Aká časť tela na mužovi vás zaujme?
Aká časť tela sa vám na chlapovi páči ? Okrem pohlavných orgánov. Dúfam že tu budú normálne odpovede
Za mňa nemusí byť chlap vobec dokonalý, ani pekný, stačí že má dokonalú, pestovanú bradu(sivú, čiernu, to mi je tiež jedno)
Ak ale vidím veľký pupok tak je koniec, ani najviac pestovaná brada by mu nepomohla
Tvár a úsmev. To je predsa vec, kam sa budem najčastejšie pozerať. A také to vyžarovanie, každý človek má iné.
pekná súmerná postava, bez pupka, ideálne s vypracovanými svalmi na rukách, milý úsmev
@anonym_autor chrbát. Musí byť mužný a vypracovaný 🙂 hrudník ma tak netrápi, sama ho nemám veľký 🤣
Úsmev, oči, celkovo tvár vlastne a ruky - predlaktia, dlane 😄 ale vždy je to o tom ako to funguje ako celok
Prve si vsimam usmev, a som zatazena na ramena :D a nohy nesmu byt tenšie ako moje, teda celkovo nesmie byt tintitko tenke :D to ale neznamena, ze musi byt dajaky presvalantateny, to nie 🙂 proste chlap nech to je 🙂ooo a strnisko to je tiež take moje.
Zadok 😂🙈 modré oči 🥰
@stellarstar zadok sa ti aký páči ? Veľký guľatý ? 😂 Alebo taký klasický menší.
ved penazenka 🙂Ak nezaplati, moze mat najmodrejsie oci a biceps, aky chce. :D
@stellarstar zadok sa ti aký páči ? Veľký guľatý ? 😂 Alebo taký klasický menší.
@anonym_autor má ho akurát čiže nie plochý ale ani nie veľký 😂
@anonym_autor má ho akurát čiže nie plochý ale ani nie veľký 😂
@stellarstar 😂😀
Na prvy pohlad sa zvycajne nedopracujem k hodnoteniu "krasy" jeho vybavy, neviem preco ju spominas. Na prvy pohlad hodnotim celok ako taky, mal by byt esteticky, celkovo vyvazeny a upraveny
Že okrem mužských orgánov, to čo je na nich akože pekné podľa teba? Prvé si všimnem oči a úsmev, podľa toho posúdim normálnosť chlapa
@crazy_cat_lady a napríklad hruď nie ?
@anonym_autor nie, to naozaj nie je moj prioritny predmet zaujmu :D
@anonym_autor pery, oči, ramená, zuby, ruky
Oči. Na mužskom pohlavnom orgáne nie je nič pekné 😁
@januska12323 a prečo by nebolo? Asi tvoj nemá pekného, môj má
@anonym_autor v prvom rade ruky a rozum 🫣
@anonym_autor oči, chrbát, biceps
@anonym_b2cdf4 zuby, nechty (musia byť čisté), výška, hrudník a ramená.
Na 1.mieste zuby a na 2.mieste oci, zuby musia byt zdrave a oci tmave a uhrancive....
@januska12323 A na zenskom je niečo pekné?
Výška (185 stačí), oči ( modré sú naj),ramená a ruky.
@januska12323 ... Ani na ženskom.

@anonym_autor oči, chrbát, biceps