Absolútna nechuť na sex
ahojte,
Som uz 10 mesiacov po porode a stale nemam absokutne ziadnu chut na sex
Pred porodom bolo vsetko ok
Prosim, viete mi odporuci nieco, co naozaj pomaha?
Idealne byliny, tinktury...chemiu velmi nechcem
Vdaka
@misickaa4 babulka na alchimisticke veci zabudni, mas to v hlávke a ked nemas chut tak nemas teba to nemusi trapit 🙂
To neries ziadnymi cajikmi ani podbnymi vecami, problem je v hlave ako ti uz pisali. Nie je hanba ist k psychologovi a skusit prist na to kde je problem
V mnohých prípadoch za to môžu hormóny, ale nevylučujem ani tú hlavu, možno máš v sebe niečo prečo sa ti do toho nechce, niečo o čom možno ani sama nevieš, že ti to takto na um nepríde. Kamoška mala podobný problém, ale napokon si našli s mužom opäť k sebe cestu a dostala chuť aj ona. Len museli mať pre ňu ideálne podmienky kedy sa cítila dobre, uvoľnená aspoň čo mi spomínala.
Keď dojčiš, su to aj hormóny. 🤷😀 Veď choďte na to pomaly. ❤️ Dajte rande pri telke, pri večeri, pri sviečkach, prechádzka, niečo, čo radi robíte spolu. Nejaké tie objatia a pusy cez deň všetko spríjemnia. Sex je predsa len čerešnička na torte. Aspoň podľa mňa je to akési zavŕšenie všetkých tých krásnych maličkostí, ktorými sa muž a žena obdaruvaju cez deň.
A sex ste mali po pôrode alebo čaká muž že sa rozhýbeš? Alebo sa oň snaží a ty nič? Lebo ja som mala nechuť priam asi až odpor. K prvému sexu po pôrode som sa dokopala sama lebo som sa bála že to bude bolieť. Popravde nebolelo ale nebolo to ani príjemné. Chce to čas a tréning. Ešte sem tam zabolí jazva na začiatku sexu a pri niektorých polohách ale je to oveľa lepšie aj si to viem celkom užiť. Ale tá nechuť k tomu tam je. Dali sme si ,, pravidlá,, v piatok sa venujem ja jemu v nedeľu on mne. Takto keď viem že kedy a čo je to ok. Inak na sex ani nepomyslím. PS: ja kojím
@misickaa4 tak si skúste dať deň v týždni tak ako my za pokus nič nedáš. Nech sa on tebe venuje jeden večer a ty jemu iný. Či myslíš, že nepomôže? Lebo keď to máme takto určené tak sme obaja zatiaľ celkom spokojní. Uvidíme časom. Ja som len 3 mesiace po pôrode ale keby to skúšal na mňa hocikedy respektíve kedykoľvek a kdekoľvek tak by mi tú nechuť ešte viac zhoršil a nepochodil by. Proste únava nevyspatosť hlad a stres teda nie sú zrovna kamoši sexu 🤦

Je to v hlave. Musíš zistiť kde je problém. Bojíš sa že otehotnieš zasa ? Si po ťažkom pôrode ? Mala si nejakú chorobu a bojíš sa že sa znova vráti? Sama si rozanalyzuj kde je problém pýtaj sa sama seba a zistíš.