz mohla mat rozum a skusenosti,empatiu. V prvom rade si nemala odist. Chlapom sa yo stava,ak sa privelmi tesia,mozno nemal dlhsiu dobu sex. To vobec nesuvi s tym,ze sa mu nepacis. Ako sa musel on citit a nabuduce to bude zniva v hlave a mysliet na to,aby nezlyhal.
mas 44 rokov, takze hadam vies ze pricin moze byt ovela viac ako len to ze si ho nevzrusila. napr unava stres lieky ...choroba...a ver ze pre chlapa je toto ovela horsie ponizenie ako pre zenu. ....a ma 50 rokov, nie je to mlady zajacik ktoremu stoji stale
Chlap po takom zazitku ide do lekarne a kupi modru pilulku. Zena ide pisat na mk, aka je ponizena. 🙂 Nie je slepy a ked ste to dotiahli az do spalne, tak ked to nefungovalo, tak to nebolo kvoli tebe. Plus ste prvy krat spolu, kazdy ma pravo na stres.
Ja neverím, že toto urobí 44 ročná žena. Ak ťa aj doteraz miloval, tak po tomto je celej vašej láske koniec. Prečo si odišla? Muselo to byť preňho hrozné.
@pribinak v tomto anonymnom prispevku ma 44 rokov 🙂
Najlepšie ze si to plánujete ako nejaký pubertiaci🤣 nikdy som si s nikým dopredu neplánovala sex?! Kedy to prišlo tak to prišlo SPONTÁNNE! A nie plánovanie, stresovanie dopredu.
Najskor bol v strese, aby to dobre dopadlo. Aby ta uspokojil. Aby si nebola sklamaná. A proste pod tlakom toho všetkého to nedal.
Myslim, ze sa cítil horšie ako ty. Ty si to ale vzala dost osobne a vztiahla na seba. Ako svoju urážku.
Normálne sa mu ozvi, bav sa s nim normálne. Zisti, ci chce o tom hovorit. Mozno zacne i sam.
Ak na to dôjde reč, povedz mu, ze o nic nešlo, asi ste obaja boli trochu v napati z očakávania a snahy nesklamať sa navzajom a nabudúce skúsite zas. Mozno by pomohlo nemať vec nachystanu (sviečky, navodena romantika, atd), ale ist na to len tak, ked zrovna pride chuť. Alebo si dat zo dva pohare vina, aby ste sa uvoľnili na začiatok.
Podla mna, ked to prvy raz uz vyjde, nabuduce uz to pôjde samo.
@janetinka27 len ci to nie je ta 22-rocna, co sa minule chvalila, ze zbalila 47-rocneho 😂
@kp7333 snad nie, ta mala nenapodobitelny styl 😂
Tým odchodom si ponížila akurát tak ty jeho. Chudák chlap. 😳
...toto zas zbuúchal na kolene niekto alá modrykomik😂
on bol v strese... preto ten trapas...
Tento prispevok urcite nepisala 44 rocna zena, skor platena brigadnicka
Hmm...mne sa stalo niečo podobné, tiež muž 50 ročný...prvý sex s ním bol ten najkrajší aký som kedy mala...druhý sex...nič...proste mu to nešlo...ale uspokojil ma iným spôsobom...a hneď mi povedal, že sa deň pred tým až 2x sám uspokojil a asi to nemal robiť...ale tragédiu som z toho nerobila...stáva sa to aj mladým...ale nerozumiem prečo 44 ročná z toho robí tragédiu...treba si nájsť zajačika 😁
To bol tvoj prvy sex?
Bol len v strese chudák mala si mu povedať, že ti to nevadí a pokračovať ďalej 🤦♀️
Ty si sa niekam musela ponahlat? Ved si mala ostat pritulit sa k nemu pozriet film alebo len tak ist spat .. nie ze kuk na hodinky ok 45min som sa snazila Tak nic dovi dopo idem domov . Ty si tam mala pockat do rana Ved ranna erekcia ti nic nehovori? By ta pekne zobudil. A Keby nie tak stale je to clovek nie kus masa aj on ma svoje city . Ziadny chlap nechce zlihat a predca sa to moze stat kazdemu. To je taka urazena ješitnost ze tebe sa toto este nestalo., ani Mne Ved Ja nemam penis. Toto sa stalo jemu nie tebe a ty si sa zachovala surovo. Ze ti za 45minut nedal co si chcela Tak si odisla. On teba mozno miluje ale ty jeho asi nie.

Tak uz ma svoj vek, myslim, ze pre neho to mohlo byt trapnejsie ako pre teba. Mozno mal aj nervozitu z vystupenia.