icon

Aby sme vedeli, čo máme doma

19. aug 2025

Ahojte, zavítala som na jednu stránku, asi iba omylom, som zhrozená.

Okrem toho, že mnoho navonok hetero chlapov tam hľadá iného muža na sex, je tam veľmi veľa ženatých mužov od 25 - 65r, ktorí hľadajú sex.

Tak ženy, aby sme vedeli, čo máme doma... pre inšpiráciu...
...
Hľadám ženu na milenecký vzťah. Občasné stretnutia, aj keď na určitej pravidelnosti. Vášeň, iskra, sympatie a to všetko okolo po čom je nám dobre 😉 Rád beriem, ale i dávam.
Na veku nezáleží. Ja 45r. Ak si z okolia NR, NZ, LV, SA, TT je mi jedno 🙃.
....
Ak tiež občas túžiš uniknúť zo všednosti, ukradnúť si tajnú vášnivú chvíľu len pre seba, tak neváhaj a napíš. Záhorie, PK, BA.
....
Ahoj. Rád by som spoznal dámu, slečnu na príjemné diskrétne stretávky bez narušenia súkromia, ja 35r, ženatý😉.
...
Uvítam dlhodobé diskrétne priateľstvo zadanej žienky, milej, inteligentnej, veselej a pri chuti.. ak máš pocit, že máš hádam všetko, ale predsa ti niečo chýba .. môžeme sa spoznať, zažiť niečo vzrušujúce, pekné, diskrétne.. únik zo stereotypu.. vieme čo chceme.😉
...
Hľadám vydatú kamarátku s výhodami. Viac v správach...BA, NR, západné Slovensko.
....
Cau! Hladám diskretnu,milú priatelku na krasne chvile obcasneho sexu! Vek,postava nerozhoduje! Sympatia,dovera,diskretnost! Bez zavazkov a narusenia sukromneho zivota! Ak sa nechces viazat, chces si obcas poriadne uzit plneho sexu, tak mi napis a mozno ,ze si najdeme spolocnu rec! Nové Zámky a Komárno, blizke okolie! LEN VAZNY ZAUJEM!

....
Som ženatý.. A teba tiež neriešim teraz tak,
Hľadáme to.., čo nás trápi včas,
Sme tu a teraz.. Aby nám neušiel vlak,
kým nezhasne.. Nám aj tichý hlas. 🙃
...
Hľadám zrelú ženu 40r a viac na diskrétne stretká. Utečme spolu na chvíľu z reality do ríše fantázie plnej vášne. Ideálne okres Skalica, Senica
...
Hľadám príjemnú zrelú dámu
Sympatický muž (38) hľadá milú, príjemnú a zrelú dámu na nezáväzné stretnutia. Čas ukáže, kam sa naše cesty posunú – či už k priateľstvu, spoločným zážitkom alebo niečomu viac.
Diskrétnosť a úprimnosť sú samozrejmosťou.

Strana
z3
anonym_a54bc8
19. aug 2025

"Ahojte, zavítala som na jednu stránku, asi iba OMYLOM"

sticker
autor
19. aug 2025
@anonym_a54bc8

"Ahojte, zavítala som na jednu stránku, asi iba OMYLOM"

@anonym_a54bc8 jeden kamoš mi o nej povedal, tak som tam išla pozrieť. A naozaj, po tom, čo som videla som pochopila, že toto nie je pre mňa. A som veľmi sklamaná, z mužov, naozaj ma to rozladilo.

anonym_dcd6e0
19. aug 2025

@anonym_autor tak to nemaj doma. Kde je problém 🙄 nie každý chlap je takýto… a ak je slobodný a nie je to tvoj partner tak čo ťa po nich 🙄

dskjhfdlkdjhl
19. aug 2025

@anonym_autor A na aku stranku si chcela ist, ked Ta omyl zavial na tuto?

zojazoja
19. aug 2025

🙂 🙂 🙂 🙂 preboha...no dobre ráno stará mama... to si teda objavila teplu vodu...toto tu bolo vždy aj 20 rokov dozadu a bude to tu este dalsich milion rokov.

anonym_a54bc8
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a54bc8 jeden kamoš mi o nej povedal, tak som tam išla pozrieť. A naozaj, po tom, čo som videla som pochopila, že toto nie je pre mňa. A som veľmi sklamaná, z mužov, naozaj ma to rozladilo.

@anonym_autor prečo si sklamaná? Tak ako veľa ženám nefunguje vzťah tak nefunguje vzťah veľa mužom

nikpa
19. aug 2025

@anonym_autor tak zase nerobme nevernikov len z chlapov, toto je vytrhnuté z kontextu a určite tam je aj veľa zadaných žien...

autor
19. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor A na aku stranku si chcela ist, ked Ta omyl zavial na tuto?

@dskjhfdlkdjhl som iba na FB zoznamke. Kamarát mi povedal o tomto, že sa mám pozrieť, ako vyzerá život za bránami mesta 🙂. A naozaj, je to divočina. Moje oči už videli všetko teraz.

dskjhfdlkdjhl
19. aug 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl som iba na FB zoznamke. Kamarát mi povedal o tomto, že sa mám pozrieť, ako vyzerá život za bránami mesta 🙂. A naozaj, je to divočina. Moje oči už videli všetko teraz.

@anonym_autor Ale tak neprehanaj, toto zdaleka nie je vsetko😉

really8
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to este nevies kolko vydatych mamiciek im odpisuje. Teba vcera rozmrazili ci co?

autor
19. aug 2025
@really8

@anonym_autor a to este nevies kolko vydatych mamiciek im odpisuje. Teba vcera rozmrazili ci co?

@really8 hej, mám 25 rokov, rozišla som sa po 7 ročnom vzťahu, čiže áno de facto ma rozmrazili.

ivik4
19. aug 2025

A to je novinka ?

really8
19. aug 2025
@anonym_autor

@really8 hej, mám 25 rokov, rozišla som sa po 7 ročnom vzťahu, čiže áno de facto ma rozmrazili.

@anonym_autor 7 rokov ste byvali na ruzovom oblaciku? Tak vitaj vo svete. Mas co dobiehat

goodidea
19. aug 2025

Čo to je za stránka "Ako vyzerá život za bránami mesta"?

lindusss2016
19. aug 2025

@anonym_autor si slobodna po dlhorocnom rozchode, zjavne nie si so svojim statusom spokojna, kedze si na zoznamke. Tak preco pises " aby sme vedeli, co mame doma"? Ty nemas doma "nic". A ano, zial, podaktore zeny maju doma aj takychto uboziakov, ale myslim, ze vacsina to aj vie, mozno zatvaraju vsetky oci, aby nevideli realitu, ale urcite niekde nieco tusia. A ak zatial netusia, tak sa to rychlo prejavi. Rozhodne by som podla tejto vzorky nesudila muzov. A zien sa to najskor tyka tiez, len si si nepozerala ich inzeraty. Takze ano, su aj v manzelstvach bezcharakterni ludia, ktori sa podvadzaju. A su aj taki, co charakter maju a maju aj nastavene spravne hodnoty a vsetko je ok. Otazka ale je, preco toto teba trapi? Teba nikto nepodvadza, max uz vies, ze si treba davat pozor pri vybere partnera, ostatne ta zaujimat nemusi.

autor
19. aug 2025
@lindusss2016

@anonym_autor si slobodna po dlhorocnom rozchode, zjavne nie si so svojim statusom spokojna, kedze si na zoznamke. Tak preco pises " aby sme vedeli, co mame doma"? Ty nemas doma "nic". A ano, zial, podaktore zeny maju doma aj takychto uboziakov, ale myslim, ze vacsina to aj vie, mozno zatvaraju vsetky oci, aby nevideli realitu, ale urcite niekde nieco tusia. A ak zatial netusia, tak sa to rychlo prejavi. Rozhodne by som podla tejto vzorky nesudila muzov. A zien sa to najskor tyka tiez, len si si nepozerala ich inzeraty. Takze ano, su aj v manzelstvach bezcharakterni ludia, ktori sa podvadzaju. A su aj taki, co charakter maju a maju aj nastavene spravne hodnoty a vsetko je ok. Otazka ale je, preco toto teba trapi? Teba nikto nepodvadza, max uz vies, ze si treba davat pozor pri vybere partnera, ostatne ta zaujimat nemusi.

@lindusss2016 inzerát ženy: Som zena vo veku 48. Nie som dokonala, a dokonalost ani nehladam. Ale mozem sa pokusit stravit s niekym dokonaly cas.
Prosim, snaz si spomenut, ci ti doma na gauci nesedi/nelezi manzelka, partnerka. Pripadne skontroluj pocet zubnych kefiek v kupelni, ale pozri skrinu. Ak tam najdes zenske saty, a nie su tvoje, prosim, nepis mi. Nepis mi ani ked si zo Ziliny ci z Krupiny. A ani ked mas potrebu mi oznamit, ze mas 35 rokov. Blahozelam, ale nepis mi. Dakujem

anonym_69d4bc
19. aug 2025

Aj mne je to divne a nehovorím ze ma to trápi ale som empatický človek súcitny a škoda tých vzťahov mužov a žien...na co si to robia a ešte aj za chrbtom pardon diskrétne 😄 a to ze to bolo predtým aj potom neznamená ze je to ok a zatvárať predtým oči

lindusss2016
19. aug 2025
@anonym_autor

@lindusss2016 inzerát ženy: Som zena vo veku 48. Nie som dokonala, a dokonalost ani nehladam. Ale mozem sa pokusit stravit s niekym dokonaly cas.
Prosim, snaz si spomenut, ci ti doma na gauci nesedi/nelezi manzelka, partnerka. Pripadne skontroluj pocet zubnych kefiek v kupelni, ale pozri skrinu. Ak tam najdes zenske saty, a nie su tvoje, prosim, nepis mi. Nepis mi ani ked si zo Ziliny ci z Krupiny. A ani ked mas potrebu mi oznamit, ze mas 35 rokov. Blahozelam, ale nepis mi. Dakujem

@anonym_autor takze ziadna zadana zena nikdy nemala a ani nehladala milenca? Ved toto forum nie je zoznamka a citam tu o tom bezne 🤷

lindusss2016
19. aug 2025
@anonym_69d4bc

Aj mne je to divne a nehovorím ze ma to trápi ale som empatický človek súcitny a škoda tých vzťahov mužov a žien...na co si to robia a ešte aj za chrbtom pardon diskrétne 😄 a to ze to bolo predtým aj potom neznamená ze je to ok a zatvárať predtým oči

@anonym_69d4bc oci zatvarat urcite nie, ale kazdy nech si riesi problemy doma. Ako by si chcela ovplyvnit, ze zenati muzi si hladaju milenky, ak ten muz nie je tvoj alebo ak ty nemas byt ta milenka? Pohorsovat sa samozrejme mozes, ved je to nechutne. Ale na zaklade tohto si mysliet a generalizovat? "Aby sme vedeli, co mame doma..." Ja to doma nemam a urcite nie som jedina 😉 Autorka temy to tiez doma nema. Netreba tu z chlapov robit prasatá, lebo omylom narazila na zoznamku, kde je zjavne slusny vyber debilov...

anonym_69d4bc
19. aug 2025
@lindusss2016

@anonym_autor takze ziadna zadana zena nikdy nemala a ani nehladala milenca? Ved toto forum nie je zoznamka a citam tu o tom bezne 🤷

@lindusss2016 hľadajú a je to riadny grc a každý to toleruje hlavne každú blbosť ženské odsudzuju ale ze niekto si nevie udržať škatuľu alebo vtáčika miesto toho aby sa rozišiel a netahal za nos ľudí to nie

fadama
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je tu aj medzi nami zena, čo má rada ženatých a vyhľadáva ich a vôbec sa tým netají. Meno si nepamätám.
😁

ivangeline
19. aug 2025

Ja, že to bude v pozitívnom..tak nič no.. Doma mám lepšie. Dúfam.

really8
19. aug 2025

@anonym_autor vies to ze podviedol teba neznamena ze to robia vsetci. Zaroven je na 25 rocnu velmi naivne si mysliet ze to nerobi nikto

autor
19. aug 2025
@ivangeline

Ja, že to bude v pozitívnom..tak nič no.. Doma mám lepšie. Dúfam.

@ivangeline nevieš.. napísal mi tam jeden známy, má asi 31, ak sa nemýlim. Krásna rodinka, usporiadaná, dve krásne zdravé deti, manželka v top kondícii, veľmi krásna žena. On je na tej zoznamke a hľadá tam presne toto. Tak ma to zarazilo.

diewcatqoo
19. aug 2025

Vitaj vo svete dospelych. Ano, ludia su prasata.

hederamonstera
19. aug 2025

Toto som videla uz ako 15rocne decko na pokeci (20rokov dozadu😓), len taketo inzeraty🤣

anonym_5d22f3
19. aug 2025
@anonym_autor

@ivangeline nevieš.. napísal mi tam jeden známy, má asi 31, ak sa nemýlim. Krásna rodinka, usporiadaná, dve krásne zdravé deti, manželka v top kondícii, veľmi krásna žena. On je na tej zoznamke a hľadá tam presne toto. Tak ma to zarazilo.

@anonym_autor Zamestnaj sa v mužskom kolektíve a rýchlo prídeš do obrazu. To si len ženy myslia, že manželka, deti a nejaký rodinný život sú pre muža priorita, ale ich myslenie je odlišné od ženského a idú si za svojím. Mnohí majú svoj tajný život a pritom sú to formálne idealni otcovia rodín.

biba_18
19. aug 2025

ja celkom verím že mnoho si nejakú ženu hoc aj nie na pravidelný sex, tak aspoň na jednorázovku, nájde ...

anonym_69d4bc
19. aug 2025

Každý si pomaly zvykol na slovo nevera,je to uz verejne tolerovaná vec a čím viac ľudia budú s tym ok tym viac to bude rozšírené ako mor lebo miesto toho aby ľudia pracovali na sebe na vzťahu tak je tak jednoduché a akceptované klamať a hocikoho a spať každý s každým a najviac to vyhovuje ženám co z toho profitujú 🙂😅

lindusss2016
19. aug 2025
@anonym_69d4bc

@lindusss2016 hľadajú a je to riadny grc a každý to toleruje hlavne každú blbosť ženské odsudzuju ale ze niekto si nevie udržať škatuľu alebo vtáčika miesto toho aby sa rozišiel a netahal za nos ľudí to nie

@anonym_69d4bc kto kazdy to toleruje? Ja poznam rozvedene manzelstva, lebo muz si nasiel tajnu milenku a to bolo 20 rokov dozadu, sni ju nenasiel na zoznamke, ale u susedov 🙈 dalsi uz ani napamatam podrobnosti, pan je uz dokonca po smrti, ale zeny im to netolerovali a to uz boli ozaj dlhodobe manzelstva. Z mojho terajsieho okolia neviem o nikom, kto by riesil neveru, netvrdim, ze to tak nie je, ale neviem proste, ale rozhodne si nemyslim, ze toto kazdy toleruje. Skor podla mna mensie percento podvadzanych odpusti a ostanu s partnerom. Ale je to hnus, v tim sa zhodneme.

Strana
z3