icon

Absolútna nechuť na sex

misickaa4
7. sep 2020

ahojte,
Som uz 10 mesiacov po porode a stale nemam absokutne ziadnu chut na sex
Pred porodom bolo vsetko ok
Prosim, viete mi odporuci nieco, co naozaj pomaha?
Idealne byliny, tinktury...chemiu velmi nechcem
Vdaka

sunny8
7. sep 2020

Je to v hlave. Musíš zistiť kde je problém. Bojíš sa že otehotnieš zasa ? Si po ťažkom pôrode ? Mala si nejakú chorobu a bojíš sa že sa znova vráti? Sama si rozanalyzuj kde je problém pýtaj sa sama seba a zistíš.

pravdivy_chlap
7. sep 2020

@misickaa4 babulka na alchimisticke veci zabudni, mas to v hlávke a ked nemas chut tak nemas teba to nemusi trapit 🙂

radolina
7. sep 2020

To neries ziadnymi cajikmi ani podbnymi vecami, problem je v hlave ako ti uz pisali. Nie je hanba ist k psychologovi a skusit prist na to kde je problem

eleanor13
7. sep 2020

@misickaa4 problem je "v hlave" by som netvrdila.Moze to byt sposobene hormonmi.Porad sa normalne s gynekologom alebo endokrinologom.Mozno mas velmi nizky testosteron

nina004
7. sep 2020

@misickaa4 Môže to byť spôsobené napr.aj hladinou prolaktínu, ak teda ešte kojíš. Niektoré ženy ho majú vysoký aj mimo dojčenia a častým príznakom je práve nechuť k sexu. Ale môže to byť aj čímkoľvek iným alebo aj psychikou.

tabakmirka
7. sep 2020

V mnohých prípadoch za to môžu hormóny, ale nevylučujem ani tú hlavu, možno máš v sebe niečo prečo sa ti do toho nechce, niečo o čom možno ani sama nevieš, že ti to takto na um nepríde. Kamoška mala podobný problém, ale napokon si našli s mužom opäť k sebe cestu a dostala chuť aj ona. Len museli mať pre ňu ideálne podmienky kedy sa cítila dobre, uvoľnená aspoň čo mi spomínala.

ivangeline
7. sep 2020

Keď dojčiš, su to aj hormóny. 🤷😀 Veď choďte na to pomaly. ❤️ Dajte rande pri telke, pri večeri, pri sviečkach, prechádzka, niečo, čo radi robíte spolu. Nejaké tie objatia a pusy cez deň všetko spríjemnia. Sex je predsa len čerešnička na torte. Aspoň podľa mňa je to akési zavŕšenie všetkých tých krásnych maličkostí, ktorými sa muž a žena obdaruvaju cez deň.

mirkaz156
7. sep 2020

A sex ste mali po pôrode alebo čaká muž že sa rozhýbeš? Alebo sa oň snaží a ty nič? Lebo ja som mala nechuť priam asi až odpor. K prvému sexu po pôrode som sa dokopala sama lebo som sa bála že to bude bolieť. Popravde nebolelo ale nebolo to ani príjemné. Chce to čas a tréning. Ešte sem tam zabolí jazva na začiatku sexu a pri niektorých polohách ale je to oveľa lepšie aj si to viem celkom užiť. Ale tá nechuť k tomu tam je. Dali sme si ,, pravidlá,, v piatok sa venujem ja jemu v nedeľu on mne. Takto keď viem že kedy a čo je to ok. Inak na sex ani nepomyslím. PS: ja kojím

lauriema
7. sep 2020

@misickaa4 Ahoj ja som 7 mesiac po pôrode a tiež nemám chuť, len sa pretvarujem 😪

misickaa4
autor
7. sep 2020

@mirkaz156 mali sme....ale pre mna to bolo ako varit polievku 🙂 proste nic...lenze pred porodom bolo vsetko ako ma byt nemala som tento problem...

misickaa4
autor
7. sep 2020

@mirkaz156 a nekojim

misickaa4
autor
7. sep 2020

@lauriema no ja si asi pojdem dat spravit rozbor na tie hormony, lebo sak to nie je normalne...

misickaa4
autor
7. sep 2020

@eleanor13 myslim si aj ja, ze mam testosteron nizsi...a neviete, co v takom pripade??

mirkaz156
7. sep 2020

@misickaa4 tak si skúste dať deň v týždni tak ako my za pokus nič nedáš. Nech sa on tebe venuje jeden večer a ty jemu iný. Či myslíš, že nepomôže? Lebo keď to máme takto určené tak sme obaja zatiaľ celkom spokojní. Uvidíme časom. Ja som len 3 mesiace po pôrode ale keby to skúšal na mňa hocikedy respektíve kedykoľvek a kdekoľvek tak by mi tú nechuť ešte viac zhoršil a nepochodil by. Proste únava nevyspatosť hlad a stres teda nie sú zrovna kamoši sexu 🤦

eleanor13
8. sep 2020

@misickaa4 ked je nejaka hormonalna nerovnovaha, endokrinolog uz urci ci je to len mierne a upravi sa samo, alebo nasadi liecbu